X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2019, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiewióreczka współczuję nocy. Jak mój ma gorszą noc to też potem czuję załamanie i niemoc. Ale potem przychodzi fajny dzień. Maly odsypia i mam od razu lepszy nastrój.
    Co do patrzenia to mój jak Twój. Zatrzymuje wzrok coraz bardziej na dłużej ale tyle. :)

• MamaAga85 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2019, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak z doskoku Kochane...

Nocka po cc byla u mnie TRAGICZNA...ból jelit i wzdęcia po prostu rozsadzały mi brzuch😣😣😣😣
    teraz też nadal mam wzdęcia na maxa...
    Pionizacja za mną...
    Poza bólem w miejscu cięcia spoko tylko trochę z oddychaniem miałam problem-puls bardzo skoczył i dostałam zakaz prysznica w zw.z tym.
    Myła mnie położna przy zlewie i tam też wyjęła cewnik(😣).Nadal mam sexi rajstopy i będą ze mną do samego wyjścia(🤢).
    Brzuch nadal duży,piecze troche po cewniku,rana ciągnie-ŻYĆ NIE UMIERAĆ😂😂😂Dodatkowo cukier ponad 200...
    Ale ...
    Zaraz jadę po raz pierwszy odwiedzić Natanka mojego ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ jadę bo z rollatorem każą chodzić😂 nie ważne- mogę i na wózku...ważne,że do Niego❤❤❤❤❤❤❤ będę rycze" jak go zobaczę🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    czekam tylko na męża i córkę i idziemy🥰🥰🥰🥰🥰
    p.s.nadal nie mam mleka w cyckach...

Kasiulka90, Bubek, Bubek lubią tę wiadomość

SYNUŚ 15.04.2019 ❤10:31 ❤4550g ❤54cm ❤CC ❤38+6
    31ba25b915.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2019, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiewióreczka wrote:
    Estrella, ja po ostatnim badaniu ginekologicznyn w szpitalu też plamiłam bardzo. Okazało się, że jak badają przy nawet małym rozwarciu - miałam na opuszek, to tak to wygląda.

Mama18, noc masakra, mały 5 godzin na rękach, straszna kolka. Podaję Vigantol i odstawiłam probiotyk na oleju, ale efektów nie ma. Jestem wykończona.

Czy Wasze dzieci dalej błądzą oczami, czy już patrzą na Was i się uśmiechają? Mój tylko na moment wzrok zatrzymuje na moich oczach czy ustach jak gadam.
    Moja już skupia wkrok na nas i niestety ogląda telewizję więc wyłączamy

• Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2019, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Pytanie z innej beczki. Ma Któraś z Was mopa parowego? Sprawdza się?
    Ja mam karchera sc5 - jest rewelacyjny!!! Używam go od roku i jestem zachwycona, że sprzątam samą wodą, bez chemii i sztuczności. Czyszczę nim wszystko w łazience, niektóre rzeczy w kuchni, podłoga cudnie wysprzątana. Można sobie moc regulować, więc na podłogi daję mniej pary, bo mam panele drewniane, ale w ogóle się nie zniszczyły. Bardzo wygodnie się sprząta, jedynie czasem nie chce mi się wyciągać tego całego sprzętu, bo jednak ma dużo elementów i jest dosyć ciężki 😄

mhsvcbxmf17updrl.png
  • stresant Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2019, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaAga85 wrote:
    Ja tak z doskoku Kochane...

Nocka po cc byla u mnie TRAGICZNA...ból jelit i wzdęcia po prostu rozsadzały mi brzuch😣😣😣😣
    teraz też nadal mam wzdęcia na maxa...
    Pionizacja za mną...
    Poza bólem w miejscu cięcia spoko tylko trochę z oddychaniem miałam problem-puls bardzo skoczył i dostałam zakaz prysznica w zw.z tym.
    Myła mnie położna przy zlewie i tam też wyjęła cewnik(😣).Nadal mam sexi rajstopy i będą ze mną do samego wyjścia(🤢).
    Brzuch nadal duży,piecze troche po cewniku,rana ciągnie-ŻYĆ NIE UMIERAĆ😂😂😂Dodatkowo cukier ponad 200...
    Ale ...
    Zaraz jadę po raz pierwszy odwiedzić Natanka mojego ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ jadę bo z rollatorem każą chodzić😂 nie ważne- mogę i na wózku...ważne,że do Niego❤❤❤❤❤❤❤ będę rycze" jak go zobaczę🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    czekam tylko na męża i córkę i idziemy🥰🥰🥰🥰🥰
    p.s.nadal nie mam mleka w cyckach...
    Oj jak ja cie kochana rozumie z tymi bolami....

• espoir Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2019, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 myślami jestem z Tobą! mam nadzieję, że wszystko ok!

