X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2019, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka - ja też nie wiem skąd u mnie to libido. W nocy mi się śniło że urodziłam i mąż mnie bzyknal jeszcze w szpitalu.
    Przed ciążą też takie miałam.

Chyba odchodzi mi czop śluzowy. Zajeeeebiiiście ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 10:58

ago91, malutka_mycha, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość

• Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Fasolka czemu miałabyś nie mieć mleka! Ale bzdury z rana czytam.. Będziesz miała dojary jak Dolly Parton!

Tylko nie można się poddawać w kryzysie i mieć pozytywne nastawienie! :*

ależ ja mam pozytywne nastawienie :) mam nadzieję, ze po porodzie będę w szoku :) ale na razie niczym specjalnym mnie te moje cycki nie zaskakują poza tym, że swędzą :)

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    Fasolka - ja też nie wiem skąd u mnie to libido. W nocy mi się śniło że urodziłam i mąż mnie bzyknal jeszcze w szpitalu.
    Przed ciążą też takie miałam.

Chyba odchodzi mi czop śluzowy. Zajeeeebiiiście ;-)

hahaha Paula ale masz sny :)
    po czym czujesz ten odchodzący śluz? zwiększona wydzielina?

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Kasionek Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiewióreczka wrote:
    Menka, Ty lachonie :)

Kasionek, jak cycki? Ja kończę antybiotyk.

DoCelu, u Ciebie niedługo magiczna połowa a potem czas tak zapierdziela, że zaraz będziesz się tu nam chwalić maluszkiem :D
    Wiewiórka a po jakim czasie minęły Ci objawy?0Cycki już niby lepiej ale te objawy grypowe nie przechodzą. Non stop ibuprofen i antybiotyk. Czekam na poprawe.

201904017252.png
    *Staś (21 tyd)
    *Aniołek
  • Syska2202 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacie dziewczyny ale mnie ciepłoty nachodzą 😰😰😰 masakra pocę się jak 🐖 😁 wszędzie mi ciepło 🤨

Bubek lubi tę wiadomość

qdkke6yd1ouxxkf6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2019, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    hahaha Paula ale masz sny :)
    po czym czujesz ten odchodzący śluz? zwiększona wydzielina?
    Wyszła taka bardzo gęsta wydzielina w jednym kawałku. Bialo-przezroczysta. Co takie. Objętościowo może łyżka duża.

Seks nie jest przeciwwskazany chyba jak odejdzie czop? Bo po wodach to wiem, ale czop?

• espoir Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem czy czop nie chroni przed infekcjami i czy bez niego można...

💛 12/2015 🧒
    🧡 09/2017 🧒
    ❤️ 05/2019 🧒
    💙 06/2021 🧒
    🩵 12/2022 🧒
    🩷 10/2024 👧
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    Wyszła taka bardzo gęsta wydzielina w jednym kawałku. Bialo-przezroczysta. Co takie. Objętościowo może łyżka duża.

Seks nie jest przeciwwskazany chyba jak odejdzie czop? Bo po wodach to wiem, ale czop?

nie mam pojęcia.. ja nie planuję sexu... raz, że libido zerowe, dwa, że K. się boi a trzy że czuję dyskomfort koło cewki.. czekam a niecierpliwościa na wyniki ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 11:22

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2019, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiabella wrote:
    Czesc xKlaudiax :) Karmelka, a jaki laktator kupilas? Kurcze moje medele raczej juz nie pociagna, musze kupic cos tanszego, na poczatek. Bo ja nie chce odciagac dlugo mleka, bo nie dam rady z dwojka na karku.
    Maz kupił Canpol jeden minus na jeden cycek

Misiabella lubi tę wiadomość

• Kiwona Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, speszal for ju 😘

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/141c7eda1267.jpg

Fasolka77, Martusiazabka, Tunia76, Mama36, DorotaAnna, Reniiata, Karollinax26, mysla.nieskalana, Lolka30, espoir, Anete, Paula 90, malutka_mycha, Menka888, B_002, xKlaudiax, estrella, martusiawp, Kasiulka90, Misiabella, Bubek, Lili90 lubią tę wiadomość

24.04.2019 3800 g 56 cm
    qdkkiei3w97yr8ui.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2019, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karollinax26 wrote:
    Lili, przykro że Ciebie to spotkało ...

