Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula nie wiem czy Karmelka o nich pisała, ale ja na pewno, są nawet na naszej sesji ciążowej 😂. Te o smaku masła orzechowego też są pyszne!
Paula 90 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualnyPaulinna wrote:Jeśli mogę wtrącić to kubeczki menstruacyjne są mega niewygodne twarde i wielkie jeśli ktoś ma wrażliwe "te miejsca" to strata kasy
ha_nia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyespoir wrote:nie mam pojęcia o jakich kubeczkach na okres piszecie
o takie o - wkłada się podobnie jak tampon (trzeba lekko zgiąć i on musi się "zassać" i jak taki zbiornik na deszczówkę zbiera krew) a potem wyciągasz, wylewasz, spłukujesz wodą i zakładasz znowu, wyparza się raz dziennie, opróżnia w miarę potrzeb (niektóre dziewczyny raz dziennie) - podobno jest całkowicie niewyczuwalny pod warunkiem, że dobrze założony:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/037e1fb35e01.png -
Mama36 wrote:Kurcze ale Poniedzialek będzie emocjonujący!!!
Że też cholera rano zwalaja mi się gazownicy do domu... Wszystko w ten poniedziałek!!
Mam nadzieję że będę na bieżąco!Fasolka77, DorotaAnna, Natalia-tosia lubią tę wiadomość
-
Daffi wrote:Mam nadzieje ze i ja w poniedziałek z wizyty wyjde juz ze skierowaniem na oddzial. Ba! Ja z gabinetu bez tego skierowania nie wyjde. Jak trzeba to sie poplacze. Pożarów mi wystarczy juz na csle zycie.
na pewno Daffi będzie tak jak chcesz!!!Fasolka77
-
A jaa...se myślę: "idę na tą pocztę z tym awizo,ostatnio dostałam paczkę od koleżanki z super prezentami,to na pewno moja dobra passa trwa i czekają tam na mnie mega gifty!" ..No więc podmalowałam oko,coby nie straszyć,ubrałam się,zeszłam z tego 4 pietra i potoczyłam się na pocztę. Nie myliłam się,czekał tam na mnie prezent! Mianowicie termoforek z pestek wiśni z BebiKlubu,do którego zapisałam się już nawet nie pamiętam kiedy (kupicie taki termoforek za 4,90 zł )
"Radosna" wróciłam do domu..
Fasolka77, Kasiulka90, malutka_mycha, DorotaAnna, Kiwona, Lolka30, martusiawp, espoir lubią tę wiadomość
-
Wiesz co, brałam z Rossmana ale nie wiem czy to ta firma i to było ze 2 lata temu więc teraz może faktycznie są lepsze w wykonaniu. No ja się zrazilam do tych kubeczków, jak promocja można spróbować ja płaciłam 70 zł i w bloto
Paula 90 lubi tę wiadomość
Paulinna -
mysla.nieskalana wrote:A jaa...se myślę: "idę na tą pocztę z tym awizo,ostatnio dostałam paczkę od koleżanki z super prezentami,to na pewno moja dobra passa trwa i czekają tam na mnie mega gifty!" ..No więc podmalowałam oko,coby nie straszyć,ubrałam się,zeszłam z tego 4 pietra i potoczyłam się na pocztę. Nie myliłam się,czekał tam na mnie prezent! Mianowicie termoforek z pestek wiśni z BebiKlubu,do którego zapisałam się już nawet nie pamiętam kiedy (kupicie taki termoforek za 4,90 zł )
"Radosna" wróciłam do domu..
jesteś "wyhaczaczem promek" Laska!mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Wrzucam Wam swoją radosną, wiosenną aktualizację 😄
Ja całe życie elegantka, w sukienkach, ew. spódnicach i koszulach, a teraz codziennie na sportowo, bo tylko tak mi wygodnie 😅
Ej, mam tylko nadzieję, że to wrzucanie zdjęć na forum nie wywołuje porodu, bo chciałabym się jeszcze trochę nacieszyć stanem ciążowym 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 19:53
Paula 90, mysla.nieskalana, Tunia76, Fasolka77, Anete, ago91, MamaAga85, DorotaAnna, xKlaudiax, Natalia-tosia, Mama36, estrella, Lolka30, Syska2202, Aga2606, martusiawp, espoir, Misiabella, Franka2104, B_002, Reniiata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasolka w tym monitorze są dwa sensory na poczatku pod materacem układa się jeden, później jak dziecko jest już ruchliwe dokłada się drugi i to łączy się kabelkiem z jednostką sterującą, którą się wiesza na łóżeczku. Montował co prawda mąż i aby później mi pokazał jak to działa, ale wydaje mi się że to już jest fabrycznie ustawione i gotowe do pracy jednak zalecane jest aby codziennie wykonać test działania. Przy wyjmowaniu dziecka z łóżeczka trzeba pamiętać o wyłączeniu monitora bo włącza się alarm.
Mama36 o co chodzi z tym mlekiem na ropiejące oczko??? Bo jakoś nie wyłapałam, a bardzo ciekawa jestem bo nam też jedno ropieje.
Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
MamaAga85 wrote:Karola czyli realne jest to ,że skończy się cesarką? Czyli ostatni weekend bez Marcelinki się zapowiada😉
Anette no ja też bym się wkurzała z takim sprzedawcą...🤬🤬🤬
Wyobraźcie sobie moje wkurwienie po tym jak otworzyłam paczkę z częścią do łóżeczka i okazało się,że ta jest po prostu pęknięta po całości🤬🤬🤬 najpierw się popłakałam a potem od razu za telefon i do sprzedawcy...
Babka od ręki napisała,że przeprasza,że ona jest tylko sprzedawcą a nie producentem no i że poki co mamy skręcić i wysłać jej zdjęcia albo odesłać nast.dnia i ona też podeślę pieniądze na konto.
Mąż tak się wkurzył, że dawno go takiego nie widziałam...
Generalnie skręcilismy z pierwszym elementem bo ten to w porównaniu do drugiego miał tylko rysę a nie pęknięcie... -
mysla.nieskalana wrote:Bo to trzeba gołe zdjecia wstawiać!
Widzę że Wy się już wszystkie szykujecie , nacie terminy a ja cholera będę chodzić i chodzićogólnie mi ta ciąża nie przeszkadza ale chce poznać Nine!!!! Zepsulyscie mi humor tym poniedziałkiem