Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tunia76 wrote:Mój gin nigdy nie powiedział nic na temat mojej masy. Zaraz na początku stwierdził, że dobrze by było gdybym przytyła max. 9-10kg.
Tunia76 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPytanko mam na temat karmienia.
Kupujecie specjalne ciuchy? Ja mam jedną koszulkę z odpinanymi ramiączkami z George'a i zastanawiałam się czy nie kupić jeszcze kilku.
Ale z drugiej strony chyba każda koszulka z luźnym dekoltem/guzikami/kopertowym dekoltem się nada, co nie?
Czy kupujecie coś specjalnie czy wybieracie z dostępnej garderoby to co da się użyć? -
Hej dziewczyny
Nie ma szans bym was nadrobila. U nas wszystko ok. Cesarka przebiegla bezproblemowo. Uslyszalam krzyk i bylo po mnietata byl obok, przy badaniach i potem trzymal na raczkach jak mnie zaszywali.
Malutka jest przekochana dzielna i grzeczna. Naplakalam sie dzis bo musiala przejsc szereg badan typu usg glowki, badanie wzroku i sluchu. Zakrapiali jej oczka tym dziadostwem na rozszerzenie zrenic i potem swiecili i otwoerali na sile... Boze jaka byla boedulka. No ale wszystkie badania wyszly dobre. Nie mozemy sie wszyscy od niej odkleicpowinnam zostac do soboty ale wyprosilam i moze juz jitro nas wypuszcza bo ja i tak zapieprzam jak samochodzik.
Nie moge sie na nia napatrzec 😍
A piersi mam jak dwa balony. Nie przejada mi mleczka ale polozna mowila zeby nie odciagac pokarmu bo cyc naprodukuje jeszcze wiecej wiec nic nie odciagam narazie. Za to do domu musze kapuche i ser bialy zakupic.
No i tyle w duzym skrocie. Jak bede w domku to moze nadrobie choc czesc i zobacze komu co sie wyklulo
Tunia76, Paula 90, xKlaudiax, AniaKJ, mysla.nieskalana, Kiwona, Fasolka77, Anete, martusiawp, Natalia-tosia, Natalia-tosia, estrella, Franka2104, MamaAga85, Aga2606, DorotaAnna, Misiabella, espoir, Kasiulka90, malutka_mycha, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
Natalia-tosia wrote:Ja kupiłam dla spokojnej głowy
inaczej ciągle bym pewnie stała nad łóżeczkiem i patrzyła czy oddycha, szczególnie po tych spadkach tętna na ktg
. A i kupiłam też wagę, by mieć pewność, że mała się najada i nie podawać bez potrzeby mm
kupiłamnie będę wisieć cała noc nad łóżeczkiem
Natalia-tosia lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
mysla.nieskalana wrote:No Tunia,tak to jest właśnie jak mamy otyłość. Mnie też lekarz i lekarka na usg genetycznych pierwsze co powiedzieli to "proszę kontrolować cukier". A jak Panu powiedziałam,że jestem po krzywej,która wyszła super i co miesiać robie też profilaktycznie glukoze z krwi i też jest super to pan doktor takie zdziwkoooo "taaakkk???nie no,to dobrze,ale jest pani trochę TĘGA,wiec trzeba kontrolować"
Ty jesteś TĘGA???? helloł!?mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyWiewióreczka wrote:A co chcesz wiedzieć? Ja mam baby sense 7, nie wyobrażam sobie go nie mieć. Tylko dzięki niemu jestem w stanie zmrużyć oko, więc polecam
A co do motylka...Szymonowi tak latała wczoraj łepetyna, mimo że koła duże pompowane i chodniki w miarę równe, że się zastanawiam...mówisz Karmelka, że fizjoterapeutka nawet zalecala? Bo Zawitkowski nie zaleca z tego co kojarzę. -
Paula 90 wrote:Pytanko mam na temat karmienia.
Kupujecie specjalne ciuchy? Ja mam jedną koszulkę z odpinanymi ramiączkami z George'a i zastanawiałam się czy nie kupić jeszcze kilku.
Ale z drugiej strony chyba każda koszulka z luźnym dekoltem/guzikami/kopertowym dekoltem się nada, co nie?
Czy kupujecie coś specjalnie czy wybieracie z dostępnej garderoby to co da się użyć?
Jak będę karmić, to już nie będę w ciąży. Więc nie potrzebuję tego wora na brzuch.
Spokojnie mogłam kupić poprostu koszule rozpinane od góry. No ale za poźno.Paula 90 lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:
hahahaha ja mam 110! 1+1=12 12.04?Paula 90, martusiawp lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Czy kupujecie coś specjalnie czy wybieracie z dostępnej garderoby to co da się użyć?Paula 90 lubi tę wiadomość
-
Czy kupujecie coś specjalnie czy wybieracie z dostępnej garderoby to co da się użyć?
ja na razie kupiłam 2 dwupaki
https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0534164001.html
będę w nich spać i chodzić po domu
na wyjścia na razie nie kupiłam nic bo nie wiem jakie cycki będę miała
Paula 90 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Bubek wrote:Hej dziewczyny
Nie ma szans bym was nadrobila. U nas wszystko ok. Cesarka przebiegla bezproblemowo. Uslyszalam krzyk i bylo po mnietata byl obok, przy badaniach i potem trzymal na raczkach jak mnie zaszywali.
Malutka jest przekochana dzielna i grzeczna. Naplakalam sie dzis bo musiala przejsc szereg badan typu usg glowki, badanie wzroku i sluchu. Zakrapiali jej oczka tym dziadostwem na rozszerzenie zrenic i potem swiecili i otwoerali na sile... Boze jaka byla boedulka. No ale wszystkie badania wyszly dobre. Nie mozemy sie wszyscy od niej odkleicpowinnam zostac do soboty ale wyprosilam i moze juz jitro nas wypuszcza bo ja i tak zapieprzam jak samochodzik.
Nie moge sie na nia napatrzec 😍
A piersi mam jak dwa balony. Nie przejada mi mleczka ale polozna mowila zeby nie odciagac pokarmu bo cyc naprodukuje jeszcze wiecej wiec nic nie odciagam narazie. Za to do domu musze kapuche i ser bialy zakupic.
No i tyle w duzym skrocie. Jak bede w domku to moze nadrobie choc czesc i zobacze komu co sie wyklulo
cudownie!
a na co ser?Bubek lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Jestem FasOlka,jestem..ale ja to wiem,nie muszą mi tego ciągle powtarzać
Tęga nie znaczy niedorozwinięta!
A o tych gejach to też ostatnio czytałam..trochę nie ogarniam świata
Mama jednego z gejów wypożyczyła swój brzuch-jej syn dał nasienie a komórkę dała siostra męża tego geja..niezła jazda!Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Ja nie kupuję narazie 😊 -
mysla.nieskalana wrote:Jestem FasOlka,jestem..ale ja to wiem,nie muszą mi tego ciągle powtarzać
Tęga nie znaczy niedorozwinięta!
A o tych gejach to też ostatnio czytałam..trochę nie ogarniam świata
Mama jednego z gejów wypożyczyła swój brzuch-jej syn dał nasienie a komórkę dała siostra męża tego geja..niezła jazda!
tylko dziecka żalFasolka77