Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelllka90 dlatego ja całą ciążę Wam tutaj pisałam, że nie każda cesarka jest zła... dobrze, że opisujesz tu wszystko, bo pewnie i tak mi nikt nie wierzył
Misiabella, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualny
-
ja wierze bo swoja cesarke doskonale przezylam, leki kazali od bolu brac a ja odstawilam bo sie dobrze czulam. Teraz mam lepsza forme i mam nadzieje ze tez dzieki temu jeszcze sprawniej wroce do siebie....
a to juz za tydzien !!!!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAA!espoir, martusiawp, Misiabella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja to już przebieram nogami na myśl o szpitalu - może w końcu tam się wyśpię! i do tego w końcu w łóżku, a nie na podłodze pod łóżeczkiem! luksusy!!
stresant, martusiawp, Misiabella lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualny
-
Bubek wrote:ja wierze bo swoja cesarke doskonale przezylam, leki kazali od bolu brac a ja odstawilam bo sie dobrze czulam. Teraz mam lepsza forme i mam nadzieje ze tez dzieki temu jeszcze sprawniej wroce do siebie....
a to juz za tydzien !!!!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAA!Bubek, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
stresant wrote:ja jeszcze 6 dni.....popycham czas a tak sie dluzy....juz zeby byla niedziela......."ubiore" sobie kolyske w posciel, dam przescieradelko na przewijak....wstawimy fotel do sypialni......juz zeby to bylo
ja to samo
w weekend naloze juz przescieradelko...a jutro judo malej to sie zaprowadzi itd itp i byle dni minely
aaa
kupilismy wozek !
https://www.amazon.de/gp/product/B07J29L8CB/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
mam nadzieje ze nie zbesztacie ze zlyo ta gondolke mi glownie chodzilo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 08:20
martusiawp, DorotaAnna, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie dziś cukier 100 na czczo. W szpitalu miałam 75-80.
I teraz się zastanawiam czy to przez rwę kulszową czy przez wczorajsze lody czy przez pozna kolację 🤔
Dziś zjem ciastko tylko na drugie śniadanie (bo kupiłam i nie może się zmarnować) a kolację zjem o 19. I zobaczymy jutro.
Mam atak sprzątawicy. Od 6 chodzę i sprzątam, ścieram kurze, smaruje drewno balsamem, nastawiam pranie -
nick nieaktualny
-
Ja szczepie wg kalendarza szczepien podstawowego nie chce skojarzonych. Do tego meningokoki, pneimokoki 13 walentna i rotawirus. A przy szczepieniu blonica tezec krztusiec walczyc bede o ta bezkomorkowa.
Misiabella lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Bubek wózek bardzo mi się podoba!
Sama gondole kupiliscie czy już 2w1?
2 w 1 - do mojego gondolki nie mozna dostac, wiec jak trzeba bedzie z fotelikiem to jezdzi fura czerwona, a na dluzsze spacerki i wyjazdy do Polski jezdzi fura szara
we czwartek ma przyjsc - mam nadzieje ze bedzie w porzadku
Wiewiorka - ja nie pomoge niestety, tu inaczej szczepia. -
U mnie cisnienie 118/70
telefon nadal wylaczony
Angela podnioslo ci sie bo to nerwy przed szpitalem spokojnie jak juz bedziesz po to spadnie tak jak wczoraj....to 93 troche wysoko ale do 100 jeszcze daleko...
Wiewiorka niestety sie nie znam bralam zawsze te co kazali....nie pomoge....co te antybiotyki?bierzesz?Fasolka77 lubi tę wiadomość