Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
DorotaAnna wrote:Daffi dobrze że z dzidziusiem wszystko ok. A po co to ważenie? Żeby zobaczyć ile wody zatrzymujesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2019, 22:25
-
Wiewióreczka wrote:Menka, Ty lachonie
Szkoda, że jak stoję bokiem to tak nie wygląda
Nie wiem skąd u mnie taki wielki brzuch, w pierwszej ciąży do porodu takiego nie miałam!Wiewióreczka lubi tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Menka888 wrote:I kto to mówi? 😁
Szkoda, że jak stoję bokiem to tak nie wygląda
Nie wiem skąd u mnie taki wielki brzuch, w pierwszej ciąży do porodu takiego nie miałam!tylko taki miękki jest
najdłużej będzie z ud schodzilo... U mnie -9 kg a przytylam równe 20, więc jeszcze trochę....
-
Wiewiorka ja tez +20... drze przed chudnieciem ale poki co mysle tylko by malla byla zdrowa.
Daffi - wspolczuje nerwow...
Opuchlizna mnie na szczescie nie dopadla w ciazy, obraczle moge nosic swobodnie. Natomiast celulit i zatrzymanie wody to fiu fiu... -
Mnie opuchlizna stóp dopadła po cc, okropne uczucie, więc tym bardziej współczuję Daffi... zeszła zupełnie tak do 10 dni po porodzie. A w ciąży zero opuchlizny.
A rozstępy mam tylko na cyckach, z tym że tak strasznie urosły mi po porodzie, że pojawiło się mnóstwo nowych. Dużo cycników jest potrzebnych, Dziewczyny. Mam tylko dwa i nie nadążam prać. -
Nie życzę nikomu, by kolki dopadły dzidzię, ale zapiszcie sobie na wszelki wypadek stronę z porównaniem wszystkich kropelek na kolki:
https://www.mamaitatawtrojmiescie.pl/2017/11/porownanie-kropli-na-kolki-niemowlece.html?m=1DorotaAnna, Kiwona, martusiawp lubią tę wiadomość
-
martusiawp wrote:Tobie się akcje rozkręcały i dopiero wtedy CC? Czy miałaś umówione CC na takie terminy?
z Maciusiem odeszły mi normalne wody, poleżałam pod ktg, zapytali czy nie chce spróbować SN, ale od razu powiedziałam, że nie ma mowy...💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualnyWiewióreczka wrote:U mnie jest 0 h spania przez kolki, więc z matematyki wychodzi, że będę spała minus godzinę
Moja mała ma taka godzinę około 20 że sobie więcej pryka i widzę że ją boli czasem brzuszek bo zapłacze a ona jest bardzo spokojna -
stresant wrote:Szonka no mi wlasnie tez o kompana do zabaw chodzi
ale ja kazda ciaze poprzedzalam poronieniami...ciezko donosic czlowiek sie boji ....ta ciaza to cud lekarz mowil ze jak tym razem obumrze to juz zakaz staran bo macica za bardzo poniszczona ciaglymi zabiegami lyzeczkowania....ale udalo sie naszczescie.....niewiem ile poronien czekalo by na mnie przed 4dzieckiem....
I tak maluch bedzie mial 2 rodzeństwa, bedzie mial sie z kim bawić
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Jak u ciebie się kolki objawiają?
Moja mała ma taka godzinę około 20 że sobie więcej pryka i widzę że ją boli czasem brzuszek bo zapłacze a ona jest bardzo spokojna -
Wiewióreczka wrote:Mały się spina, robi czerwony, płacze i na zmianę podkurcza nóżki i prostuje. Do momentu bączka/kupy. I za minutę to samo..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 03:31
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