Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już wracam z Kopernika.
Mała trochę za duża 35+2 waga 3300g.
No ale z USG jest 36+2.
Wszystko z Nami w porządku, wracamy do domu.
Jutro mam mojego gina, to zobaczę jaka u Niego wyjdzie waga.
Kopernik zawyża.MamaAga85, martusiawp, mysla.nieskalana, Fasolka77, Kasiulka90, stresant, AniaKJ lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:Tunia a czym golisz? kurcze.. mnie maszynka strasznie podrażnia.. nawet pachy i nogi.. masakra.. lekarka kazała mi odpuścić do porodu bo widzi podrażnienia no i nie ma tej ochronnej bariery.. ale ja nie wiem czy te odrośnięte włosy mnie też nie drażnią bo drapię się jak głupia...
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/08fe7657bd27.jpg
Tunia76, Sansivieria, MamaAga85, espoir, martusiawp, Natalia-tosia, Fasolka77, ago91, Kasiulka90, Mama36, B_002, Szonka, AniaKJ, malutka_mycha, Misiabella lubią tę wiadomość
-
Ja jak sie gole to tylko meskimi, dla kobiet nie zdaja relacji i bardzo podrazniaja. A przez to ze nic tam na dole nie widze, i nogi mnie bola przy goleniu jak kucam robie to jak juz swedzi bardzo ale raz na tydzien golonko musi byc..
Kurcze dziewczyny najpierw nie spalam w nocy przez nogi bo tak mi dokuczaly, czulam sie jakby mi robaki pod skore weszly a teraz zamiast nog nadgarstki... Bardzo mi cierpna i bola, ruszyc nimi w nocy nie moge, trzymalam dzisiaj w nocy rece do gory przez 10min i dopiero bardzo powoli bol minal.. Ale denerwuje to strasznie, takie glupie uczucie.. -
Booożeee,czy wyście pogłupiały? Pojechałam se tylko w tyłku pogrzebać a tu takie akcje!
Karmelka też bym pojechała do szpitala,nie miej żadnych wyrzutów,dobrze,że wszystko w porządku
Daffi,a Ty też nas informuj a nie,że se tak znikasz i co???!!!
Ja rano byłam oddać mocz do badania żeby mieć na czwartek,morfologii mi nie kazał robić w tym miesiącu,bo ja mam "taką jakbym nie była w ciąży" ponoć
No i tego GjeBeEsa pobrali w Kraku..wynik trzeba też odebrać tam za 7-10 dni.Ale ile to jest stresu żeby nic tam się nie wydarzyło przy grzebaniuuu
Jakaś śmieszna Pani pobierała,chciała mój brzuch zobaczyć czy rozstępy mam :-oTo jej pokazałam,bo akurat nie mam i w szoku była jaki zgrabny
Myślała,że jak ja słoniowa to i brzuch słoniowy a tu psikus! Ha!
Kiwona, Lolka30, espoir, Fasolka77, Natalia-tosia, B_002, Tunia76, AniaKJ, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny które biorą letrox itp. Macie to wpisane jakoś w karcie ciąży ? Bo ja nie mam i się zastanawiam czy upomnieć mojego gin żeby mi tam wpisał czy nie musi być tam takiej informacji?👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
DorotaAnna wrote:Dziewczyny które biorą letrox itp. Macie to wpisane jakoś w karcie ciąży ? Bo ja nie mam i się zastanawiam czy upomnieć mojego gin żeby mi tam wpisał czy nie musi być tam takiej informacji?
DorotaAnna lubi tę wiadomość
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
Fasolka77 wrote:dokładnie o tym wczoraj myślałam Kiwona
hahahah tak to własnie bedzie wyglądać.. zwłaszcza jak poproszę K. o podanie pajaca.... ahahahaha
Myślę, że sobie poradzimy bez nazywania tych ciuszków, damy radę
Ja chyba widziałam damskie elektryczne maszynki. Al ejka pisze Czekoladowa, ja też wolę używać męskich jednak. Może rzeczywiście zainwestuje w taką i będzie z głowy. Na zero nie potrzebuje i tak.Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJezuuuu załatwilam wszystko ale siedzę w aucie i nie potrafię wysiasc hehe... Posiedzę sobie tak pod blokiem. Musze i tak zakupy na raty wnieść. Tylko zgrzewke wody już zostawię w aucie. Chłopacy wyniosą.
Karmelka nieźle Nas nastraszylas.. Te litry wody i czop i skurcze.. To zresztą że teraz to nie wszystko to nie znaczy że za 2 godz się nie zacznie!!!
Karola opanuj się!!! Jak Fasolka pisze poslady spiete i dasz radę!!mysla.nieskalana, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość