Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
DorotaAnna wrote:
Ja też mam dwie sportowe torby jedna taka dla mnie druga dla małego
A wszystkie bierzecie rożki do szpitala? Bo kurde już nie mam gdzieniegdzie wepchnąć łatwiej mi kocyk wepchnąć do torby... ale jak mówiłam mamie to mówiła że jednak lepiej żebym rożek wzięła
Ja biorę rożek, pchałam pchałam aż upchałam 😀DorotaAnna, Fasolka77, Tunia76, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Tunia, ja się nie zmieściłam do kabinówki, dla małej biorę oddzielną torbę.
Dorota! To Ty jesteś kolejna ? 😁
Nie wiem ale jednak do tego 28 mogłabym jeszcze pociągnąć👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Tunia76 wrote:Zaczęłam pakowanie torby. Rany ile tego jest. Chyba muszę wziąć 2 torby, albo dużą walizkę.
Ja nie wiem jak miescicie wszystko do kabinowki.
Kiwona super wieści.
DorotaAnna ja biorę rożek.DorotaAnna, Tunia76 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
No dobra to spróbuje to jakoś jutro przeorganizować żeby ten rożek się jednak zmieścił xd👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Ja się wkurwiłam już,bo mi allegrowicz od pieluch flanelowych i tetrowych napisał,że zamówienie wstrzymane bo nie mają flanelowych i bedą mieć do 14 dni roboczych to wtedy wyślą..No fajnie,zamiast mnie zapytać czy poczekam albo cokolwiek to mi po prostu oznajmił. Odpisałam żeby anulował zamówienie,bo ja nie mam czasu czekać i zamówię gdzie indziej.
Fasolka77, Tunia76, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:tak Estrella niepokojące jest ciśnienie wyższe od 140/90
a co to za magiczne granulki?
Nazywają się Osanit, znajomi nam z Niemiec sprowadzili i to był strzał w 10. Moja młoda strasznie przechodziła zabkowanie, była marudna, noce to był dramat bo chciała spać tylko na rękach. Nic nie pomagało, ani przeciwbólowe ani leki typowo na zabkowanie... Dopiero te magiczne kuleczki przyniosły jej ulgę tak więc ja polecam 🙂Misiabella lubi tę wiadomość
-
estrella wrote:Nazywają się Osanit, znajomi nam z Niemiec sprowadzili i to był strzał w 10. Moja młoda strasznie przechodziła zabkowanie, była marudna, noce to był dramat bo chciała spać tylko na rękach. Nic nie pomagało, ani przeciwbólowe ani leki typowo na zabkowanie... Dopiero te magiczne kuleczki przyniosły jej ulgę tak więc ja polecam 🙂
nie mam nikogo w DE... ktoś może mi je załatwić?jak się ich używa?
to te? https://www.apo-discounter.pl/osanit-globuli-lagodzacy-podraznione-dziasla-globulki-p-60642.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 20:00
Fasolka77
-
nick nieaktualnyKiwona super wieści ❤️
Ja też biorę rożek ale ja się pakuje w jedną dużą walizkę wiec myślę że zamieszczę wszystko co planuje 🙂
Koszule z esotiqa odebrane, paczuszka pieluch z rossmana również tak więc niedługo będę miała już wszystko 🙂martusiawp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:nie mam nikogo w DE... ktoś może mi je załatwić?
jak się ich używa?
to te? https://www.apo-discounter.pl/osanit-globuli-lagodzacy-podraznione-dziasla-globulki-p-60642.html
Tak, to te 🙂 to są takie małe kuleczki, podaję się chyba 8 na początek do buźki maluszkowi żeby się w buzi rozpuscily.Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamaAga85 wrote:KARMELKA czy kupiłaś prześcieradło na materacyk do wózka?
wiem,że jeden zakup wkładki masz nietrafiony i nie wiem czy znalazłaś coś odpowiedniego?MamaAga85 lubi tę wiadomość
-
Ja już po wizycie. Mała ma 3kg równe. 38 centyl na 38 tydzien.Przepływy ok, nie mam rozwarcia nic sie nie dzieje. Także nie ma raczej większych szans że urodze przed 26. Doktorer trochę opowiadał o wywołaniu, że może trwać do 4 dni. Ciśnienie na wizycie 145/92 mam brać jeszcze więcej leków.
mysla.nieskalana, Tunia76, Franka2104, DorotaAnna, martusiawp, Fasolka77, Kasiulka90, estrella, Paula 90, Misiabella, valetta94, Kiwona, MamaAga85, Lolka30, Anete lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyestrella wrote:Nazywają się Osanit, znajomi nam z Niemiec sprowadzili i to był strzał w 10. Moja młoda strasznie przechodziła zabkowanie, była marudna, noce to był dramat bo chciała spać tylko na rękach. Nic nie pomagało, ani przeciwbólowe ani leki typowo na zabkowanie... Dopiero te magiczne kuleczki przyniosły jej ulgę tak więc ja polecam 🙂
estrella lubi tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:ja obserwowałąm ostatni zapis to miałam 125-160 i lekarka mówiła, że zapis rewelacyjny także....
Fasolka77 lubi tę wiadomość