💛 12/2015 🧒
    🧡 09/2017 🧒
    ❤️ 05/2019 🧒
    💙 06/2021 🧒
    🩵 12/2022 🧒
    🩷 10/2024 👧
  • espoir Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2019, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiewióreczka jak laktacja? lepiej już czy dalej na litry?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2019, 11:07

💛 12/2015 🧒
    🧡 09/2017 🧒
    ❤️ 05/2019 🧒
    💙 06/2021 🧒
    🩵 12/2022 🧒
    🩷 10/2024 👧
  • stresant Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2019, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Moja już skupia wkrok na nas i niestety ogląda telewizję więc wyłączamy
    Nigdy nie zapomne jak dali mi Franciszka na rece ....zaczlam do niego mowic zrobil ogromne oczy :) obok mnie stal maz... tez przemowil do malego...on w tym momencie skierowal oczeta na meza i odwrocil glowke :) wtedy juz wiedzielismy ze dobrze slyszy :) niesamowite to bylo

Kasiulka90, xKlaudiax, Karmelllka90, Misiabella, martusiawp lubią tę wiadomość

• MamaAga85 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2019, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stresant wrote:
    Oj jak ja cie kochana rozumie z tymi bolami....
    A kiedy Ci to przeszlo???

31ba25b915.png
  • MamaAga85 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2019, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FASOLKA TRZYMAM KCIUKI KOCHANA ZA CIEBIE❤❤❤❤❤❤ DAWAJ ZNAĆ

31ba25b915.png
  • stresant Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2019, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi jeden cyc cos zmniejszyl produkcje :( daje malemu do konca oprotniac ze az szczypie . .ale nie bardzo sie chce produkowac.....

Jak mi jest dobrze samej w domu z dzieckiem cale dopoludnia sa nasze moge sie nim nacieszyc ile chce

Karmelllka90, Kasiulka90 lubią tę wiadomość

• stresant Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2019, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama aga nie pociesze cie maly ma 2tyg a ja ciagle czuje sie zle.....flaki w srodku juz nie bola po tygodniu przeszlo...jeszcze kupa bedzie bolec....mnie nawet bola brzuch jak sie wysikalam i pecherz zrobil miejsce w brzuchu
    Teraz mnie tylko ta rana szczypie...ale ogolnie stalam sie tak wrazliwa na bol ze tylko pomysle i juz mnie boli

• Wiewióreczka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2019, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Espoir, już nie ściągam pokarmu do ostatniej kropelki i fajnie się unormowało :) jest lekko ponad litr, ale Szymon dużo wcina...a, resztę mrożę lub wylewam.

Dziewczyny, czy Wasze maluchy też tak strasznie wymachują rękoma? Leży i wierzga i ani na chwilę nie przestaje...

bd3611ef89.png
    [*] Aniołek 8 tc
  • stresant Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2019, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiewióreczka wrote:
    Espoir, już nie ściągam pokarmu do ostatniej kropelki i fajnie się unormowało :) jest lekko ponad litr, ale Szymon dużo wcina...a, resztę mrożę lub wylewam.

Dziewczyny, czy Wasze maluchy też tak strasznie wymachują rękoma? Leży i wierzga i ani na chwilę nie przestaje...
    moj byl caly podrapany ...teraz juzlepiej bo szpony obcielam...ale i tak macha ...nie wiem po co dziecia te rece sa...dziubnie se do oka podrapie sie w glowe a potem ryczy :)

Misiabella lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2019, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Wiewioreczka.. Już mi zaczął włosy łapać i ciągnąć skubany. Muszę wiązać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2019, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przekazuję Fasolka urodziła szybką CC z powodu odklejenia łożyska!!
    Mały cudny 💯!!!!
    10pkt
    3,100
    52cm
    Dochodzi do siebie!!!! ❤️❤️❤️

DorotaAnna, Lolka30, Wiewióreczka, Szonka, orzeszki, espoir, xKlaudiax, estrella, Bubek, Kasiulka90, Kiwona, Misiabella, Martusiazabka, MamaAga85, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość

• DorotaAnna Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2019, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ! Super ! Ale się cieszę :) Fasolka gratuluje :) pewnie się denerwowałaś ale przynajmniej było szybciutko. Daj znać jak dasz radę co tam jak tam i jak to wyszło w ogóle !

👱🏻‍♀️30 🧔🏻‍♂️32

05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
    04.2019 👶🏼
    Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
    13.02 ⏸️
    15.02 beta 81,5
    17.02 beta 158,4
    01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
    15.03 CRL 1,24 cm ❤️
  • Wiewióreczka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2019, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasola, nie śpij tylko dawaj foto! :D gratuluję :)

bd3611ef89.png
    [*] Aniołek 8 tc
  • Szonka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2019, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiewióreczka wrote:
    Estrella, ja po ostatnim badaniu ginekologicznyn w szpitalu też plamiłam bardzo. Okazało się, że jak badają przy nawet małym rozwarciu - miałam na opuszek, to tak to wygląda.

Mama18, noc masakra, mały 5 godzin na rękach, straszna kolka. Podaję Vigantol i odstawiłam probiotyk na oleju, ale efektów nie ma. Jestem wykończona.

Czy Wasze dzieci dalej błądzą oczami, czy już patrzą na Was i się uśmiechają? Mój tylko na moment wzrok zatrzymuje na moich oczach czy ustach jak gadam.
    moj błądzi oczami, ale też potrafi zatrzymać wzrok i patrzeć na mnie dłuższa chwile. Wodzi też wzrokiem np. za kartą kobtrastową i karuzelą :)

dqprj44j5vs5457v.png

mhsvx1hpdelktj27.png[

• malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2019, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka gratulacje :)

f1d9680377.png
‹‹ 2853 2854 2855 2856 2857 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