Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:To jeszcze mam dwa pytania, do dziewczyn po cc, długo krwawiłyście ? Bo ja nadal, nie jakoś mega dużo ale jeszcze ze mnie leci, to chyba dobrze ?
Jaka ma być temperatura wody do wykąpania małej ?
My kąpiemy w około 38 jest taka przyjemna woda -
nick nieaktualnyBasiu ja ze szpitala wychodziłam we czwartek, pediatra nam powiedziała że w sobotę ma być piękna pogoda i żebyśmy poszli na spacer i mąż był z małą w sobotę na spacerze 30 minut, w niedzielę byliśmy razem godzinke. W poniedziałek była średnia pogoda więc nie byliśmy a od wtorku codziennie w te ciepłe dni nawet jak byl wiatr to godzinkę spacerowaliśmy. Mała uwielbia spacery. We wtorek byliśmy ostatni raz na spacerze bo od środy jest podgoda brzydka i kiepskie powietrze. Ale już.na się poprawiać pogoda a od soboty znowu ponad 20 stopni.
U nas położna powiedziała że jak mała będzie miała 4 tygodnie to dopiero na wizytę do pediatry, na razie jak coś mnie nurtuje to dzwonię do pediatry i się dowiaduje w ten sposób. Bo położna powiedziała, że ona jest za malutka żeby ją w te zarazki ciągnąć. Nawet przychodnia dziecka zdrowego jest napakowana zarazkami. Bo dziecko "niby" zdrowe a jednak po coś w tej przychodni jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2019, 22:34
B_002 lubi tę wiadomość
-
Karmelka ja właśnie czekam na tą piękną pogodę i na pewno się wybierzemy wreszcie
Nasza mała chyba też będzie lubiła spacery bo to krótkie wyjście do przychodni w wózku bardzo dobrze przyjęła. Jak tylko wyszliśmy to zasnęła
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
A my na karcie i informacyjnej ze szpitala mieliśmy chyba napisane że wizyta u pediatry do 10 dnia życia. My byliśmy w 13-stym bo wcześniej nie było terminów akurat. Dzieci za wiele nie było w przychodni wtedy.
A przychodnia zdrowego dziecka jest zwykle w celu szczepień lub takich pierwszych wizyt właśnie więc raczej dzieci zdrowe a nie chore tam są przyprowadzane.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
malutka_mycha wrote:Daffi są jakieś skurcze?
U mnie dziś cisza
no nic do poniedzialku wytrzymam. a pozniej bede znow lamentowac.Kasiulka90, malutka_mycha, Mama36, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Stresant nie mam męża pod ręką bo wyszedl do pracy, napiszę do niego i dam znać jak coś, ale z tego co mi się kojarzy to prawidłowy pomiar jest na siedząco. Nie wiem też czy pozycja może mnie aż taki wpływ na wynik, ale to już pewnie indywidualna kwestia.Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Lolka30 wrote:Stresant nie mam męża pod ręką bo wyszedl do pracy, napiszę do niego i dam znać jak coś, ale z tego co mi się kojarzy to prawidłowy pomiar jest na siedząco. Nie wiem też czy pozycja może mnie aż taki wpływ na wynik, ale to już pewnie indywidualna kwestia.
-
B_002 wrote:A my na karcie i informacyjnej ze szpitala mieliśmy chyba napisane że wizyta u pediatry do 10 dnia życia. My byliśmy w 13-stym bo wcześniej nie było terminów akurat. Dzieci za wiele nie było w przychodni wtedy.
A przychodnia zdrowego dziecka jest zwykle w celu szczepień lub takich pierwszych wizyt właśnie więc raczej dzieci zdrowe a nie chore tam są przyprowadzane. -
nick nieaktualnyKarola gratki za kupę!!!
Misiabella trzymam kciuki. Matko to już by miało być!!! Będzie dobrzedasz radę!!
Widzicie jak z tymi spacerami i wizytami.. Co szpital co lekarz to inaczej widocznie. U Nas bardziej jak Karmelka.. Szybkie spacery pozna wizyta. Jak byłam u Nas w przychodni (poradnia dzieci zdrowych oddzielnie) to specjalnie sami zapisali na 16 kwietnia (urodzony 27 marca więc jest odstęp) a do tego czasu ogląda Polozna i jak coś niepokoi to do szpitala gdzie się urodził bo tam jesteśmy 3 tyg po poprdzie pod opieką. Ja i On.
Co do krwawienia to już myślałam od dwóch dni że aby aby.. I teraz jak karmilam jak poczułam fale ciepła... Cała do przebrania. Także uważajcie kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2019, 03:33
-
nick nieaktualnyBoze jak to leci.. Patrze na suwak.. Dwa tyg 4 dni.. Zaraz będzie rok... 😪😪😪
Zaraz będą następne kwietniowki rodzic a On już nigdy nie będzie taki maluni... Jedno co sobie powtarzam że każdy etap rozwoju dziecka jest fajny i interesujący. I będziemy w każdym etapie zakochane.
Nawet ten mój 14latek jest fajny mimo że piszczy i śmierdzi haha..Kasiulka90, Lili90, DorotaAnna, Lolka30, martusiawp lubią tę wiadomość