Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Daffi wrote:Mama mi zadzwonila że brat wyjdzie ze szpitala dzis nic mu nie jest na szczescie. Kamien z serca.
Dzieki dziewczyny za dobre slowo. Staralam sie gleboko oddychać za kazdym razem gdy czulam ze emocje biore gore zeby nie dać sie zwariować.
Teraz spokojnie moge usmazyc nalesniki.
Daffi kamień z serca normalnie... ja tylko tak napisałam co mówią u nas bo wiadomo w mediach to oni często coś przekręcą. A najważniejsze że Teojemu bratu nic poważnego nie jest. Ciekawe co będzie z tą kobitką z pralni👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karmelllka, ja też zawsze chciałam trójkę Ale już jak się to trzecie urodziło, to poczułam, że to chyba jeszcze nie koniec. Że chcę jeszcze raz. I jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie, że po tej stracie jednak udało mi się i będę mamą. Mam nadzieję, że już nic złego się nie wydarzy.
KarmeLoVe, Misiabella, Tunia76, martusiawp, Kasiulka90, espoir, Lili90 lubią tę wiadomość
Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Witek ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g i 56cm ❤️ vbac
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
nick nieaktualnyReniiata wrote:Karmelllka, ja też zawsze chciałam trójkę Ale już jak się to trzecie urodziło, to poczułam, że to chyba jeszcze nie koniec. Że chcę jeszcze raz. I jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie, że po tej stracie jednak udało mi się i będę mamą. Mam nadzieję, że już nic złego się nie wydarzy.
-
Karmelllka90 wrote:Wszystko będzie dobrze! I tak jak na nasze kwietniowe maluszki wyczekuje na twoje synusia tak samo kochana boś ty nasza 💙
Dziękuję Ci 😘 wam wszystkim, bo przecież nie musialyscie mnie tu tolerować ❤️ a dostałam od was więcej wsparcia niż gdziekolwiek 😘malutka_mycha, Kiwona, martusiawp, B_002, Martusiazabka lubią tę wiadomość
Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Witek ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g i 56cm ❤️ vbac
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
nick nieaktualnyAle jak to się zmienia, aaa zawsze mówiłam jedno i koniec. Ja do pracy dziecko do żłobka...a teraz? Byleby z nią siedzieć jak najdluzej, byleby za szybko Mi nie urosła.... a dziecko do mamy my na wakacje a teraz? Przyjaciółka ma wesele we wrześniu moja mama mówi że Leosia u niej będzie a my się będziemy bawić a ja tu myślę jak zrobić żeby jej uszy we wrześniu uchronić przed muzyka bo oczywiste że jej nie zostawie😂🤣 jeszcze się jedna nie urodziła a ja już wiem że będzie staranie o drugie... Ale to nawet mąż już mówi że drugie musi być 🥰
-
nick nieaktualny
-
Nam się udało w 13cyklu. Ponad pół roku odkąd zaczęlismy się starać moja siostra zaszła w ciążę w 1 cyklu. Potem się okazało, że jeszcze trzy kuzynki są w ciąży. Oj dla mnie to był ciężki okres, tyle przepłakanych dni, byłam chyba na skraju depresji już... Wszystkie rodziły lipiec-sierpień i gdyby nie to, że się udało to bym pewnie już się totalnie załamała. Mało się mówi o trudnościach w zajściu a tak wiele par to dotyczy 😢
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
Anete wrote:Nam się udało w 13cyklu. Ponad pół roku odkąd zaczęlismy się starać moja siostra zaszła w ciążę w 1 cyklu. Potem się okazało, że jeszcze trzy kuzynki są w ciąży. Oj dla mnie to był ciężki okres, tyle przepłakanych dni, byłam chyba na skraju depresji już... Wszystkie rodziły lipiec-sierpień i gdyby nie to, że się udało to bym pewnie już się totalnie załamała. Mało się mówi o trudnościach w zajściu a tak wiele par to dotyczy 😢
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny co oznacza białko w moczu?? Oddałam dzisiaj rano siuśki i w wynikach 0,25 białka
ogólnie to w zoraj skończyłam brać amotaks bo dostałam bo miałam bakterie itd w moczu- może to mieć jakiś związek? Bo trochę sie przestraszyłam
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
malutka_mycha wrote:To ja z tych wyjść chociaż coś mam a Ty biedna na stare samochody masz patrzeć?
czasem mnie przewieziealbo terenówką albo starszym ode mnie mercem
ale teraz do merca nie wsiądę bo musiałby mnie dźwigiem wyciągać bo jest obniżony
malutka_mycha lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Paula 90 wrote:Fasolka - badał nas jeden z najlepszych fachowców w szpitalu. Nie stwierdził wprost tego tylko powiedział, że nie można wykluczyć tej ewentualności. Bardzo długo mnie badał. Boli mnie brzuch, bo tak mocno musiał wciskać. Kazał wstrzymywać oddech parę razy. Za każdym razem "cos" mu nie pasowało (a serduszko zbliżał i włączał Dopplera więcej niż 10 razy).
To tak naprawdę może nie być nic. Jak rozesłałam wieści po rodzinie i znajomych to okazało się że moja starsza chrzesniaczka też to miała, nie zalepilo się i ma 6 lat - nie ma żadnych następstw. A sąsiadki córeczka miała stwierdzone od razu po porodzie i 6 tygodni później nie było śladu.
no to bądźmy dobrej myśliFasolka77