Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja liczę, że w ciągu dwóch dni pojawi się tu kolejny kwietniowy chłopaczek. Wszak rano odeszły mi ciurkiem wody :o
)
DorotaAnna, Franka2104, AniaKJ, Kasiulka90, Paula 90, Reniiata, Anete, xKlaudiax, malutka_mycha, martusiawp, Natalia-tosia, Syska2202, Kiwona, Fasolka77, Mama36 lubią tę wiadomość
-
angella908 wrote:Czekasz na rozwiniecie akcji czy jedziesz do szpitala?
Paula 90, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:O kurczaczki. Ty jesteś na takim etapie ciąży co ja. 😱
A ja muszę jeszcze 2 tygodnie wytrzymać w dwupaku.bo zachciało mi sie prać, zresztą czego to ja wczoraj nie robiłam 😄 myłam takie zakamarki domu, których nie myłam od kiedy 4 lata w nim mieszkam. A jak odszedł mi kawałek czopu w nocy to poszłam dalej spać z myślą, że połowie z nas tutaj przecież odszedł ten kawałek czopu i jeszcze są w ciąży, więc i u mnie to bedzie jeszcze z tygodnie trwać.
Tunia76, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Tysia - to niesprawiedliwe
Ja od poniedziałku się intensywnie bzykam, sprzątam, chodzę po schodach, na spacery, pije herbatę i u mnie nic
A tak serio:
Powodzenia
Bo mnie się wydaje, że jak się za bardzo chce to gówno z tego wychodzi 😊Paula 90, DorotaAnna, xKlaudiax, martusiawp, Natalia-tosia, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Bo mnie się wydaje, że jak się za bardzo chce to gówno z tego wychodzi 😊
Ja już czekam na ten 8 kwietnia, jadę do szpitala, niech nas wywołają. Już mi się nie chce szczerze mówiąc próbować wywoływać. Rwa i spojenie/pachwiny bolą tak, że się nie mogę wyprostować. Odpocznę przed porodem
-
Tysia to niech się akcja rozwija po Twojej myśli! Kciuki za łagodny poród!
U nas też to ułożenie od 30 tc, że plecki po prawej, a nóżki po lewej stronie..
Ago91 ale masz kogoś umowionego w razie nagłej akcji gdy trzeba szybko być w szpitalu?? Te 8 godzin z Niemiec to jednak długo... mój Mąż też w delegacji tylko w Polsce i ma do mnie 2 godz a jednak umowilam siostre i przyjaciolke gdyby np odeszly mi zielone lub krwawe wody. -
Mi się chyba szykuje wypad do znajomych w sobotę a oni mieszkają na 4 albo 5 pietrze bez windy
chyba spakuje torbę do samochodu bo jak tam wejdę na górę to może zejdę prosto na IP 😁
malutka_mycha, martusiawp, Fasolka77 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Paula 90 wrote:Tysia - to niesprawiedliwe
Ja od poniedziałku się intensywnie bzykam, sprzątam, chodzę po schodach, na spacery, pije herbatę i u mnie nic
A tak serio:
PowodzeniaPaula 90 lubi tę wiadomość
-
DorotaAnna wrote:Mi się chyba szykuje wypad do znajomych w sobotę a oni mieszkają na 4 albo 5 pietrze bez windy
chyba spakuje torbę do samochodu bo jak tam wejdę na górę to może zejdę prosto na IP 😁
ale może jak organizm nieprzyzwyczajpny to lepiej zareaguje
DorotaAnna lubi tę wiadomość
-
Rudzik1 wrote:Tuniu, czy Ty miałaś już KTG? Zastanawiam się od którego tygodnia robią w krakowskich szpitalach i czy to lekarz prowadzący kieruje?
Ale tak normalnie to robią od 40 tygodnia.
Rudzik1 lubi tę wiadomość
-
Ja tylko ze zyje cisnienie 170/110 leki juz w kroplowkach podawaja a cisnienie idzie wciaz do gory....malego dokarmiaja pomimo mojego mleka bo spadl z wagi juz o 0,5kg i tylko 1 mala kupka dzisiaj.
Ja z lozka wstaje na czworakach boli jak skurwysyn...do tego mi dali jakies leki na serce wczoraj wieczorem bo mnie zatykalo w klatce....cala ciaza i po ciazy to tez blogoslawiony stanFasolka77 lubi tę wiadomość