Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMój mąż od dzisiaj oficjalnie dojeżdża do pracy autem sam
Naczytalismy się o tych błyskawicznych porodach na dużej grupie na FB.
Wczoraj złapał mnie dość mocny skurcz wieczorem a mój mąż już cały podekscytowany: "To co? Już jedziemy? Możemy jechać już? Mam się ubierać? Jedziemy?"
Rozśmieszył mnie i jeszcze mocniej zabolało i przeszlo 😉Kiwona, B_002, AniaKJ, espoir, malutka_mycha, Tunia76, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:O ja do piwnicy nie wchodzę. Za duże ryzyko pająków 😱
Ja zlecam mężowi co jest do zniesienia do piwnicy, a co do przyniesienia na górę.
Jak on to mieści, jak potem znajduje to już jego problem.😄Ją też się pająków panicznie boję.
Ale do piwnicy schodzę, bo to w miarę nowy blok i piwnice są ładnie płytkami wyłożone, schludnie jest i czysto. Jeszcze tam pająków nie widziałam, a potrafię z daleka wypatrzeć nawet najmniejszegoTunia76 lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Paula 90 wrote:Daffi - ja też zamówiłam w weekend tą wanienkę. Walczyłam, bo mam już jedną zwykłą, ale moj zakupoholizm wziął i wygrał.
Ostatnio mi ciągle niedobrze. Zjadłam jabłecznik i mnie mdli. Gówno... A chleb probody to już na samą myśl rośnie mi w ustach.
mnie też Paula! fujka! ja właśnie zajadam ciasto z tej cukierni bezcukrowej bezglutenowej etc... bananowiec.... pyszka!zmierzę cukier po godzinie
u mechanika bajka.. pękł przy końcówce jakiś wężyk, 20 zł na piwko i po sprawie! uwielbiam takie diagnozy!Paula 90, AniaKJ, Kiwona, malutka_mycha, Tunia76, martusiawp, estrella lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Syska2202 wrote:Menka ja też się poce , jakiś koszmar normalnie .. a pod cyckami to już w ogóle masakra - mam ochotę je wysłać na kosmos . Mam nadzieję że jak brzuch mi opadnie to będzie trochę lepiej 😜 ale tak to wszędzie mi cieplo, wietrzyla bym dom cały czas. A wczoraj podczas spaceru to już w ogóle szłam w krótkim rękawie bo myślałam że padne jak tak słońce przyjrzało. I se tak myślę że jakbym końcówkę ciąży miała w lato to bym padła jak mucha 😰
dlatego ja wiem co mówię i uważam, że mamy najlepszy czas na końcówkę ciąży.. cały czas mam przed oczami widok sąsiadki w sierpniu.. rodziła na początku września... normalnie spuchnięta jak słoń!Tunia76, Syska2202 lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyProszę nie cytować
Fasolka77 bardzo proszę wydaje mi się że kolor włosów zależy od światła np w łazience są żółto zolciejsze
[url=https://nafoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 11:39
Daffi, Kasiulka90, B_002, espoir, Mama36, mysla.nieskalana, Karollinax26, Tunia76 lubią tę wiadomość
-
Siedzę już i czekam.. Jakieś obduniecie jest.. Pani z nr 1 się spoznila i ja prawir zjadły i nie wpuscily. Wiec ja poczekam i ja wpuszcze.
Karmelllka90 bardzo ładnie wyszly Ci włoski.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 11:19
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:Dziewczyny pasuje do szpitala wziąć ubranka używane? Są czyściutkie, ale widać, że nie nówki.
Dostałam sporo od szwagierki.
Nowych malutkich kupiłam niewiele i szkoda mi brać je do szpitala.
jasne! ja tylko takie biorę!!!! nie będzie żal wyrzucić!Tunia76 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Mama36 wrote:Fasolka ja ten dokument na zalukaj oglądałam.
Ja w domu byłam jeszcze w TK max po kosz na zabawki w którym się zakochałam 😍
I w LC Waikiki ręcznik w promocji dla malego wzięłam bo miałam tylko jeden. Teraz śniadanko i deserek
pokaż ten kosz Mamazrobiłaś nam juz pankejki?
