Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
chce_byc_mama wrote:Zabrali Malego na intensywna opieke i maja go umiescic w inkubatorze. Trzymalam go wczesniej na rekach, ale to bylo zaraz po porodzie, gdzie zalozyli mu czapeczke I nie widzialam jak wyglada jego glowka. Bylam jeszcze wtedy ‘pijana’ i nie za bardzo do mnie docieralo....
Z glowka nie jest dobrze. To naprawde musi byc dla niego bolesne. Zostaniemy tutaj kilka dni. Ja cala smierdze i krew sie ze mnie leje, ale boje sie o synka!
Prosze pomodlcie sie za niego -
Hej dziewczeta
Mialam ciezka noc, nieprzespana, dzieki awanturce z mężem
Chyba nawet mialam ze 4 skurcze w nocy, o ile to skurcze, ale jakies polaczenie bolu okresowego ze spieciem brzucha, nawet cos tam bolalo. Bylam na usg, u bardzo dobrej pani od usg, ktora tak oszczednie mierzy. Kiedy moja ginekolozka zmierzyla malego na 2300, u niej mial 2100, u mojej w tamten czwartek w 37 tc i 1 dniu maly wazyl 2600, a u niej dzis w 38 tc i 3 dniu 2715g. Grunt ze sie ciagle utrzymuje miedzy 10 a 15 centylem. Poziom wod w normie bo afi rowne 9cm, przeplywy dobre.
Fasolka77, DorotaAnna, martusiawp, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
Chce- byc - mama, super ze jestes po, a porod ciezki, ale grunt ze wszyscy zdrowi. Z malym bedzie dobrze, choc wspolczuje Ci widoku tych siniakow po uzyciu kleszczy. To musialo byc ciezkie przezycie
-
chce_byc_mama wrote:Musieli uzyc kleszczy zeby go wyjac jak najszybciej bo juz prawie byl, ale serduszko zaczelo mu wariowac
będzie dobrze, musi być!!! nie ma innej opcji!💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Chce być mama gratuluje synka i szczerze współczuje takiego porodu. Najważniejsze teraz żeby z małym było wszystko Ok!👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Chce byc mama, jesteś mega dzielna! Bądź cały czas taka silna! Przetrwacie to, główka się podleczy i Erneścik zacznie się do Ciebie uśmiechać i zaleje Cię fala miłości i radości 😘
A u mnie nowość! W nocy poczułam kilka chyba skurczy? Taki dosyć mocny ból na dole brzucha i jednocześnie w krzyżu, bolało przy przekręcaniu, ale nie mogłam znaleźć odpowiedniej pozycji, każdy ruch to jęknięcie. Miałam tak chyba ze 3 razy, każdy trwał dosyć długo, może z minutę? Przerwy były dłuższe, łącznie chyba z pół godziny to trwało. Piszę tak nieskładnie, bo byłam wtedy w półśnie i też to słabo pamiętam 😅 A dzisiaj rano miałam bardzo gęsty śluz, rozciągliwy, ale żółty - czy to mógł być złuszczający się czop? Kurczę sama sobie wkręcam, że coś się już zaczyna dziać 😄 Ucieszyłam się właściwie i nabrałam ochoty, żeby w końcu utulić Klemensika ❤ Ale mam tyle siły i energii, że aż nie mogę uwierzyć, że ten 9. miesiąc jest taki świetny! Czuję się chyba najlepiej z całej ciąży.mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:Chce byc mama, jesteś mega dzielna! Bądź cały czas taka silna! Przetrwacie to, główka się podleczy i Erneścik zacznie się do Ciebie uśmiechać i zaleje Cię fala miłości i radości 😘
A u mnie nowość! W nocy poczułam kilka chyba skurczy? Taki dosyć mocny ból na dole brzucha i jednocześnie w krzyżu, bolało przy przekręcaniu, ale nie mogłam znaleźć odpowiedniej pozycji, każdy ruch to jęknięcie. Miałam tak chyba ze 3 razy, każdy trwał dosyć długo, może z minutę? Przerwy były dłuższe, łącznie chyba z pół godziny to trwało. Piszę tak nieskładnie, bo byłam wtedy w półśnie i też to słabo pamiętam 😅 A dzisiaj rano miałam bardzo gęsty śluz, rozciągliwy, ale żółty - czy to mógł być złuszczający się czop? Kurczę sama sobie wkręcam, że coś się już zaczyna dziać 😄 Ucieszyłam się właściwie i nabrałam ochoty, żeby w końcu utulić Klemensika ❤ Ale mam tyle siły i energii, że aż nie mogę uwierzyć, że ten 9. miesiąc jest taki świetny! Czuję się chyba najlepiej z całej ciąży.Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
Kasiulka zazdraszczam. Mnie czyści na maxa. Głowa mi pęka, brzuch boli. Niedobrze i non stop robi się słabo. Dziś byłam w stanie tylko zrobić zakupy. Teraz jestem jak trup.
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
xKlaudiax wrote:Dziewczyny, a jak u was z rozstępami ? Ja nie mam nigdzie do tej pory i zastanawiam się, czy mogą jeszcze się pojawić
xKlaudiax lubi tę wiadomość
-
Misiabella wrote:Kasiulka no ja tez tak mialam w nocy i przed chwila. I to naprawde zaczyna bolec, kuzwa. Ja musze z synem na wazne badanie pojechac w poniedzialek. I dotrwac do 24.04, marzenia
Misiabella lubi tę wiadomość
-
KarmeLoVe wrote:Kasiulka zazdraszczam. Mnie czyści na maxa. Głowa mi pęka, brzuch boli. Niedobrze i non stop robi się słabo. Dziś byłam w stanie tylko zrobić zakupy. Teraz jestem jak trup.
-
Chce być mamą wierzę że wszystko będzie dobrze z Ernescikiem, jestem z Wami myślami 😗.Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Chce_byc_mama wszystko będzie dobrze. Wzięli małego do inkubatora, bo jest wymęczony ciężkim porodem. Odpocznie, dojdzie do siebie i będziecie już razem. Wszytko będzie dobrze kochana ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2019, 16:50
Misiabella lubi tę wiadomość
Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Witek ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g i 56cm ❤️ vbac
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r