Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
malutka_mycha wrote:Wrócę do domu to jakieś cykne.
Widzę że Wy się już wszystkie szykujecie , nacie terminy a ja cholera będę chodzić i chodzićogólnie mi ta ciąża nie przeszkadza ale chce poznać Nine!!!! Zepsulyscie mi humor tym poniedziałkiem
Nie bój się,Ciebie dopadnie z zaskoczenia ,że nawet nie zdążysz stęknąć!
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:Wrócę do domu to jakieś cykne.
Widzę że Wy się już wszystkie szykujecie , nacie terminy a ja cholera będę chodzić i chodzićogólnie mi ta ciąża nie przeszkadza ale chce poznać Nine!!!! Zepsulyscie mi humor tym poniedziałkiem
Mycha Ty masz termin na 13.04 tak jak ja? Bo wcześniej miałaś chyba suwaczek kilka dni przede mną. Czy się zaciął? Ja coś czuję, że spokojnie do terminu jak nie dłużej dotrwam 🤔 -
malutka_mycha wrote:Dobrze rozumiem że drugi raz tą samą cześć przyszła uszkodzona? To jakieś jaja, Ty za chwilę rodzisz, potrzebujesz łóżeczko. I co robicie?
no i dziś mąż skręci kołyske to jest w razie w😉
znowu powraca masakryczny bol glowy.
. -
Dziewczyny jutro idę na grilla z okazji roczku. Nie dość ze już ledwo się w coś mieszczę to jeszcze taka okazja ale grill i ni ch... nie wiem w co się ubrać
myślicie ze próbować jakaś dłuższa koszule i legginsy ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2019, 14:21
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Anete wrote:Mycha Ty masz termin na 13.04 tak jak ja? Bo wcześniej miałaś chyba suwaczek kilka dni przede mną. Czy się zaciął? Ja coś czuję, że spokojnie do terminu jak nie dłużej dotrwam 🤔
Jak tak dalej pójdzie to ja zostanę z dziewczynami z terminem na maj🤪ago91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiula petarda!! Sztos!!!
Paula ma rację.. Na mnie zadzialalo ale ja wrzuciłam na fb... Może dlatego co???
Lili przecieram wacikiem ropke i normalnie prosto z sutka krople czy dwie wyciskam do oczka.tak jakbyś zakrapiala kropelkami.
Naprawdę polecam. Robię tak za każdym razem jak się budzi. Dziś już ropki ma mało. No i masuje kanalik łzowy. U mnie ewidentnie czuć malutka guleczkeKasiulka90, martusiawp, Lili90 lubią tę wiadomość
-
DorotaAnna wrote:Dziewczyny jutro idę na grilla z okazji roczku. Nie dość ze już ledwo się w coś mieszczę to jeszcze taka okazja ale grill i ni ch... nie wiem w co się ubrać
DorotaAnna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:Dziewczyny jutro idę na grilla z okazji roczku. Nie dość ze już ledwo się w coś mieszczę to jeszcze taka okazja ale grill i ni ch... nie wiem w co się ubrać
DorotaAnna lubi tę wiadomość
-
MamaAga85 wrote:Zlozylismy w pierwszym elementem bo on mial.po prostu głębszą rysę i zobaczymy co dalej...jak coś jest gwarancja😉
no i dziś mąż skręci kołyske to jest w razie w😉
znowu powraca masakryczny bol glowy.
. -
No to super to zobaczę w co wejde
fajna pogoda się trafiła to się nażre kiełbasek przed szpitalem chociaż
Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Mama36 wrote:Kasiula petarda!! Sztos!!!
Paula ma rację.. Na mnie zadzialalo ale ja wrzuciłam na fb... Może dlatego co???
Lili przecieram wacikiem ropke i normalnie prosto z sutka krople czy dwie wyciskam do oczka.tak jakbyś zakrapiala kropelkami.
Naprawdę polecam. Robię tak za każdym razem jak się budzi. Dziś już ropki ma mało. No i masuje kanalik łzowy. U mnie ewidentnie czuć malutka guleczke
U nas jeszcze położna mówiła że przy kąpaniu czy wieczornej pielęgnacji można tak bardzo bardzo zmoczyć gazik mleczkiem i przetrzeć oczko w razie jakby coś się działo. Właśnie też mówiła ze nasze mleko to najlepszy sposób na ropiejące oczka👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Dopiero mam chwilę, byłam jeszcze u koleżanek w żłobku.
Nie wiem dziewczyny ile ma główka dokładnie ale ginekolog dość długo robiła USG, mierzyła, sprawdzała. Bardzo długo mnie oglądała, na leżąco, na stojąco z każdej strony i powiedziała, że w szpitalu i tak zmierzą ale ona jako położnik gołym okiem widzi, że miednica na pewno jest zwężona. Powiedziała, że mam mocno wąskie biodra i ze główka może mieć problem z przejściem przez kanał rodny. Dopisała też na skierowaniu cukrzycę ciążową.
Ważę prawie 57.
Nie, nie jestem gotowa!! 😱 ale chce mieć to już z głowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2019, 14:53
-
nick nieaktualny
-
[/URL]
Ja całe życie elegantka, w sukienkach, ew. spódnicach i koszulach, a teraz codziennie na sportowo, bo tylko tak mi wygodnie 😅
Ej, mam tylko nadzieję, że to wrzucanie zdjęć na forum nie wywołuje porodu, bo chciałabym się jeszcze trochę nacieszyć stanem ciążowym 😅[/QUOTE]
Kasia wyglądasz pieknie!mozesz prowadzic fitness dla ciężarówek!Kasiulka90 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
DorotaAnna wrote:Dziewczyny jutro idę na grilla z okazji roczku. Nie dość ze już ledwo się w coś mieszczę to jeszcze taka okazja ale grill i ni ch... nie wiem w co się ubrać
Idealnie! Legginsy i koszula super!DorotaAnna lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Paula 90 wrote:o takie o - wkłada się podobnie jak tampon (trzeba lekko zgiąć i on musi się "zassać" i jak taki zbiornik na deszczówkę zbiera krew
) a potem wyciągasz, wylewasz, spłukujesz wodą i zakładasz znowu, wyparza się raz dziennie, opróżnia w miarę potrzeb (niektóre dziewczyny raz dziennie) - podobno jest całkowicie niewyczuwalny pod warunkiem, że dobrze założony:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/037e1fb35e01.png
chyba za długo już w ciążach jestem, bo nie nadążam za wynalazkamiPaula 90, martusiawp, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