Fasolka77
-
Dziewczyny z Krakowa, ja mam pytanie/prośbę zupełnie z innej beczki. Mam za zadanie zorganizować wieczór panieński swojej przyjaciółki i padło właśnie na Kraków. Będę bardzo wdzięczna za propozycje klubu (musi być najlepszy!!! 😄), taniego noclegu, taniego żarełka w centrum i może jeśli macie jakieś inne propozycje spędzenia miło czasu w dużej grupie (12 osób) w tym cudnym mieście, to też chętnie przygarnę 😊 Termin: koniec lipca.
PS Nie mam pojęcia, jak to ogarnę z malutkim dzieciątkiem. Póki co mamy tylko z mężem ustalone, że jedziemy wszyscy i on się będzie opiekował Klemkiem, a ja będę się wymykała na karmienie. Olaboga, mam nadzieję, że to się jakoś uda 😰Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:UWAGA POSZUKIWANA!!!
Która z Was miała taki cudny pokój dla chłopaków i mi się tak skrzynia podobała na zabawki z kółkami.. I mówiła że dziadkowie kupili i dała tu link a ja pipa nie zapisałam!!?? Potrzebuję link do sklepu jeszcze! ❤️
to była Espoirespoir lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Karmelka super! Awidze, że non stop piszesz, że są żółte... Ja polecam od siebie tonery z Matrixa, socolor koloryzacja ton w ton. One jedynie tonuja odcień, nalozysz nawet sama i możesz lekko je stonowac, że zmienia odcień na chlodniejszy
Ja się wybiorę pod koniec marca na malowanie żeby już siedzieć i tykac z ładnymi włosami 😂
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
Ja się na blondach nie znam, ale wygląda spoko Karmelka.
Też mma w planach wybrać się początkiem kwietnia jeszcze do fryzjera i być w miarę na świeżo. Jeszcze bym kosmetyczka zaliczyła, brwi i rzęsy bo nie sądzę, aby mi się chciało w mejkapu bawić po porodzie a tak to jakiś czas będzie spoko. No ale zobaczymy, jak moje plany zweryfikuje życie -
Mąż ma dzisiaj wolne, więc się przymilam do niego niech nam zrobi tonę placków ziemniaczanych
mam taką ochotę na placki ze śmietaną, że szok...
co do pająków - ja właśnie przez nie przestałam na grzyby jeździć, bo brałam kija w rękę i machałam na prawo i lewo zamiast patrzeć pod nogiTunia76, martusiawp lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBo takie sa w swietle dziennym za mną jest okno ale w sztucznym świetle wychodzą bardziej zolte i nawet takie ciemno żółte. Ja nakładam toner siwy taki szary. Tylko czy mi go wystarczy
mam dwa pojemniczki ale nie są duże. Do centrum do fryzjerskiego nie chce mi się jechać.
Dziewczyny ja jestem dumna mąż sobie super poradzil tył głowy wygląda gorzej ale tego nie widzę hahaha 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 11:33
-
Kasiulka90 wrote:Dziewczyny z Krakowa, ja mam pytanie/prośbę zupełnie z innej beczki. Mam za zadanie zorganizować wieczór panieński swojej przyjaciółki i padło właśnie na Kraków. Będę bardzo wdzięczna za propozycje klubu (musi być najlepszy!!! 😄), taniego noclegu, taniego żarełka w centrum i może jeśli macie jakieś inne propozycje spędzenia miło czasu w dużej grupie (12 osób) w tym cudnym mieście, to też chętnie przygarnę 😊 Termin: koniec lipca.
PS Nie mam pojęcia, jak to ogarnę z malutkim dzieciątkiem. Póki co mamy tylko z mężem ustalone, że jedziemy wszyscy i on się będzie opiekował Klemkiem, a ja będę się wymykała na karmienie. Olaboga, mam nadzieję, że to się jakoś uda 😰
Co do noclegów i żarełka to może ktoś inny się wypowie bo my to zawsze z koleżankami robiłyśmy biforek w domu przez wyjściem i można było się najeśćKasiulka90 lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Ja musze do Rossmanna po jakąś farbę skoczyć żeby z odrostem na porodówce nie straszyć.
Karmelka ładnie Ci mąż włosy pomalowalzdolniacha
Ja połowę wielkiej szafy posprzatalam a teraz zbieram się do lekarzatak jak na początku się stresowałam że serduszko, że wady, że jeszcze nie ma ruchów tak teraz jakoś z lekkim sercem idę. Mała szaleje, nawet jak się szyjka skraca to bardzo dobrze
jeszcze jakby mi powiedziała że w do końca marca urodze to już bym była wniebowzieta
AniaKJ lubi tę wiadomość