Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiewióreczka wrote:Espoir, już nie ściągam pokarmu do ostatniej kropelki i fajnie się unormowało
jest lekko ponad litr, ale Szymon dużo wcina...a, resztę mrożę lub wylewam.
Dziewczyny, czy Wasze maluchy też tak strasznie wymachują rękoma? Leży i wierzga i ani na chwilę nie przestaje...
Mój tak macha. Śmieję się, że czaruje 😊Kasiulka90, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
Mnie dalej nie chcieli w szpitalu,ale w piątek mam być gotowa w razie czego na zostanie. Czyli święta pewnie będą fajne 😃 ktg w porządku,dziecko mi zasypia na nim zawsze. Przepływy w porządku no i lekarz powiedział, że termin z usg jest raczej bardziej wiarygodny. Mogą mnie w piątek zostawić że względu na nadciśnienie,chociaż dziś miałam ok pomiar. Przepływy dzidziusia ok..I waży już jednak 3600 ☺
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
espoir wrote:pewnie martusiawp też już po... trzeba jej skopać tyłek za to milczenie!
espoir, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuż po USG dzięki za kciuki! Na szczęście w piersiach nic złego nie ma jeden zastój który cisnę to struktura budowy cycka, zajebiście że ręce mi odpadają a to tylko budowa cycka. Przy brodawce mam torbiel mleczna, ktora ma 2 cm i mam ją w jakoś sposób cisnąć żeby spróbować opróżnić. 😣 Może w piątek fizjoterapeutka da radę bo ja z mężem już nie daje rady. Ogólnie mam sporo małych torbieli ale nie wygląda to w żaden sposób źle. Dostałam znowu antybiotyk na tą torbiel ale duomox więc się wstrzymam do czwartku może jakiś lepszy wypisze mi moją prowadzącą. I dostałam też maść na receptę na te glitki które ściągam laktatorem może w końcu odetkaja się kanaliki.
Czyli dalej ciągnę te cycki. Ale szczerze zajmuje mi to godzinę! Ale w nocy też już dawałam Leosi tylko moje. -
Kasiulka90 wrote:Napisałam do niej na fejsie, bo rzeczywiście nietypowo, że od kilku dni nie daje znać. Na pewno wszystko jest okej, tylko po prostu odpoczywa 😊
Kasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaaaaa chyba Wiewiórka Twój pediatra miała jakieś uwagi co do wagi. Moja powiedziała sama na wagę przyrost super. Więc nikt się mnie nic nie czepial że dużo... Dla mnie to jakaś bzdura się czepiania noworodka, szczególnie na piersi!
Wiewióreczka, espoir lubią tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Aaaaaa chyba Wiewiórka Twój pediatra miała jakieś uwagi co do wagi. Moja powiedziała sama na wagę przyrost super. Więc nikt się mnie nic nie czepial że dużo... Dla mnie to jakaś bzdura się czepiania noworodka, szczególnie na piersi!
Karmelka, duomox to bardzo dobry antybiotyk na cycki, ma w składzie całkowicie bezpieczną amoksycyklinę, można nawet w ciąży brać. Ja też brałam go na cycki, mały miał wtedy mniejsze kolki niż teraz.
-
nick nieaktualnyWiewióreczka wrote:Tak, czepiała się mnie ostro, małemu żarcie ograniczałam, to w efekcie jadł częściej i na jedno wyszło. Wiecie co, czasem mi się wydaje, że te położne i lekarze są urwani z choinki
Karmelka, duomox to bardzo dobry antybiotyk na cycki, ma w składzie całkowicie bezpieczną amoksycyklinę, można nawet w ciąży brać. Ja też brałam go na cycki, mały miał wtedy mniejsze kolki niż teraz.
Mama36 mnie też położna zjebala że mała za dużo przybrała, ostatnio. Ale moja przyjaciółkę pediatra i położna cały czas strofują że jej córka za dużo przybiera, jakoś w 2 miesiącu życia miała kilogram nadwagi !! I faktycznie wygląda jak ludzi mischelin. Ale moja też teraz przybrała jakby 3 dni do przodu i mam już w dupie co jutro położna powie. Nie będę dziecku z buzi zabierać jak ona i tak dużo moim zdaniem nie je