Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Z zamkniętej szyjki mamy rozwarcie na palec, wody lecą, doktor mówi że jak będzie większe rozwarcie za 2 godziny to na porodówkę
Skurcze co 5-8 minut po 30sekund.
Dostałam antybiotyki zapobiegawczo.
Rodzimy chyba 😄Mama36, Fasolka77 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, ja bardziej podczytywałam niż się udzielałam. Może trochę na początku
ale skoro już jestem na liście to odhacze jeden poród
córka Aleksandra Jadwiga, urodzona 07.04.2019 o 16. Waga 3100, wzrost 53 cm. Poród bluskawiczny, całe szczęście ze byłam na patologii ciąży na obserwacji bo byśmy nie dojechali.... mąż dojechał na parte i po 5 min mała była na świecie
mysla.nieskalana, malutka_mycha, estrella, Lolka30, Kiwona, Aga2606, Mama36, AniaKJ, Fasolka77, Natalia-tosia, martusiawp, ago91, MamaAga85, Kasiulka90, Anete, Sansivieria, Martusiazabka, Lili90, B_002, Misiabella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula powodzenia! Oby poszło szybko i w miarę bezboleśnie 😉
Karolina gratuluję! ❤️
Stresant cieszę się, że już jesteś w domu. Często o Tobie myślałam 😊 teraz już bedzie z górki... W domu szybko dojdziecie do siebie. Buziaki dla Franusia 😊
Dorota porażka w tym naszym Toruniu... Ale co się dziwić jak nawet rodzace odsylaja do Bydzi. A w którym szpitalu jesteś? Pisz jak tam decyzje dot Ciebie.
Dla mnie każdy 9 to takie małe urodzinki mojej córeczki, która dziś kończy 3,5 roku a za chwilę na świecie powitamy kolejną córeczkę 😉 ehh za chwilę znów się poplacze... Coś mi ostatnio hormony buzuja... Raz jestem wściekła jak osa i bym wszystkich powybijala a za chwilę płaczę bo się rozczulam...
Daffi widzę że twój lekarz to jak moja... Mimo cukrzycy nic wcześniej nie chce zadziałac więc musimy czekać do terminu.
Ja byłam dziś na ktg tylko moje jest trochę oszukane bo tylko tętno monitoruja i znów wzorowe. Za tydzień ostatnia wizyta i coś czuję że bez problemu do niej dotrę. Wzięłam się za sprzątanie ale niewiele to daje, tylko spojenie boli ze ledwo chodzę... Uparte to moje dziecko 😉
malutka_mycha, Paula 90, martusiawp, Misiabella lubią tę wiadomość
-
Aasha wrote:Hej dziewczyny, ja bardziej podczytywałam niż się udzielałam. Może trochę na początku
ale skoro już jestem na liście to odhacze jeden poród
córka Aleksandra Jadwiga, urodzona 07.04.2019 o 16. Waga 3100, wzrost 53 cm. Poród bluskawiczny, całe szczęście ze byłam na patologii ciąży na obserwacji bo byśmy nie dojechali.... mąż dojechał na parte i po 5 min mała była na świecie
martusiawp lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Dziękuje:) szybka akcja byla, jeszcze o 14:30 chodziłam z młodsza córka pod szpitalem i liczylysmy biedronki (
), o 15 poszłam na ktg bo czułam lekkie skurcze, Polozna przyszła podłączyć zapis a mi w tym czasie chlusnęła wody. O 15:30 wylądowałam na porodówce, a o 15:58 mamy już fotkę Oli na tym świecie 😂 strach myśleć o 3 dziecku...
Lolka30, malutka_mycha, estrella, Tunia76, Kiwona, Fasolka77, martusiawp, Syska2202, Kasiulka90, B_002, Misiabella lubią tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:Bo nie ma wskazań żebym się w szpitalu szybciej pojawiała. Powiedziała że jak nic się nie ruszy to w 5/7 dobie po terminie mam przyjechać.
będę z nią jutro gadać czy to ma sens bo na same święta siedziała bym w szpitalu a i tak nie wiadomo czy by wywoływali ( a nikt mi takiej gwarancji nie da). To ja już wolę święta w domu spędzić i we wtorek się pojawić. Jestem jak slonica, ciąża trwa wiecznie
Bedziemy razem w tej wiecznej ciazy cos czuje... Ja mam kontrole w pon czyli termin + 3 i jak nic nie bedzie zle to na oddzial przjma mnie dopiero 21.4 Ja nie biore pod uwage swiat bez mlodego ale chyba powinnam zaczac.....
PS u mnie skurcze co 10 min od wtorku wieczorem praktycznie codzeinnie przed poludniem a potem tak od 15 az zasne. Co za niezdecydowany chlopak mi rosnie!
-
Hej, ja też bardziej zawsze podczytywałam niż się udzielałam ale pochwalę się że 25 marca urodziła się nasza wymarzona córeczka Zosia
3080 g, 54 cm. Poród vbac błyskawiczny i wymarzony
mysla.nieskalana, Kiwona, AniaKJ, Fasolka77, Natalia-tosia, martusiawp, Syska2202, ago91, Kasiulka90, Lolka30, B_002 lubią tę wiadomość