Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie dojedzie dzis. Ale jest szansa ze mi dzis nie zrobia ciecia, skurcze sa nieregularne, bola bo sa jak opaska zacisnieta wokol brzucha i z krzyza ida niestety. Jak byly co 5 min byly wtedy dluzsze i mocniejsze. Juz kolega pojechal do domu i jestem sama tutaj. Chcialabym zeby to ciecie bylo choc jutro, tylko nie dzis. Jutro moze udaloby sie zorganizowac opieke dla Michalka. Moja siostra moglaby dojechac, ale po poludniu.
-
Kurde jak porod to jeszcze silniejsze skurcze niz ja mialam to moj szacun dla rodzacych sn. Mnie powalily na kolana te, ktore juz mialam, a najgorzej je znosic lezac, najlepiej jak dla mnie stojac, kucajac.
-
nick nieaktualny
-
Jak tam Misiabella?

Ja już nie śpię jestem przerażona tym co mnie dzisiaj czeka... trzymajcie kciuki żeby ta szyja się rozwierała pod oksytocyna
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lolka30, Kiwona, B_002, Kasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa znów gorączka 37,9 dreszcze aż neidobrze mi było. Ale już wiem co to. Zapalenie piersi mi w nocy startuje. W ciągu dnia młody co chwilę spija z cyca a w nicy 3 godz to minimum przerwy. Jak spil o 6 z cyca twardego to jakby ktoś mi spuścił wszystkie bóle świata. Teraz tylko strasznie się poce. Położyłam ręcznik.
Wygramy z ustrojstwem!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2019, 06:42
-
Dziewczyny dziekuje za wszystkie slowa otuchy. Jestescie kochane naprawde.
Mysle, ze bedzie dobrze. Nie potrzeba bylo transfuzji, zadrapania na buzi juz dzisiaj praktycznie niewidocznie i glowka tez sie goi.
Meczy mnie to, ze nie moge sie nim zajac bo ledwo chodze. Mam duzo szwow i boje sie, ze jak siade to wszystko peknie. Ledwo chodze. Nie dalabym rady bez meza - to on wyciska mi mleko I chodzi do Malego.
Nie wiem jak ja zrobie kupe-nie ma opcji zebym cos cisnela, a powoli mi sie juz Zbiera. Wczoraj wieczorem dostalam jakis drgawek - i dalej mam wenflon w reku bo stracilam duzo krwi. To tez mi ruchy ogranicza bo mam tylko lewa reke
Opisze wszystko dokldnie za jakis czasWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2019, 07:22
Fasolka77, Kasiulka90 lubią tę wiadomość

-
Masuje sobie sutki może to coś pomoże
pojawiają się skurcze od tego to dobry znak w domu jak masowałam to nie było skurczy...
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyChce być z mamą mi się też wydawało w szpitalu że parę razy mnie już lapalo na 2 ale zawsze to był fałszywy alarm. Dopiero w domu po dwóch dniach zrobiłam. Czego I życzę. Ale jakby co... To bierz czopka chociaż!
Mam Nadzieję ze ból będzie malałz każda godzina -
nick nieaktualny

za dobrze dzidzi u Ciebie