Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
B_002 wrote:Daffi wszędzie znajdą się hieny...
Dobrze że się sprawa dobrze dla Twojego brata skończyła. Oby ta poszkodowana kobieta też wyszła z tego bez większych obrażeń. -
Wysłałam męża do pobliskiej apteki po herbatę z liści malin, a Pani z apteki że nie ma czegoś takiego i że nigdy nie słyszała o takiej herbacie i zaproponowała mu zwykła malinowa herbatę 😂
malutka_mycha, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Daffi ludzie to hieny jak tak można... ale masz racje najważniejsze że wszyscy żyją👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
DorotaAnna wrote:Wysłałam męża do pobliskiej apteki po herbatę z liści malin, a Pani z apteki że nie ma czegoś takiego i że nigdy nie słyszała o takiej herbacie i zaproponowała mu zwykła malinowa herbatę 😂
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Daffi wrote:Wiecie co.. Byl brat u mnie odebrac corcie swoja i opowiadali nam jak to wszystko wygladalo. Bez jakis wiekszych szczegolow dla was bo to bylo bleee.. Ale ludzie maja tupet. Brat mial w reku portfel i tel i jak zobaczyl ze ta kobieta nie na sily sie czolgac rzucil to na podloge i polecial do niej a w tym czasie jakas baba podeszla i to chciala ukraść... On to zobaczyl i krzyknal ze co Pani robi to moje rzeczy to odlozyla stwierdzając ze sie pomylila.
Na dodatek on wybiegl z salonu play w ktorym zostal jego dowód osobisty. Straz próbowała go odzyskać ale w sklepach zamknely się wszystkie drzwi i zjechaly rolety.. I musi jutro jechac to odzyskać.
Daffi najważniejsze, że brat jest cały i zdrowy!Fasolka77
-
Karmelllka90 wrote:I na pewno chce zajść w ciążę będąc z waga około 60 kg nie 85 kg
problemy z wstaniem z łóżka mnie dobijają.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 19:14
-
nick nieaktualny
-
No ja ją właśnie widziałam na doz i na gemini więc myślałam że będzie w aptece
ale jak mówicie że taki problem to sobie zamówię xd
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Kurcze a moj maz sie zatrul albo dostal grypy zalodkowej. Wrocil z pracy w polowie dnia, szkoda mi go bo widac ze bardzo kiepsko sie czuje, wody nie chce pic jak dziecko
. Michalek jest latwiejszy w prowadzeniu w chorobie.
-
Daffi szkoda słów, niektórzy ludzie nie mają honoru.
Ja siedzę na warsztatach i oprócz tego że jest mega niewygodnie to jest super sympatycznie. Niektórzy w tak fajny sposób przedstawiają swoje wykłady że cała sala aż się trzęsie od śmiechu. Tylko po tej pierwszej pomocy niemowlaka mam wrażenie że trzebaby to ćwiczyć codziennie przez kilka miesięcy żeby w sytuacji zagrażające życiu dziecka faktycznie tak zareagować.
AniaKJ lubi tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:Daffi szkoda słów, niektórzy ludzie nie mają honoru.
Ja siedzę na warsztatach i oprócz tego że jest mega niewygodnie to jest super sympatycznie. Niektórzy w tak fajny sposób przedstawiają swoje wykłady że cała sala aż się trzęsie od śmiechu. Tylko po tej pierwszej pomocy niemowlaka mam wrażenie że trzebaby to ćwiczyć codziennie przez kilka miesięcy żeby w sytuacji zagrażające życiu dziecka faktycznie tak zareagować.
dokładnie Mycha... fajnie się ogląda ale ja sie cały czas boje czy w razie w będę wiedziała co robić i jak to zrobić... miejmy nadzieję, że nigdy nie będziemy musiały tej wiedzy wykorzystaćmalutka_mycha, AniaKJ lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Karollinax26 wrote:A ja jeszcze żadnych specyfików na wywołanie nie kupowałam 😄
Liczę na to, że akcja sama się rozkręci w przyszłym tygodniu 😝Fasolka77, mysla.nieskalana, Tunia76, Kasiulka90, B_002, AniaKJ, Mama36, martusiawp lubią tę wiadomość