Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiwona wrote:Ale Wy teraz już wyparzacie to wszystko? Ja myślałam, że przed użyciem to zrobimy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 13:21
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:Basiu ja dzis wstalam tylko po 7 wyszykowac mala do szkoly. Zjadlam śniadanie wypilam kawe i lenistwo.. Leze i oglądam filmy na netflixie..wstaje jedynie do wc. Dzis mloda u mamy mojej jest a M w pracy do 15.obiad mam z wczoraj przydaloby sie tylko troche ogarnąć ale zrobie to na chwile przed koncem pracy M. Takze ja juz 12h w lozku.
Daffi lubi tę wiadomość
-
Jeju, dziewczyny, ja mam zupełnie odwrotnie 😄 Często dostaję pytanie "jak się czujesz?", ale za każdym razem się cieszę, bo wiem, że ten ktoś się o mnie troszczy 😊 To bardzo miłe, że myśli o mnie i pamięta. Zawsze odpisuję: "wiadomo, mam lepsze i gorsze dni, ale ogólnie jest dobrze". Zresztą już raczej wszyscy wiedzą, że dziecię ma na imię Klemek i nie mogą się go doczekać, więc to nie jest takie bezduszne, bezosobowe.
Dostałam pierwszy przelew z ZUSu!!! Jeeeej jaka radość 😄😄😄 Super jest nie pracować a dostawać normalną kasę 😄 W dodatku dostałam za okres 09.02-18.03, więc pierwszy raz widzę na oczy takie wynagrodzenie na swoim koncie 😅 Mogłabym tyle co miesiąc zarabiać 😆Daffi, martusiawp, B_002, mysla.nieskalana, Fasolka77, Misiabella, AniaKJ lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Daffi mąż zaraz będzie w domu, spróbuj jeszcze raz zjeść na prawdę coś porządnego co zawsze go pobudza zacznij trzepać brzuszkiem i połóż się na płasko lub na lewy bok jeśli on lubi ... Ja się nie rozwiercić bierz męża i jedz do lekarza zrobią ci ktg i sprawdza co on matkę stresuje
Karmelllka90, Kasiulka90, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Ja przeszłam się na godzinny spacer po osiedlowych sklepach i oczywiście ledwo żyje, gdybym tak kilka razy dziennie wchodziła na te 3 piętro to na pewno bym urodziła!
Teraz posiedziałam trochę na balkonie, koleżanki mi ze zlobka machały, chciałam tam zajść ale tam dzieci smarkające i kaszlące, trochę się bałam.
Pora odgrzać zupę 😊
To co na razie żadna nie rodzi ? 😋Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
Kiwona wrote:Ja na takie pytania odpowiadam, że czuje się ciężko, jak w 8 miesiącu ciąży. Jestem zmęczona i wszystko mnie boli. I powtarzam to tym samym osobom w taki sam sposób z takim samym zazenowaniem a one tak samo pytają nadal. Nie wiem, na co liczą. Ze nagle poczuje się jak młody bóg?
ja od kilku dni czuje się naprawdę dobrze, sama jestem zdziwiona jak to jest możliwe. Ale ludzie ogólnie z taktu nie słyną więc nie ma się co dziwić.
Kiwona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny dzisiaj mam zamiar wieczorem z mężem przepakować torby pod to co mam napisane na stonie Ujastka do CC. Ale ze względu na wykupienie apartamentu, oni nam dają ręczniki nawet szlafrok, podkłady higieniczne podpaski kosmetyki dla mamy są nawet z biodermy pampersy premium care woda do picia no wszystko nawet suszarka do włosów z którą się biłam czy ja wciskać 🤔 haha, ale myślicie żeby swoje zostawić w domu? Te podpaski itd? Ciekawe czy ja to zużyje w domu ...podkładów nie będę brała bo to na pewno zużyje do przewijania małej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 13:55
-
malutka_mycha wrote:Syska chyba nawet tego nie będę otwierać
Karola widzę przypływ energii miałaś, godzinny spacer dla nas to już dużodalej Cie wszystkie kostki bolą czy masz może lepszy dzień?
Szłam jak słonica ale musiałam się trochę przewietrzyć 😊
Wiesz co nadal mnie bolą te kości, w pachwinach i te spojenie ale w ciągu dnia staram się jakoś funkcjonować, noc jest najgorsza, czas ogarnąć tego ortopedę chyba. Kiedy się wybierasz ?
Póki co na razie przestały mnie bolec te palce u rąk. -
nick nieaktualnyKarolinka taki spacer potrafi rozluźnić i odeprzeć trudne myśli.
U mnie doszedł nowy rytuał wieczorny od trzech dni, bo wieczorami nogi podchodzą woda a najbardziej palce u stóp 😂 są takimi serdelkami i mnie swędzą na tych kostkach zanim zasnę mąż musi mi je porządnie wydrapać 😂😂😂😂🤣 -
Karollinax26 wrote:Szłam jak słonica ale musiałam się trochę przewietrzyć 😊
Wiesz co nadal mnie bolą te kości, w pachwinach i te spojenie ale w ciągu dnia staram się jakoś funkcjonować, noc jest najgorsza, czas ogarnąć tego ortopedę chyba. Kiedy się wybierasz ?
Póki co na razie przestały mnie bolec te palce u rąk.
No jak słońca to chyba każda chodzi, z takimi brzuchami rusalkami nie będziemytylko żeby Cie tak nie lamalo bo to wtedy i dzień się dluzy i nic się nie chce. Ale dobrze ze troszkę się ruszasz, jeszcze chwila a po porodzie będziesz śmigać
-
Menka888 wrote:No i remont czas zacząć! Cieszę się ale jak pomyślę ile roboty nas czeka
chwilę pomogłam i już brzuch jak kamień i zadyszka...