Wiecie ja się też tego boję, że nikt mi nie wytłumaczy, nie powie .. a ja po prostu nic nie wiem.
    Ja myślałam że wiem a gówno wiem. Damy radę Karolinka!!

Karollinax26 lubi tę wiadomość

• Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiwona wrote:
    Paula, speszal for ju 😘

ooo obiecana focia! super KIWONA! Brzuszek spory :)

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Tunia76 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka spacerek już był?
    Jak się wózek sprawdza?

zem3df9hh3tl9qot.png
  • Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka, żebym ja się tak dobrze w ciąży czuła jak Ty, to mogłabym jeszcze tak chodzić i chodzić a dla mnie każdy kolejny dzień jest straszny! 😌

Poza tym gin mówiła, że im większe dziecko tym mi będzie trudniej urodzić, wiadomo. Kazała masaż zacząć od środy ale mi jakiś brak odwagi, w końcu się za nie wezmę, może coś ruszy 😊

Boję się porodu ale jestem już tak wymęczona fizycznie, że wolę urodzić i nie spać po nocach niż znosić ten ból.

B_002, Lili90 lubią tę wiadomość

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2019, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny odciągające na zapas , odciągam mleko i wstawiam do lodówki wiem że może stac 4 doby, ale potem jak podgrzeje i mała nie zje całego to ile czasu jeszcze może stać w temperaturze pokojowej ? Bo do lodówki wiem że nie moge

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2019, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tunia76 wrote:
    Karmelllka spacerek już był?
    Jak się wózek sprawdza?
    Mąż był wczoraj na 30 minut mówi że rewelacja lekki zwrotny. Dzisiaj w tych godzinach najcieplejszych idziemy na 40- 60 minutek

Tunia76 lubi tę wiadomość

• Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, rzeczywiście chyba czop ale mi położna mówiła, że czop stanowi barierę ochronną, więc ja bym chyba jednak z seksu zrezygnowała.

Kiwona, super wyglądasz! Mega mega! Naprawdę! 😘

Karmelka kochana, Ty przynajmniej miałaś jakąś wiedzę przynajmniej z SR, ja gówno mam. Wiem, że nic nie wiem.
    Powiedz jak się ma Leonka, jak było na pierwszym spacerku ? 😊

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karollinax26 wrote:
    Fasolka, żebym ja się tak dobrze w ciąży czuła jak Ty, to mogłabym jeszcze tak chodzić i chodzić a dla mnie każdy kolejny dzień jest straszny! 😌

Poza tym gin mówiła, że im większe dziecko tym mi będzie trudniej urodzić, wiadomo. Kazała masaż zacząć od środy ale mi jakiś brak odwagi, w końcu się za nie wezmę, może coś ruszy 😊

Boję się porodu ale jestem już tak wymęczona fizycznie, że wolę urodzić i nie spać po nocach niż znosić ten ból.

rozumiem Karola! ale jeszcze chwila! ja też nie mam odwagi zaczynac żadnych masaży tego i owego :) mogę rodzić jak już dotrę do szpitala :)
    Będzie dobrze!

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Kiwona Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie, co mi kumpela wczoraj powiedziała? Że w pierwszej ciąży byłam większa! Ciekawe, do porodu szłam z 72 kg a teraz mam już 85!

24.04.2019 3800 g 56 cm
    qdkkiei3w97yr8ui.png
  • mysla.nieskalana Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karollinax26 wrote:
    Paula, rzeczywiście chyba czop ale mi położna mówiła, że czop stanowi barierę ochronną, więc ja bym chyba jednak z seksu zrezygnowała.

Kiwona, super wyglądasz! Mega mega! Naprawdę! 😘

Karmelka kochana, Ty przynajmniej miałaś jakąś wiedzę przynajmniej z SR, ja gówno mam. Wiem, że nic nie wiem.
    Powiedz jak się ma Leonka, jak było na pierwszym spacerku ? 😊
    Karolinka,ja mam ten sam poziom wiedzy co Ty :D jakoś musimy dać radę!

ibm2j48a6easc2hs.png
‹‹ 2630 2631 2632 2633 2634 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