Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasionek wrote:Heya Ciocie. O 19 na świat przyszła Jaśminka.Nie było łatwo, o 13 trafiłam na salę na wywołanie ale zakończyło się cc. Nie długo będę się pionizować, mała zdrowa 10 punktów i narazie modlimy się o brak spadku cukru i żeby possala cycka bo leniwa, non stop śpi. Ważyła 3050 i ma 56 długość.
Czyli rodziłas bez zzo? a do cesarki jakie znieczulenie? Tego spadku lub wzrostu tętna się najbardziej bałam właśnie jakoś mnie taki strach okołoporodowy złapał czego wcześniej nie miałam. Aż się mężowi mojemu udzieliło i on to się dopiero z cesarki cieszyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2019, 03:52
-
nick nieaktualnyDziewczyny jak leżałam tydzień temu w szpitalu robili mi kwasy zolciowe i próby wątrobowe wyszły bardzo niskie, ale od trzech dni wieczorami i w nocy jak się wybudzam swędzi mnie skóra na palcach i rąk i na nogach na środstopiu. Nie od wewnątrz jak to mówią że głównie przy cholestazie. Kurde myje się przecież smaruje a swędzi... Czy to od nabrzmienia? Chyba dorzucę dzisiaj do badań krwi próby jeszcze raz... Valetta94 ty kochana jakoś nie dawno robiłaś próby bo cię swedzialo prawda??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2019, 03:55
-
nick nieaktualny
-
Kasionek wrote:Heya Ciocie. O 19 na świat przyszła Jaśminka.Nie było łatwo, o 13 trafiłam na salę na wywołanie ale zakończyło się cc. Nie długo będę się pionizować, mała zdrowa 10 punktów i narazie modlimy się o brak spadku cukru i żeby possala cycka bo leniwa, non stop śpi. Ważyła 3050 i ma 56 długość.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasionek - gratulacje 💞💕
Ja się obudziłam, usnęłam o 21. Wczorajsza nieprzespana noc dała mi w kość. Dzisiaj już jest spoko.
Wczoraj wieczorem Ignas znowu miał wysokie tętno. Dobił do 190, ale po ruchach spadało więc jest ok.
A mi Toco z każdym KTG rośnie i pierwszy raz poczułam spięcie i na Toco dobiło do 40. To na razie nic, bo Toco powinno być 80-100. Ale zdecydowanie macica ćwiczy. Nie spada mi Toco poniżej 25. A Dziewczyny które są ze mną w sali w 39tc mają 5-10.
Dużo się tutaj dzieje, co chwilę któraś idzie rodzić, słychać ich ból. Dwie straciły wczesne ciaze. Są dziewczyny z Głogowa, Krakowa, Opola, Wrocławia... I każda ma jakieś problemy/wady. Jedna jest tu już dwa miesiące od 28 tc. Udaje im się podtrzymać ciążę a było już baaaardzo źle.
Ja tu się czuje pod świetna opieką.
Miłego dnia
My mamy dziś z mężem rocznicę. Będziemy świętować jak wyjdziemy.
Mąż mi wczoraj powiedział że dla Niego najważniejsze jest żebyśmy byli cali, zdrowi i szczęśliwi. Każdego dnia przekonuje się jak bardzo dojrzały jest i że jest moja opoką. I jest dla mnie wszystkimTo już 10 lat a u nas nadal motyle w brzuchu 😍
DorotaAnna, malutka_mycha, Misiabella, Tunia76, Lolka30, Fasolka77, B_002, MamaAga85, martusiawp, Kasiulka90, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasionek gratuluje! Dużo zdrówka teraz dla Was
Paula najważniejsze, że czujesz się bezpiecznie i komfortowo (psychicznie) i masz dobre nastawieniei fajnego opiekuńczego faceta
Paula 90 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Kasionek, gratulacje. Dobrze ze lekarze wlasciwie zareagowali. Mala cala i zdrowa i z prawidlowa waga i slusznym wzrostem. Ja tez mialam porod i cc i ciesze sie ze choc sprobowalam. Choc jak trzeba by bylo nikt mnie do zimnej cc namawiac dlugo nie musial
Paula dobrze ze jestes pod dobra opieka i taki szpital na koncowce, to calkiem dobra rzecz, daje poczucie bezpieczenstwa.
-
Paula długo będą Was trzymać w szpitalu ?
Ja już jestem po śniadaniu, obudziłam się z bólem okresowym brzucha, moje dziecię jakoś dziś mniej ruchliwe, póki co. Dziewczyny, zazdroszczę Wam, że już macie maluszki obok siebie .. India, wiewiórka, Mistella, kasionek, szonka! ❤️
Też już bym chciała 🥰 -
nick nieaktualnyTunia76 wrote:Paula w jakim szpitalu leżysz?
Wypiszą Was jeszcze do domku, czy już będą trzymać do porodu?
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy. 🎉😄
Dziękuję 😘
Leżę w Wałbrzychu w szpitalu ginekologiczno położniczym.
Pani doktor powiedziała że w poniedziałek wypuszczą jak będzie w porządku. I umówimy się kiedy mam przyjechać już do porodu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2019, 07:08
Tunia76, martusiawp lubią tę wiadomość