Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas też jest problem z imieniem dla chłopca... na razie podoba nam się tylko Leon mi się podoba jeszcze Franek ale mężowi nie dla dziewczynki mamy wybrane kilka: Lena, Alicja, Łucja... może nam coś jeszcze wpadnie do głowy👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Oglądałam ten laktator na Ali faktycznie wyglada fajnie i opinie bardzo fajne👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Widzę że nie tylko ja mam problem z imieniem dla chłopca. Mi się kilka podoba, mężowi żadne. I ciężko nam dojść do konsensusu. A jak w końcu jemu się jakieś tam wydaje "do przyjęcia" to mi nie bardzo :/też bym wolała córeczkę więc Was Wiewióreczko i Adonis rozumiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 23:25
-
My mamy od dwóch lat tylko i wyłącznie Marcelina. Dla chłopca nie możemy się dogadać. Nie ma opcji. Więc bedxie "On"
Dziś obudziła mnie krew w nosa. Ale już coś tam poczytalam.zdaza się, tym,bardziej że od wczoraj mam lekkie przeziębienie. -
nick nieaktualny
-
Hahaha w zeszłej ciąży miałam wg badań mieć dziewczynkę i koniecznie chciałam Lidkę a mój mąż upierał się,że nigdy w życiu bo w podstawówce miał koleżankę lidkę, która była mega brzydka i miała wszy.I mówił,że jak nazwę tak dziecko to będzie za każdym razem sobie ja wyobrażać.Także jeśli chodzi o imiona to każdy ma swoją listę zakazanych.
-
Dzien dobry
U nas na tapecie od początku Kazimierz Dopiero niedawno pomyslelismy o ewentualnym imieniu dla corki, ale ciezko z tym. Moze Łucja. Ale czujemy, ze bedzie Kazik
Dziewczyny, jak mi sie chce seksu!!! W nocy juz bie wytrzymalam i obudzilam meza na male pieszczoty bo bym chyba zwariowala Mam eroryczne sny i no nie da sie A potem oczywiscie ten strach czy maluchowi nie zaszkodzily te uniesienia Kurde, ci e juz 2 trymestr. -
nick nieaktualnyKiwona wrote:A i wklejam jeszcze raz link do ciekawego artykulu dot. witamin. Polecam
http://pantabletka.pl/jakie-witaminy-w-ciazy-opinia-analiza/
Ja dzięki temu linkowi dokupilam dzisiaj DHA bo w femibion jest za mało
Mi też chce się seksu tak że zwariuję. Jakaś tragedia. Mi się chce od początku ciąży. Śnią mi się takie erotyczne sny że masakra. Ale mi lekarz zabronił. Mam wizytę 22pazdziernika. Ale próbuje się dostać szybciej żeby dostać zgodę na seks.
Na każdym kroku fantazjuje.
Jeszcze niecałe dwa tygodnie i minie pierwszy trymestr.
Mój mąż się boi bzykać, gadaliśmy o tym i on ma obawy. Chyba będzie wibrator musiał pomocKiwona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja juz po prenatalnych. Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni lekarz wszystko dosłownie wszystko nam opisał każda cześć ciała No wszytsko. Pogratulował malenstwa wszytsko jest tak jak być powinno.
Lilli mogę poprosic na zmianę terminu porodu na 11.04. Maluszek podgonil troszkę od piątku ma 52 mm i nie było widać płci Pan doktor bardzo chciał zobaczyć ale No nie dało sie wiec sprawdził na podstawie wyrostka płciowego i bedzie chyba dziewczynka.
Mam kosmowke na przedniej ścianie nisko mowi ze najczęściej tak jest mam nadzieje ze sie podniesie i nie zrobi soe łożysko przodujące No ale to ma jeszcze czas tym sie nie przejmuje. Ej wam tez obliczali ryzyku porodu przed 34 tyg?? To mnie zszokowało ze nawet takie cos obliczaja
Nie robiłam testu Pappa - doktor powiedział ze wytyczne każą mu zalecić ale on nie jest zwolennikiem bo to czysta statystyka która robi wiecej złego niż dobrego.
Generalnie dziewczynom z Krakowa bardzo polecam dr Zarotyńskiego Centrum Meavita genialny czlowiekPaula 90, Kiwona, DorotaAnna, Kasionek, Lili90, Sana lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny ja juz po prenatalnych. Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni lekarz wszystko dosłownie wszystko nam opisał każda cześć ciała No wszytsko. Pogratulował malenstwa wszytsko jest tak jak być powinno.
Lilli mogę poprosic na zmianę terminu porodu na 11.04. Maluszek podgonil troszkę od piątku ma 52 mm i nie było widać płci Pan doktor bardzo chciał zobaczyć ale No nie dało sie wiec sprawdził na podstawie wyrostka płciowego i bedzie chyba dziewczynka.
Mam kosmowke na przedniej ścianie nisko mowi ze najczęściej tak jest mam nadzieje ze sie podniesie i nie zrobi soe łożysko przodujące No ale to ma jeszcze czas tym sie nie przejmuje. Ej wam tez obliczali ryzyku porodu przed 34 tyg?? To mnie zszokowało ze nawet takie cos obliczaja
Nie robiłam testu Pappa - doktor powiedział ze wytyczne każą mu zalecić ale on nie jest zwolennikiem bo to czysta statystyka która robi wiecej złego niż dobrego.
Generalnie dziewczynom z Krakowa bardzo polecam dr Zarotyńskiego Centrum Meavita genialny czlowiek
Ciekawe jak kolejne dzisiejsze prenataln, czuje, że każda wróci z cudownymi informacjami -
Karmelka super wiadomości od rana
Dziewczyny ja z witamin biorę Omegamed optima forte. Ma wszystko łącznie z DHA i to pochodzące z alg może nie jest tanie ja płace 66 zł a tabletek wystarczy na 30 dni. A ile Wam wychodzi femibion plus kwas DHA?👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyDziewczyny nie wiem czy wiecie bo ja sie dowiedziałam dopiero dzisiaj ze do oceny ryzyka tego typowo liczbowego to biorą tez pod uwagę wzrost i wagę ciężarnej. Stad najważniejsze jest to co widać na monitorze a nie liczby które widzimy napapierze
-
nick nieaktualny
-
Mała8 wrote:Kochane ja dzis dostalam plamień. W dodatku poszła mi tez krew z nosa.. nie wiem czy to ma jakis zwiazek ale na 13 ide na wizytę. A do tego czasu chyba zwariuję..
Mała8 lubi tę wiadomość