Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tunia, boli ale żyć trzeba, mam nadzieję że z dnia na dzień przy chodzeniu będzie lepiej.
Fasolka, M przeszczęśliwy, emocje go jeszcze trzymają, chyba jeszcze go takiego nie widziałam 😊Mama36, Tunia76, Fasolka77, martusiawp, estrella, Syska2202, Kasiulka90, B_002, MamaAga85 lubią tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Daffi no co będziesz robić!! Leżeć i pachnieć a inni będą robić za Ciebie! :p
Trezba znaleźć wszedzie pozytywy!
A co gorsza nie dam rady zrobic moim obiadu.. Ilez tak można jesc co popadnie.. Zebym miala normalna tesciowa to chociaż obiady by zrobila i zdjela mi jeden problem z glowy.. Marek po pracy wiadomo ze glodny.. A moja Juleczka? Serce mi pęka na tę moją nieporadnosc.
U mnie dzis 22 rocznica wypadku
Zdenerwowalam sie i napisalam M zeby pogadal ze swoja matka. Ja piernicze zeby widzieć jak ktos cierpi i nie wyjsc z glupia inicjatywa. Len zasrany z niej. A tylko mi narzuca ze mam ogrod uprawiac bo Filip lepiej by jadł swoja marchew... Ale ze ja na ogrodzie ziemniaki mialam i juz ta ziemia jest wycyckana z mineralow to nie skuma.. Ja w tym roku powiedzialam nic nie robie nie mam checi ani czasu to wielce oburzona jak tak mozna. Niech mi spier.. Bo w tych bolach to jej sie taak dostanie ze sie na oczy mi wiecej nie pokaze torba jedna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2019, 07:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZawsze wudawało mi się ze jestem dobrze zorganizowana, a dzisiaj jak z dzieckiem trzeba wybrać się do pediatry to nie mogę nas sprawnie ogarnąć... jeszcze w naszej przychodni nie ma przez caly tydzien pediatry i musialam szukac jakiegokolwiek na juz duzo dalej.
Malemu tak ropieja oczka, że.musze ciagle mu wycierac i jeszcze na udzie zrobiły mu się jakieś takie pęcherzyki ktore pod wplywem dotyku reki zanikają, a za chwilę zbowu się pojawiają. Polozna nie wie co, podejrzewa ze to taka reakcja skory... -
nick nieaktualnyLili a 2 mu ropieja czy jedno. Jak jedno to kanalik łzowy zatkany przeważnie. Ja wyleczylam moim mlekiem i solą fizjologiczna. Jak Oba ropieja to juz trzeba antybiotyk podobno.
Pęcherzyki sprawdź koniecznie! To na pewno nie to ale mojej bratowej synek 8 lat temu miał takie pęcherzyki i się okazało że gromkowca przyniósł ze szpitala. Musieli wrócić na leczenie. Nic poważnego na dłuższą metę się nie działo. Leczenie szybko zadziałało ale faktycznie takie skórne zmiany i mnie niepokoją od razu po tym zdarzeniu. -
Karola jeszcze raz gratulacje!!
Anete powodzenia! Zostawiasz mnie na placu boju
Paula nadal trzymam kciuki
Fasolka pisz jak będziesz wiedzieć co z Tobą robią
Daffi i dobrze, niech się małpa dowie kilka słów prawdy. Może mąż załatwi sprawę posiłków żebyś się nie stresowała.
Ja wyjątkowo dobrze spałam, tylko raz na siku, biodra po nocy nie bolą więc jeszcze poleze, może uda mi się na chwilę przysnac. Popołudniu mam ktg, podobno też zrobi mi usg i badanie gin, więc może dowiem się czegoś ciekawego. Proszę trzymajcie kciuki żeby to były dobre wiadomościnie chce jeszcze przeszło tydzień się męczyć
(chociaż wiem że kilka z nas ma gorzej)
Paula 90, Daffi, Fasolka77, Kasiulka90, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
Daffi wrote:Mama chciałabym ale ja nawet tylka nie podetre.. Jesc sobie nie zrobie. Funkcjonują mi tylko kciuki i dzieki temu moge pisac na tel bo klawiatura tez juz odpada.
A co gorsza nie dam rady zrobic moim obiadu.. Ilez tak można jesc co popadnie.. Zebym miala normalna tesciowa to chociaż obiady by zrobila i zdjela mi jeden problem z glowy.. Marek po pracy wiadomo ze glodny.. A moja Juleczka? Serce mi pęka na tę moją nieporadnosc.
U mnie dzis 22 rocznica wypadku
Zdenerwowalam sie i napisalam M zeby pogadal ze swoja matka. Ja piernicze zeby widzieć jak ktos cierpi i nie wyjsc z glupia inicjatywa. Len zasrany z niej. A tylko mi narzuca ze mam ogrod uprawiac bo Filip lepiej by jadł swoja marchew... Ale ze ja na ogrodzie ziemniaki mialam i juz ta ziemia jest wycyckana z mineralow to nie skuma.. Ja w tym roku powiedzialam nic nie robie nie mam checi ani czasu to wielce oburzona jak tak mozna. Niech mi spier.. Bo w tych bolach to jej sie taak dostanie ze sie na oczy mi wiecej nie pokaze torba jedna.
Daffi weź se ulżyj i zrob jej porzadna awanture!!!Daffi lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
malutka_mycha wrote:Karola jeszcze raz gratulacje!!
Daffi i dobrze, niech się małpa dowie kilka słów prawdy. Może mąż załatwi sprawę posiłków żebyś się nie stresowała.
Ja wyjątkowo dobrze spałam, tylko raz na siku, biodra po nocy nie bolą więc jeszcze poleze, może uda mi się na chwilę przysnac. Popołudniu mam ktg, podobno też zrobi mi usg i badanie gin, więc może dowiem się czegoś ciekawego. Proszę trzymajcie kciuki żeby to były dobre wiadomościnie chce jeszcze przeszło tydzień się męczyć
Powodzenia na ktg. Daj znać co słychać moze i Ty juz tuz tuz?malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:Nie
A rzęsy dokleilas? Ostrzykalas sobie usta? :Di nie wiem co tam jeszcze można zrobić
No nie...rzes nie doklejam, botoksiara nie jestem ale podklad jest, rozswietlacz, bronzer, oko
Jak poszlam na punkcje zatok w make up'ie to mi pielegniarki powiedzialy, ze srednia zawyzylamFasolka77
-
malutka_mycha wrote:Karola jeszcze raz gratulacje!!
Mycha to na bogato...u mnie wzyta 150, ktg 30 i usg 50szykuj oortfel
Powodzenia! Daj znac po wizycie!!Fasolka77