Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie dojedzie dzis. Ale jest szansa ze mi dzis nie zrobia ciecia, skurcze sa nieregularne, bola bo sa jak opaska zacisnieta wokol brzucha i z krzyza ida niestety. Jak byly co 5 min byly wtedy dluzsze i mocniejsze. Juz kolega pojechal do domu i jestem sama tutaj. Chcialabym zeby to ciecie bylo choc jutro, tylko nie dzis. Jutro moze udaloby sie zorganizowac opieke dla Michalka. Moja siostra moglaby dojechac, ale po poludniu.
-
Kurde jak porod to jeszcze silniejsze skurcze niz ja mialam to moj szacun dla rodzacych sn. Mnie powalily na kolana te, ktore juz mialam, a najgorzej je znosic lezac, najlepiej jak dla mnie stojac, kucajac.
-
nick nieaktualny
-
Jak tam Misiabella?
Ja już nie śpię jestem przerażona tym co mnie dzisiaj czeka... trzymajcie kciuki żeby ta szyja się rozwierała pod oksytocynaMama36, estrella, xKlaudiax, Lolka30, Kiwona, B_002, Kasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa znów gorączka 37,9 dreszcze aż neidobrze mi było. Ale już wiem co to. Zapalenie piersi mi w nocy startuje. W ciągu dnia młody co chwilę spija z cyca a w nicy 3 godz to minimum przerwy. Jak spil o 6 z cyca twardego to jakby ktoś mi spuścił wszystkie bóle świata. Teraz tylko strasznie się poce. Położyłam ręcznik.
Wygramy z ustrojstwem!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2019, 06:42
-
Dziewczyny dziekuje za wszystkie slowa otuchy. Jestescie kochane naprawde.
Mysle, ze bedzie dobrze. Nie potrzeba bylo transfuzji, zadrapania na buzi juz dzisiaj praktycznie niewidocznie i glowka tez sie goi.
Meczy mnie to, ze nie moge sie nim zajac bo ledwo chodze. Mam duzo szwow i boje sie, ze jak siade to wszystko peknie. Ledwo chodze. Nie dalabym rady bez meza - to on wyciska mi mleko I chodzi do Malego.
Nie wiem jak ja zrobie kupe-nie ma opcji zebym cos cisnela, a powoli mi sie juz Zbiera. Wczoraj wieczorem dostalam jakis drgawek - i dalej mam wenflon w reku bo stracilam duzo krwi. To tez mi ruchy ogranicza bo mam tylko lewa reke
Opisze wszystko dokldnie za jakis czasWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2019, 07:22
Fasolka77, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
Masuje sobie sutki może to coś pomoże
pojawiają się skurcze od tego to dobry znak w domu jak masowałam to nie było skurczy...
Mama36, estrella lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyChce być z mamą mi się też wydawało w szpitalu że parę razy mnie już lapalo na 2 ale zawsze to był fałszywy alarm. Dopiero w domu po dwóch dniach zrobiłam. Czego I życzę. Ale jakby co... To bierz czopka chociaż!
Mam Nadzieję ze ból będzie malałz każda godzina -
nick nieaktualny