Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPatrzę na marcowki, że ledwo co jedna stronę zapełniają dziennie i się zastanawiam czy będą miała czas was nadrabiać... Będę robiła to tylko podczas karmienia i w wannie jak już będę mogła się relaksować 😜 a jak mi się trafi HNB to mąż będzie wam pisał hahaha
-
nick nieaktualny
-
Stało się!! Oficjalnie mam już wolne aż do 2020!
Bylo w pracy sporo wzruszen, dostalam kosz z rzeczami dla Malucha i kartke z pieknymi zyczeniami.
Teraz pozostalo nam tylko czekac w spokoju na Maluszka❤️
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc8acc7bfe5f.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 17:14
Syska2202, Karmelllka90, DorotaAnna, Kasiulka90, mysla.nieskalana, MamaAga85, martusiawp, AniaKJ, Fasolka77, Tunia76, B_002, Franka2104, malutka_mycha, Lolka30, Mama36, espoir lubią tę wiadomość
-
chce_byc_mama wrote:Stało się!! Oficjalnie mam już wolne aż do 2020!
Bylo w pracy sporo wzruszen, dostalam kosz z rzeczami dla Malucha i kartke z pieknymi zyczeniami.
Teraz pozostalo nam tylko czekac w spokoju na Maluszka❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 17:24
-
A my dzisiaj z mężem byliśmy na sesji zdjęciowej! ❤ Tyle czekałam i się doczekałam 😊 Pogoda była dosyć średnia, więc plan był taki, żeby chociaż kilka ujęć cyknąć na dworze, a resztę w studio. Ale tak nam dobrze szło, że prawie 2 godziny spędziliśmy w plenerze i fotografka nacykała 500 zdjęć, więc finito 😊 Szkoda tylko, że aż miesiąc będziemy czekać na efekt końcowy, ale podejrzałam co nieco w aparacie i będzie przecudowna, romantyczna pamiątka 😍
Powiem Wam, że są pozytywy nadrabiania kilku godzin nieobecności na forum. Serce mi zamarło, jak czytałam o Twoim bracie, Daffi 😟 Całe szczęście, że wrócił do domu cały i zdrowy. No ale przecież nie było innej opcji! Bohaterowie zawsze powinni wychodzić zdrowi z opresji!mysla.nieskalana, DorotaAnna, martusiawp, AniaKJ, Fasolka77, Tunia76, B_002, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
Daffi ufffff...super,że wszystko z bratem jest ok,że cały i zdrowy.❤
Ja dziś też podczutuje z doskoku bo i robię zamówienia i w między czasie obiadek(pizza z kurczakiem i szpinakiem😋).Potem odbiór ciasta z rabarbarem(ew.spierniczona robota,było zdecydowanje lepsze jeszcze niedawno)a później ratalnie mojej najmniejszej córci(york🐶)robiłam spa i jeszcze nie skończyłam ale pauza juz była konieczna bo brzuch jak kamień...mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
-
Wzięłam się za sprzątanie.
Ale muszę robić przerwy.
Wkur...a mnie to, z synem śmigałam do samego porodu. Wszystko robiłam i nie pamiętam, żeby mi było ciężko.
A teraz. Masakra.
No. Oddech wyrównany, idę myć łazienkę.Martusiazabka, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Basia a Ty jak się czujesz na finiszu ?
malutka_mycha lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Właśnie na FB dziewczyna dodała post,że wywoływali jej poród w 38 tc,bo jednym z powodów była też waga dziecka ,która wczoraj wskazywała 3800..a malutka urodziła się dziś z wagą 3220...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 18:30
malutka_mycha, DorotaAnna, martusiawp lubią tę wiadomość
-
mysla.nieskalana wrote:Właśnie na FB dziewczyna dodała post,że wywoływali jej poród w 38 tc,bo jednym z powodów była też waga dziecka ,która wczoraj wskazywała 3800..a malutka urodziła się dziś z wagą 3220...
Z tego powodu w sumie już zmieniłam wybrany szpital na Ujastek, bo jednak ma najwyższy stopień referencyjności na neonatologii, a jeśli błąd zawyża wagę mojej małej to możliwe że jest poniżej tego 10 centyla. No ale teraz się już tym nie będę przejmować, bo nie wiadomo, może jednak jest większa. Ważne że ciąża donoszona i zostało tylko czekać na poródWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 18:37
mysla.nieskalana, Fasolka77, Lolka30, Tunia76, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Wiecie co.. Byl brat u mnie odebrac corcie swoja i opowiadali nam jak to wszystko wygladalo. Bez jakis wiekszych szczegolow dla was bo to bylo bleee.. Ale ludzie maja tupet. Brat mial w reku portfel i tel i jak zobaczyl ze ta kobieta nie na sily sie czolgac rzucil to na podloge i polecial do niej a w tym czasie jakas baba podeszla i to chciala ukraść... On to zobaczyl i krzyknal ze co Pani robi to moje rzeczy to odlozyla stwierdzając ze sie pomylila.
Na dodatek on wybiegl z salonu play w ktorym zostal jego dowód osobisty. Straz próbowała go odzyskać ale w sklepach zamknely się wszystkie drzwi i zjechaly rolety.. I musi jutro jechac to odzyskać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 18:42