Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pierdzielę, ale emocje od rana 😁 Opisy Karmelki pod wpływem emocji są najlepsze 😄❤ Pierwsze, co pomyślałam: "cholera, i na kij było załatwianie apartamentu". Ale jednak chyba poczeka na akcję - oby! 😊
Karolcia, dziewczyny Cię mega wsparły, ja jestem tego samego zdania. Straszny egoista z tego M. 😞 Aż mi się ciśnie na język, że mój mąż ma tylu fajnych wolnych kumpli 😄 Chętnie bym Cię umówiła z jednym 😄
DorotaAnna, jak przeczytałam "to może nie być 2 ^^", to mi gały z orbit wyszły. Ja jestem totalnie ciemna. Mam rozumieć, że podczas konkretnej akcji takie parcie na dwójkę to może być już główka czy jak?!mysla.nieskalana, Fasolka77, DorotaAnna lubią tę wiadomość
-
Kiwona wrote:Jako, że ja sama nie ogarniam tych nazw, to nie będę oczekiwał od K, że on ogarnie
Myślę, że sobie poradzimy bez nazywania tych ciuszków, damy radę
Ja chyba widziałam damskie elektryczne maszynki. Al ejka pisze Czekoladowa, ja też wolę używać męskich jednak. Może rzeczywiście zainwestuje w taką i będzie z głowy. Na zero nie potrzebuje i tak.
cały czas rozkminiam jak oznaczyć te ciuszki... znalazłam takie coś
http://freelancemama.pl/2015/01/ogranizery-do-szuflad-z-ubrankami/
ale musiałabym lecieć to gdzieś zalaminowaćmoże kupię takie przekładki do segregatorów... i sama narysuję... to chyba lepszy pomysł..
Fasolka77
-
Karolinka,tak w ogóle to ja bym tego Twojego M to tak zjebała,że wióry by leciały. Co on jest jakiś psychiczny??? Jakby nie patrzeć on Cię zostawił w ciąży!!!! I on śmie Ci zarzucać,że Ty się jakimiś jego durnymi siostrami nie interesujesz? A kim one są dla Ciebie,jakies obce baby! Nie no po prostu to jest szczyt bezczelności.
Przepraszam,ja wiem ,że Ty do niego nadal coś czujesz,ale to jakiś palant jest!Lolka30, espoir, Kasiulka90, Fasolka77, AniaKJ, martusiawp lubią tę wiadomość
-
po wizycie .....cisnieni 2 razy mierzone na lewej bylo 93 i 97 i raz na prawej bylo 87...........ktg zrobione ....130-145 i te drugie cyferki to 40.....podobno ok..... usg nie robil szyjki nie badal
jezeli mnie szlag nie trafi do tego czasu, to rodzimy 1.4. o 15:00 juz termin ustalony ......
w srode mam isc na ktg i w piatek tez....dla moje swietego spokoju....i mam sie modlic aby cisnienie nie wyskoczylo nad 100...wtedy odrazu do szpitla......i CC.....lekarz nie chce juz czekac
lekow na cisnienie nie moge brac w wiekszej dawce, zeby jeszcze ten tydzien wytrzymac......bo jak jest wysokie cisnienie to przeplyw maciczny wtedy lepszy i maly lepiej dotleniany.....wiec obnizajac cisnienie zabieramu mu tlen........
oczywiscie mialam jedno glupie pytanie na koniec..."czy maly moze umrzec w brzuchu".....i odpowiedz dostalam..... ze on nie jest w stanie mi nic zagwarantowac, bo i takie rzeczy sie zdarzaja.....odpowiedzialam tylko ze jestem tego swiadoma dlatego sie pytam...........ah czemu ja sie wogole pytalam.......mysla.nieskalana, B_002, Kasiulka90, Tunia76, Fasolka77, valetta94, DorotaAnna, AniaKJ, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anete wrote:Fasolka zobacz sobie dotsmylove albo fabryka poduszek 😊 z dotsmylove już nie raz zamawiałam i nigdy się nie zawiodłam 😊
Karmelka rozkręca się coś czy fałszywy alarm? 😊
jakie piękne!!!! Jezu ja do tej pory nie miałam świadomości, że jest tyyyyle firm szyjących różne rzeczy dla dzieciFasolka77
-
mysla.nieskalana wrote:A szybciutko i bezboleśnie
szczęściara! ja w środę wsadzę nosek za drzwi i nieśmiało zapytam czy aby na pewno pobranie się tydzień wcześniej udało i nie będę musiała kolejnej traumy zaliczaćmysla.nieskalana lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Ja byłam w tym Ujastku (na drugim końcu miasta) i nie zrobili mi tego KTG mimo że mam skierowanie od swojej gin. Powiedzieli że powinnam zrobić u siebie w przychodni, tylko że moja przychodnia nie ma KTG i mnie pani doktor wysyła do szpitala w tym celu... W szpitalu robią Po 40tc czy jest skierowanie czy nie ma. No nic, wracam do domu, pojutrze mam skierowanie do poradni na wizytę kontrolną to mi zrobią wtedy i KTG i USG to już się dzisiaj o to nie miałam siły kłócić... Tak mnie wytrzęsie w tym autobusie przez całą drogę że jeszcze urodzę
Nierówne te krakowskie drogi.
