Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam pytanie co do szkodliwosci farb rozpuszczalnikow i innych świnstw.....poprostu u mnie w pracy buduja nowa sale gimnastyczna i dzis malowali fundamenty jakim czarnym syfem.....smierdzialo strasznie.....bylam 3 godziny z dziecmi na podworku......troche lepiej bo świeze powietrze ale czasem jak zajechalo to szok.....a oddychac trzeba
Boje sie czy to moze miec wpływ na maleństwo
-
nick nieaktualnyTutaj peppa tez dawno sie nie oddzywala. W ogóle sporo dziewczyn chyba przeszło na fb. Ja to nawet nie mam fb dobrze mo tutaj.
Byłam u laryngologa i mam migdałki do usunięcie bo sa tak jakby zwapniałe i tylko przeszkadzają także najbliższy termin za jakieś 2 lata haha to sobie usune musze zrobić wymaz z migdałków zeby zobaczyć co za paskudztwo na nich wychodowalam. I pewnie przez to mam to CRP podwyższone bo juz dobre 4 lata jak moje CRP jest wyższe ale lekarze to tak właśnie zbywają teraz trafiłam dopiero na fajnych lekarzy No bo prywatna opieka... eh -
nick nieaktualnyMała8 wrote:Okazało się, ze to tylko falszywy alarm. Musiałam się przedzwignac o pękło naczynko, a wczoraj fakt faktem moje zakupy trochę ważyły. Tyle strachu co się najadlam to szok
Mała8 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja dziś rano też krew z nosa
Mała8, cieszę się, że wszystko dobrze! Jakie to było plamienie? Brązowe/różowe/obfite?
Karmelka, jaka słodka nóżka...zacałowałabym Ja też mam łożysko na przedniej ścianie. Prenatolog mówił, że na ten moment nic to nie oznacza, bo będzie się przemieszczać, jedynie później będziemy czuć ruchy dzidzi, bo ta przednia ściana jest słabiej unerwiona.
Z witamin biorę Mollers Mamma - rewelacyjne, mają wszystko. Do tego tylko magnez dokładam. Też upatrzone z artykułu Pana Tabletki.
Jak tak patrzę na pierwszą stronę z listą, to chyba z 20 dziewczyn od dawna się nie odzywa... Lili, może zamieścimy też na liście Aniołki? Jeśli dobrze liczę, to są 4...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2018, 18:37
Mała8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Ja to sie umiem załatwić najadłam sie kanapek a teraz mam bol żołądka ehh
-
Karmelllka90 wrote:Tutaj peppa tez dawno sie nie oddzywala. W ogóle sporo dziewczyn chyba przeszło na fb. Ja to nawet nie mam fb dobrze mo tutaj.
Byłam u laryngologa i mam migdałki do usunięcie bo sa tak jakby zwapniałe i tylko przeszkadzają także najbliższy termin za jakieś 2 lata haha to sobie usune musze zrobić wymaz z migdałków zeby zobaczyć co za paskudztwo na nich wychodowalam. I pewnie przez to mam to CRP podwyższone bo juz dobre 4 lata jak moje CRP jest wyższe ale lekarze to tak właśnie zbywają teraz trafiłam dopiero na fajnych lekarzy No bo prywatna opieka... eh
Na Fb jest tylko garstka dziewczyn i grupa jest raczej mało aktywna. Tu się toczy życieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2018, 18:55
Natalia-tosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatalia-tosia wrote:Ja tak mmiałam wczoraj, miałam napad głodu i tak się objadłam, że i żołądek i głowa mnie bolała, słabo mi było. Pomogło tylko gdy zwymiotowalam, nagle wszystkie dolegliwości odopuściły.
-
Zdecydowanie lepiej czasem zwymiotować. Ale mnie tez zoladek raczej trzyma, jesli juz wymiotuje to woda. Nie cierpie tego, ale rzeczywiscie daje ulge. Ciezko znosze te mdlosci, czasami odechciewa sie wszystkiego przez nie.
Dziewczyny, sroda sie juz konczy a w piatek wizyta Oł je! Jutro ide do endokrynologa, zobaczymy co powie na mohe tsh 1.58. Gin twierdzi ze 1.6 juz jest grozne ale ja mam od endokrynolog w zaleceniach zapis ze musi byc 0.5-2.5. Zobaczymy... -
nick nieaktualnyJa nigdy nie wymiotowalam jak żyje.
Bbsralam ten Millera, ale u mnie tragedia z dostępnością. Chyba na allegro zamówię jak mi się skończy femibion.
U mnie dzisiaj słabo. Głowa mnie zaczęła boleć i zmierzył ciśnienie, miałam 99/66. A to certyfikowana maszynka więc jej wierzę.
Od razu położyłam się nogami do góry i leżała dłuższy czas. Dodatkowo straciłam apetyt.
Sąsiadka mi dzisiaj powiedziała że wyglądam aż za dobrze, jak nie w ciąży
Jeden z dziesięciu obejrzane więc idę się myć i chyba spać.