Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama36 wrote:Fasolka ja nie kupowałam... Dalej się waham bardzo bo ja masuje i wyciskam na pieluche tetrowa. Mama mnie lata temu nauczyła przy pierwszym... Ale jeżeli nie jest to dla Ciebie duży wydatek... I planujesz odciągac nawet raz na jakis czas żeby zostawić dzidzie i skoczyć na małe party (hihi) to moje zdanie jest takie :kup!
ja jestem zielona w tej kwestiinie wiem czy będę mieć w ogóle pokarm bo cycki mi nie urosły, żadna siara nie leci... no nic.. zero zmian... liczę na tą naszą doradcę laktacyjną, że pomoże w tych pierwszych cieżkich dniach...
Fasolka77
-
Fasolka Mi położna powiedziała, że laktator jest potrzebny przy cesarce na zimno.
Przy synu odciągałam ręcznie i dawałam radę.
Niestety ręcznie chyba nie da się pobudzić laktacji.
Ponieważ zgodnie z planem mam mieć cesarkę na zimno, zaopatrzyłam się w laktator.Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Fasola, Ty imprezowiczko!
My też dzisiaj z autem chcemy zrobić, w sensie wyczyścić je w środku, umyć i jak starczy nam zapału to może ta bazę zamontujemy. Ale nie wiem, czy jeszcze nie za wcześnie.Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Kiwona wrote:Fasola, Ty imprezowiczko!
My też dzisiaj z autem chcemy zrobić, w sensie wyczyścić je w środku, umyć i jak starczy nam zapału to może ta bazę zamontujemy. Ale nie wiem, czy jeszcze nie za wcześnie.
haha no pogoda była to zaczęliśmy sezon grillowy.. nawet nie wiecie jak mi weszła kiełbaska, kawałek karkóweczki, boczucia, opiekany ziemniaczek z tzatzikami..hmmmm niebo w gębie!!!!cukru nie mierzyłam, dziś rano 78, po śniadaniu 94 także ten! jest moc! ja w przyszły poniedziałek się kładę do szpitala więc teoretycznie mamy jeszcze przyszły weekend.. no ale to teoretycznie tylko
autko oddałam w piatek do myjni i lśni więc dziś montaż!
martusiawp lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Hej,hej..jak to tak w nocy się "nic nie urodziło"??? Ociągacie się dziewczyny!
Mnie się od dwóch nocy coś dobrze śpi..pomimo tego,że w dzień też mam drzemki-podejrzana sprawa
Właściwie to nie mam nic mądrego do napisania. Jest piękna pogoda,po obiedzie trzeba skoczyć na jakiś spacer.
Miłego dnia!martusiawp lubi tę wiadomość
-
Fasolka dobrze grilla wciagnelas
Ja mam zasade jesc to czego potem nie bedzie mozna, jakies wzdymajace, slodycze (bo chce chudnac) no i nabial bo znpierwsza nie moglam. Na sucharach jechalam
Takze wpieprzam jak swinia ostatnie kilka dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 10:27
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Fasolka, zostawiłam dwie córki z nim. Starsza ma 4 lata
kupiłam sobie spodnie i legginsy, w rosmanie kilka rzeczy i oczywiście napadlam na smyk i tam wydałam najwiecej
Bardzo potrzebowałam takiego przewietrzenia , nie było mnie może z 2,5-3 h ale czuje się znacznie lepiej po takim wyjściuWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 10:38
Fasolka77, martusiawp, Misiabella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
martusiawp wrote:A Ty jak się czujesz? Za chwilę będzie już połowa za Tobą 😍😍😍
Cudownieczuje już maluszka prawie cały dzień. Mam wrażenie, że on tylko drzemki ma pół godzinne i boję się, że mu tak zostanie. Każde Wasze maleństwo sprawia, że już nie mogę się doczekać. Pewnie w dzień, kiedy miało się urodzić moje będzie ciężki, ale to maleństwo pod sercem daje mi takie szczęście
Pierwszy trymestr był ciężki, ale teraz jest super.Fasolka77, Kiwona, malutka_mycha, Natalia-tosia, B_002, martusiawp, Daffi lubią tę wiadomość
Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Witek ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g i 56cm ❤️ vbac
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
Karollinax26 wrote:Fasolka, u mnie póki co cisza .. kilka skurczy w ciągu dnia i tyle, wciąż czekamy 😊
Już koleżanki wypisują czy się rozpakowałam a ja nadal w dwupaku.
Od jutra wezmę się za te suty 😁 będę masować ile się da 😁
KAROLA spokojnie, masz jeszcze ponad tydzień do terminu- nie szalejdaj Marcepankowi popływać
Fasolka77
-
Mistella wrote:Fasolka, zostawiłam dwie córki z nim. Starsza ma 4 lata
kupiłam sobie spodnie i legginsy, w rosmanie kilka rzeczy i oczywiście napadlam na smyk i tam wydałam najwiecej
Bardzo potrzebowałam takiego przewietrzenia , nie było mnie może z 2,5-3 h ale czuje się znacznie lepiej po takim wyjściu
ooo to super! Dał radę?Dzidzia nie płakała?
Fasolka77