Spotkałam Karmelke na IPKarmelka trzymaj się! Wiadomo że najlepiej w domu ale może dobrze że będziesz już pod stałą opieką, może jednak szybciej będzie z Wami Leonka niż dopiero za 1,5 tygodnia! Powodzenia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2019, 11:09
Natalia-tosia, Kasiulka90, Fasolka77, MamaAga85, DorotaAnna, martusiawp lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Tunia76 wrote:Mysla_nieskalana
Ja miałam wynik GBS w ciągu 5 dni w Centrum Badań Mikrobiologicznych. -
Boshe ja tu się męczę i rzygam ogórkiem kiszonym A ten gowniarz sobie radośnie podskakuje w brzuchu 😂. Niech on już wychodzi!
Natalia-tosia, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
B_002 wrote:Ja byłam w tym Ujastku (na drugim końcu miasta) i nie zrobili mi tego KTG mimo że mam skierowanie od swojej gin. Powiedzieli że powinnam zrobić u siebie w przychodni, tylko że moja przychodnia nie ma KTG i mnie pani doktor wysyła do szpitala w tym celu... W szpitalu robią Po 40tc czy jest skierowanie czy nie ma. No nic, wracam do domu, pojutrze mam skierowanie do poradni na wizytę kontrolną to mi zrobią wtedy i KTG i USG to już się dzisiaj o to nie miałam siły kłócić... Tak mnie wytrzęsie w tym autobusie przez całą drogę że jeszcze urodzę
Nierówne te krakowskie drogi.
Spotkałam Karmelke na IPKarmelka trzymaj się! Wiadomo że najlepiej w domu ale może dobrze że będziesz już pod stałą opieką, może jednak szybciej będzie z Wami Leonka niż dopiero za 1,5 tygodnia! Powodzenia!
-
Lolka30 wrote:Boshe ja tu się męczę i rzygam ogórkiem kiszonym A ten gowniarz sobie radośnie podskakuje w brzuchu 😂. Niech on już wychodzi!
Natalia-tosia, Lolka30, Fasolka77, martusiawp, Misiabella lubią tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:Ja pierdzielę, ale emocje od rana 😁 Opisy Karmelki pod wpływem emocji są najlepsze 😄❤ Pierwsze, co pomyślałam: "cholera, i na kij było załatwianie apartamentu". Ale jednak chyba poczeka na akcję - oby! 😊
Karolcia, dziewczyny Cię mega wsparły, ja jestem tego samego zdania. Straszny egoista z tego M. 😞 Aż mi się ciśnie na język, że mój mąż ma tylu fajnych wolnych kumpli 😄 Chętnie bym Cię umówiła z jednym 😄
DorotaAnna, jak przeczytałam "to może nie być 2 ^^", to mi gały z orbit wyszły. Ja jestem totalnie ciemna. Mam rozumieć, że podczas konkretnej akcji takie parcie na dwójkę to może być już główka czy jak?!
Kasiulka to samo pomyślałam! nawet pamiętam jak pisałam Karmellce "nie planuj bo urodzisz np w przysłowiowym tramwaju"wiadomo, że wybór szpitala etc.. ale jak widać życie bywa przewrotne... a porody sa nieprzewidywalne.. oby to był fałszywy alarm i doczekała do cc w szpitalnym SPA!
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:podaj Tunia model pls... ciekawe czy sa takie elektryczne stricte dla kobiet... hmmm
PHILIPS OneBlade QP2520 przycina, nadaje kształt i goli zaroat o każdej długości
Ostrze wymienne
3 nasadki 1,3,5 mm
Po naładowania działa bardzo długo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2019, 11:23
Kiwona, DorotaAnna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mysla.nieskalana wrote:Karolinka,tak w ogóle to ja bym tego Twojego M to tak zjebała,że wióry by leciały. Co on jest jakiś psychiczny??? Jakby nie patrzeć on Cię zostawił w ciąży!!!! I on śmie Ci zarzucać,że Ty się jakimiś jego durnymi siostrami nie interesujesz? A kim one są dla Ciebie,jakies obce baby! Nie no po prostu to jest szczyt bezczelności.
Przepraszam,ja wiem ,że Ty do niego nadal coś czujesz,ale to jakiś palant jest!
no bo jest! Piotruś Pan od siedmiu boleści!!!mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
Fasolka77