Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasolka - ja też nie wiem skąd u mnie to libido. W nocy mi się śniło że urodziłam i mąż mnie bzyknal jeszcze w szpitalu.
Przed ciążą też takie miałam.
Chyba odchodzi mi czop śluzowy. ZajeeeebiiiścieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 10:58
ago91, malutka_mycha, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Fasolka czemu miałabyś nie mieć mleka! Ale bzdury z rana czytam.. Będziesz miała dojary jak Dolly Parton!
Tylko nie można się poddawać w kryzysie i mieć pozytywne nastawienie! :*
ależ ja mam pozytywne nastawieniemam nadzieję, ze po porodzie będę w szoku
ale na razie niczym specjalnym mnie te moje cycki nie zaskakują poza tym, że swędzą
Fasolka77
-
Paula 90 wrote:Fasolka - ja też nie wiem skąd u mnie to libido. W nocy mi się śniło że urodziłam i mąż mnie bzyknal jeszcze w szpitalu.
Przed ciążą też takie miałam.
Chyba odchodzi mi czop śluzowy. Zajeeeebiiiście
hahaha Paula ale masz sny
po czym czujesz ten odchodzący śluz? zwiększona wydzielina?Fasolka77
-
Wiewióreczka wrote:Menka, Ty lachonie
Kasionek, jak cycki? Ja kończę antybiotyk.
DoCelu, u Ciebie niedługo magiczna połowa a potem czas tak zapierdziela, że zaraz będziesz się tu nam chwalić maluszkiem -
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:hahaha Paula ale masz sny
po czym czujesz ten odchodzący śluz? zwiększona wydzielina?
Seks nie jest przeciwwskazany chyba jak odejdzie czop? Bo po wodach to wiem, ale czop? -
Paula 90 wrote:Wyszła taka bardzo gęsta wydzielina w jednym kawałku. Bialo-przezroczysta. Co takie. Objętościowo może łyżka duża.
Seks nie jest przeciwwskazany chyba jak odejdzie czop? Bo po wodach to wiem, ale czop?
nie mam pojęcia.. ja nie planuję sexu... raz, że libido zerowe, dwa, że K. się boi a trzy że czuję dyskomfort koło cewki.. czekam a niecierpliwościa na wyniki ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 11:22
Fasolka77
-
nick nieaktualnyMisiabella wrote:Czesc xKlaudiax
Karmelka, a jaki laktator kupilas? Kurcze moje medele raczej juz nie pociagna, musze kupic cos tanszego, na poczatek. Bo ja nie chce odciagac dlugo mleka, bo nie dam rady z dwojka na karku.
Misiabella lubi tę wiadomość
-
Paula, speszal for ju 😘
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/141c7eda1267.jpgFasolka77, Martusiazabka, Tunia76, Mama36, DorotaAnna, Reniiata, Karollinax26, mysla.nieskalana, Lolka30, espoir, Anete, Paula 90, malutka_mycha, Menka888, B_002, xKlaudiax, estrella, martusiawp, Kasiulka90, Misiabella, Bubek, Lili90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasolka, żebym ja się tak dobrze w ciąży czuła jak Ty, to mogłabym jeszcze tak chodzić i chodzić a dla mnie każdy kolejny dzień jest straszny! 😌
Poza tym gin mówiła, że im większe dziecko tym mi będzie trudniej urodzić, wiadomo. Kazała masaż zacząć od środy ale mi jakiś brak odwagi, w końcu się za nie wezmę, może coś ruszy 😊
Boję się porodu ale jestem już tak wymęczona fizycznie, że wolę urodzić i nie spać po nocach niż znosić ten ból.B_002, Lili90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula, rzeczywiście chyba czop ale mi położna mówiła, że czop stanowi barierę ochronną, więc ja bym chyba jednak z seksu zrezygnowała.
Kiwona, super wyglądasz! Mega mega! Naprawdę! 😘
Karmelka kochana, Ty przynajmniej miałaś jakąś wiedzę przynajmniej z SR, ja gówno mam. Wiem, że nic nie wiem.
Powiedz jak się ma Leonka, jak było na pierwszym spacerku ? 😊 -
Karollinax26 wrote:Fasolka, żebym ja się tak dobrze w ciąży czuła jak Ty, to mogłabym jeszcze tak chodzić i chodzić a dla mnie każdy kolejny dzień jest straszny! 😌
Poza tym gin mówiła, że im większe dziecko tym mi będzie trudniej urodzić, wiadomo. Kazała masaż zacząć od środy ale mi jakiś brak odwagi, w końcu się za nie wezmę, może coś ruszy 😊
Boję się porodu ale jestem już tak wymęczona fizycznie, że wolę urodzić i nie spać po nocach niż znosić ten ból.
rozumiem Karola! ale jeszcze chwila! ja też nie mam odwagi zaczynac żadnych masaży tego i owegomogę rodzić jak już dotrę do szpitala
Będzie dobrze!Karollinax26 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Karollinax26 wrote:Paula, rzeczywiście chyba czop ale mi położna mówiła, że czop stanowi barierę ochronną, więc ja bym chyba jednak z seksu zrezygnowała.
Kiwona, super wyglądasz! Mega mega! Naprawdę! 😘
Karmelka kochana, Ty przynajmniej miałaś jakąś wiedzę przynajmniej z SR, ja gówno mam. Wiem, że nic nie wiem.
Powiedz jak się ma Leonka, jak było na pierwszym spacerku ? 😊jakoś musimy dać radę!
Karollinax26 lubi tę wiadomość