Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie na wizycie nic ciekawego. Szyjka zgładzona, rozwarcia chyba (?) nie ma. Próbowała mi zrobić masaż, ale ciężko było, bo nie sięgała 😂 nie wiem czy coś to da, teraz plamię cały czas.. Małego wymierzyła na 3500g. Powiedziała, że raczej trochę zawyżona waga. Na KTG pisały się skurcze na poziomie 60, ale nie bolały, tętno w normie.
No i powiedziała, że najlepiej jakbym miała znieczulenie do porodu, bo jestem wrażliwa na te skurcze. Mam nadzieję, że mi dadzą, bo inaczej chyba umrę 😔Daffi, martusiawp, Kiwona, MamaAga85 lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:znowu coś.. ech Daffi.. a nie zjadłaś czegoś nieświeżego? może być i jelitówka... K. też niedomagał ostatnimi dniami....
poprosilam M zeby mi kolacje zrobil moze poczuje się lepiej. -
nick nieaktualny
-
Anete wrote:U mnie na wizycie nic ciekawego. Szyjka zgładzona, rozwarcia chyba (?) nie ma. Próbowała mi zrobić masaż, ale ciężko było, bo nie sięgała 😂 nie wiem czy coś to da, teraz plamię cały czas.. Małego wymierzyła na 3500g. Powiedziała, że raczej trochę zawyżona waga. Na KTG pisały się skurcze na poziomie 60, ale nie bolały, tętno w normie.
No i powiedziała, że najlepiej jakbym miała znieczulenie do porodu, bo jestem wrażliwa na te skurcze. Mam nadzieję, że mi dadzą, bo inaczej chyba umrę 😔 -
Paula 90 wrote:Brak większego rozwarcia. Dostałam zastrzyk z buskolizyna domięśniowo. Czekamy
moze jeszcze uda się dzis
to miala być moja data.Paula 90 lubi tę wiadomość
-
Kurczę Daffi życzę Ci żeby to jednak było oczyszczanie przed porodem A nie jelitowka, dosyć już tych masz tych nieszczesnych dolegliwości.
Niech to jednak będzie dzisiaj też twoja data, przynajmniej że się coś zaczęło.
Chcę być mamą widzisz po raz kolejny się okazuje że mamy podobny gust 😀. Super że ktg dobrze wyszło !Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualny
-
Lolka30 wrote:Kurczę Daffi życzę Ci żeby to jednak było oczyszczanie przed porodem A nie jelitowka, dosyć już tych masz tych nieszczesnych dolegliwości.
Niech to jednak będzie dzisiaj też twoja data, przynajmniej że się coś zaczęło.
Chcę być mamą widzisz po raz kolejny się okazuje że mamy podobny gust 😀. Super że ktg dobrze wyszło ! -
estrella wrote:Paula powodzenia! Oby poszło szybko i w miarę bezboleśnie 😉
Karolina gratuluję! ❤️
Stresant cieszę się, że już jesteś w domu. Często o Tobie myślałam 😊 teraz już bedzie z górki... W domu szybko dojdziecie do siebie. Buziaki dla Franusia 😊
Dorota porażka w tym naszym Toruniu... Ale co się dziwić jak nawet rodzace odsylaja do Bydzi. A w którym szpitalu jesteś? Pisz jak tam decyzje dot Ciebie.
Dla mnie każdy 9 to takie małe urodzinki mojej córeczki, która dziś kończy 3,5 roku a za chwilę na świecie powitamy kolejną córeczkę 😉 ehh za chwilę znów się poplacze... Coś mi ostatnio hormony buzuja... Raz jestem wściekła jak osa i bym wszystkich powybijala a za chwilę płaczę bo się rozczulam...
Daffi widzę że twój lekarz to jak moja... Mimo cukrzycy nic wcześniej nie chce zadziałac więc musimy czekać do terminu.
Ja byłam dziś na ktg tylko moje jest trochę oszukane bo tylko tętno monitoruja i znów wzorowe. Za tydzień ostatnia wizyta i coś czuję że bez problemu do niej dotrę. Wzięłam się za sprzątanie ale niewiele to daje, tylko spojenie boli ze ledwo chodzę... Uparte to moje dziecko 😉
W Bizielu jestem, a Ty gdzie chciałaś rodzić?
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Daffi wrote:u mnie tez probowal cos.. tak gleboko sie wbijal i czulam jak mi tam gmera ale powiedzial ze szyjka nie nadaje sie do masazu. jest lekko skrocona i o ile jest miekka to nie gotowa na porod jeszcze.
U mnie niby powiedziała, że wszystko gotowe do porodu, ale zobaczymy 🤭Daffi, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
Natalia-tosia wrote:Gratulacje!!! A pierwszy poród też był tako błyskawiczny?
martusiawp, Szonka, Natalia-tosia, estrella lubią tę wiadomość
-
Aasha jestem w szoku, że tak się da! Gratuluję! Nawet nie masz z czego jakiejś relacji spisywać
Dziś odebrałam wynik GBSa i nie dość, że zdążyłam przed porodem, to jeszcze wyszedł ujemny! A tak psioczyłam, że mi lekarz za późno zlecił..martusiawp, malutka_mycha, Fasolka77, estrella lubią tę wiadomość
-
Ja chyba w końcu zasnę bez jakiś większych ciśnień😁😁😁😁
poczułam w końcu jakąś ulgę...
Rodzinka wzruszona na maxa...Każdy pomału żegna się z brzuszkiem❤ Córka całowała dziś brzuszek na dobranoc i mówi-Mały w poniedziałek się zobaczymy 🥰 no Laski...rozpłynęłam się 😢😢😢😢😢 mąż też złamanym głosem mówił dziś o tym,że za moment poznamy Nasze drugie dziecko i że taki ciepły i "inny"okres czasu za Nami🥰🥰😢😢😢
Sansivieria, Fasolka77, martusiawp, estrella, B_002, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
Jestem zakochana ma maksa! Przepadłam ❤️
Kasiulka90, Szonka, Daffi, Mama36, Kiwona, DorotaAnna, xKlaudiax, Lili90, Syska2202, B_002, Tunia76, Fasolka77, Natalia-tosia, malutka_mycha, martusiawp, Sansivieria, estrella, Menka888, Reniiata, espoir, Lolka30, MamaAga85, Martusiazabka, Bubek lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:a czemu Karola w końcu miala cięcie?
Fasolka, ordynator po obchodzie wzięła mnie na badanie ginekologiczne, po badaniu powiedziała że 3,5 kg to może być za duże dziecko dla mnie, ze względu na moje gabaryty. Gdyby mała była mniejsza, poród byłby SN.
W sumie to była bardzo szybko akcja, wiedziałam że na coś czekam ale nie wiedziałam na co, bo o 8 rano powiedziała żeby „na razie być na czczo”.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2019, 00:37
Fasolka77 lubi tę wiadomość