Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasolka jak się nie rozkręci to faktycznie cc jest dobrym wyjściem niż meczarnia przez kilka dni ale to moje zdanie...
Dlatego właśnie nie zgodziłam się na wywoływanie...
Chce być mama to DZIŚ poznasz swoje Maleństwo❤❤❤❤❤❤❤❤
Tunia jak to? oni chcą czekać.mimo takiego rozpoznania??? nie pojęte..przecież to jest niebezpieczne dla Was obojga...
Ja wracam do domku.Kolezanka była ze mna ale musiała jechać do pracy więc podwozła mnie do miasta a ja skorzystałam i kupiłam jeszcze dwie seksi koszule do szpitala😉 to teraz mam 4 koszule,dwa szlafroczki i 4 piżamy😂ale nie biorę tego wszystkiego oczywiście.
-
malutka_mycha wrote:Też dziś pierwszy raz wzięłam łyżkę. Przeczyszczenia konkretne
A Ty jaka dawkę chcesz zaaplikowac?
tak konkretnie cie czysci po 1 lyzce? to juz mamy lewatywke gratis.
na forum innym na kwietniowkach.. przedwczoraj dziewczyny łyknely olejek.. dwie urodzily o 23.30 i obie 3 skurcze parte.. a trzecia o 1:20.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 10:36
-
Daffi wrote:ja chce 2 lyzki stolowe ale do soku. bo samego olejku nie tkne.
tak konkretnie cie czysci po 1 lyzce? to juz mamy lewatywke gratis.
na forum innym na kwietniowkach.. przedwczoraj dziewczyny łyknely olejek.. dwie urodzily o 23.30 i obie 3 skurcze parte.. a trzecia o 1:20.
Ale ja żadnych skurczow nie mam, już 4 godz minęły. -
malutka_mycha wrote:Ja też zmieszalam z sokiem. Stwierdziłam że zacznę od 1 a wieczorem ewentualnie wezme 2. No 1 wystarczy żeby się oczyścić do porodu
Ale ja żadnych skurczow nie mam, już 4 godz minęły.malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiewioreczka, Basia Wy to macie chociaż ze słonecznikowym...ja z palmowym miałam!!!
Dawkowanie tak jak Basia mówi jednego czy drugiego kropla.
I tak jak Basia pisze.. Dziś gadałam z mamą i ona jednak nasza czwórkę wychowała i 7 wnuk na swiecie i mówi że kolki.
Ja liczę że jak brzuszek z tej Wit D się oczyści będzie lepiej. Już rano inna kupa mam wrażenie.B_002 lubi tę wiadomość
-
Daffi wrote:bo to moze okazac sie jak ze wszystkim. jesli szyjka nie gotowa w pelni to nawet nasze czyszczenie nie pmoze;p ale spokojnie jeszcze dzien sie nie skonczyl.
pożyczyłem dzisiaj piłkę, będę skakać
A jak rozmowa z teściową, odbyła się?Daffi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama dzieki za info
jak dobrze Was miec...dzis bylam na wyciaganiu szwow...tak sie stresowalam ze malego zostawiam w domu bez cyca ze przywalilam w parkingowy znak przy szpitalu....kurwa caly zderzak rozwalilam 6 stow w dupie jak nie wiecej....chuje postawili znak na srodku wjazdu...jest ogromny problem z parkowaniem wiec ludzie parkowali jak barany na pobobu oni zamiast rozszezyc parking to znak na betonie postawia i zadowoleni
-
Franus z jednego cyca wypil 45 ...wazymy przed i po ...trwalo mu to 40 min. Potem jeszcze z drugiego pil ....w sumie kolo 90 na jedno karmienie to chyba nie jest zle....i chyba przestane chodzic po lekarzach tylko zaufam sobie....
malutka_mycha, Mama36, martusiawp, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Mama18 hahahahhaha
te baby od niemieckiego cos w sobie maja. ja cale zycie uczylam sie angielskiego i w sredniej dopadl mnie niemiecki..
alez bylo moje zdziwienie jak baba nie kumala ze klasa mieszana jedni zaawansowani a drudzy poczatkujacy.. i lekcje rozpoczela gadajac po niemiecku i wszytskie polecenia.. a od nas wymagala plynnego czytania. byly to 4 lata koszamru ale u nas chlopaki mysz wypuszczali i wedy uciekala na sam dol szkoly i lekcja rozwalona;p -
tak dla odmiany zobaczcie co znalazlam.. swiezutka fotka gdzies z okolic Krynicy Zdrój:D
ale bylabym zaskoczona jakbym rodzila w takim śniegu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bc913dda532d.jpgmalutka_mycha, Mama36, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Chce być mamą trzymam kciuki 😗!
Byłam dziś robić ostatnie badanie moczu i morfologie. Przyszła mi paczka z gemini z lewatywa i czopkami glicerynowymi także mogę rodzić 😆. Zamówiłam też te kompresy i żel na brodawki co Karmelka polecala. I z motherhood są nowe ładne wzory pieluszek muslinowych i otulaczy i są super! Polecam naprawdę za 3 pack pieluszek 70x80 40zl, a 2 otulacze 120x120 są za 52 zł na Gemini.
Mnie z nocy na noc coraz bardziej boli brzuch. Dziś myślałam że się poplacze. A w ciągu dnia cisza raczej.
Myślą nieskalana czekam na wieści od Ciebie, chyba nie spekalas przed szpitalem co?😉mysla.nieskalana, mysla.nieskalana, mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Mama36 wrote:Wiewioreczka, Basia Wy to macie chociaż ze słonecznikowym...ja z palmowym miałam!!!
Dawkowanie tak jak Basia mówi jednego czy drugiego kropla.
I tak jak Basia pisze.. Dziś gadałam z mamą i ona jednak nasza czwórkę wychowała i 7 wnuk na swiecie i mówi że kolki.
Ja liczę że jak brzuszek z tej Wit D się oczyści będzie lepiej. Już rano inna kupa mam wrażenie.Mama36 lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Hej dziewczyny jestem po badaniu. Mam 5cm rozwarcia i ciagle skurcze. Lekarz mowil, ze skurcze robia robote i wszystko idzie w dobrym kierunku. Po badaniu krew ciekla mi po nogach, musialam sie umyc. Zostaje w szpitalu, a narazie siedze w pokoju gdzie mialam badanie - mam tu wanne wiec tu sie umylam. Ktos ma zaraz po mnie przyjsc i zaprowadzic do innego pokoju, gdzie bede juz mogla sie rozgoscic. Moj maz pojechal zaprowadzic psa do sasiadow i przywiezc troche jedzenia.
Moze jednak dzisiaj urodze!!Natalia-tosia, B_002, malutka_mycha, espoir, Lolka30, Kiwona, Kasiulka90, Reniiata, xKlaudiax, estrella, MamaAga85, martusiawp, Mama36, ago91, DorotaAnna lubią tę wiadomość