Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiewióreczka współczuję nocy. Jak mój ma gorszą noc to też potem czuję załamanie i niemoc. Ale potem przychodzi fajny dzień. Maly odsypia i mam od razu lepszy nastrój.
Co do patrzenia to mój jak Twój. Zatrzymuje wzrok coraz bardziej na dłużej ale tyle.
-
Ja tak z doskoku Kochane...
Nocka po cc byla u mnie TRAGICZNA...ból jelit i wzdęcia po prostu rozsadzały mi brzuch😣😣😣😣
teraz też nadal mam wzdęcia na maxa...
Pionizacja za mną...
Poza bólem w miejscu cięcia spoko tylko trochę z oddychaniem miałam problem-puls bardzo skoczył i dostałam zakaz prysznica w zw.z tym.
Myła mnie położna przy zlewie i tam też wyjęła cewnik(😣).Nadal mam sexi rajstopy i będą ze mną do samego wyjścia(🤢).
Brzuch nadal duży,piecze troche po cewniku,rana ciągnie-ŻYĆ NIE UMIERAĆ😂😂😂Dodatkowo cukier ponad 200...
Ale ...
Zaraz jadę po raz pierwszy odwiedzić Natanka mojego ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ jadę bo z rollatorem każą chodzić😂 nie ważne- mogę i na wózku...ważne,że do Niego❤❤❤❤❤❤❤ będę rycze" jak go zobaczę🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
czekam tylko na męża i córkę i idziemy🥰🥰🥰🥰🥰
p.s.nadal nie mam mleka w cyckach...Kasiulka90, Bubek, Bubek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiewióreczka wrote:Estrella, ja po ostatnim badaniu ginekologicznyn w szpitalu też plamiłam bardzo. Okazało się, że jak badają przy nawet małym rozwarciu - miałam na opuszek, to tak to wygląda.
Mama18, noc masakra, mały 5 godzin na rękach, straszna kolka. Podaję Vigantol i odstawiłam probiotyk na oleju, ale efektów nie ma. Jestem wykończona.
Czy Wasze dzieci dalej błądzą oczami, czy już patrzą na Was i się uśmiechają? Mój tylko na moment wzrok zatrzymuje na moich oczach czy ustach jak gadam. -
Mama36 wrote:Pytanie z innej beczki. Ma Któraś z Was mopa parowego? Sprawdza się?
-
MamaAga85 wrote:Ja tak z doskoku Kochane...
Nocka po cc byla u mnie TRAGICZNA...ból jelit i wzdęcia po prostu rozsadzały mi brzuch😣😣😣😣
teraz też nadal mam wzdęcia na maxa...
Pionizacja za mną...
Poza bólem w miejscu cięcia spoko tylko trochę z oddychaniem miałam problem-puls bardzo skoczył i dostałam zakaz prysznica w zw.z tym.
Myła mnie położna przy zlewie i tam też wyjęła cewnik(😣).Nadal mam sexi rajstopy i będą ze mną do samego wyjścia(🤢).
Brzuch nadal duży,piecze troche po cewniku,rana ciągnie-ŻYĆ NIE UMIERAĆ😂😂😂Dodatkowo cukier ponad 200...
Ale ...
Zaraz jadę po raz pierwszy odwiedzić Natanka mojego ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ jadę bo z rollatorem każą chodzić😂 nie ważne- mogę i na wózku...ważne,że do Niego❤❤❤❤❤❤❤ będę rycze" jak go zobaczę🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
czekam tylko na męża i córkę i idziemy🥰🥰🥰🥰🥰
p.s.nadal nie mam mleka w cyckach... -
Karmelllka90 wrote:Moja już skupia wkrok na nas i niestety ogląda telewizję więc wyłączamy
obok mnie stal maz... tez przemowil do malego...on w tym momencie skierowal oczeta na meza i odwrocil glowke
wtedy juz wiedzielismy ze dobrze slyszy
niesamowite to bylo
Kasiulka90, xKlaudiax, Karmelllka90, Misiabella, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Mi jeden cyc cos zmniejszyl produkcje
daje malemu do konca oprotniac ze az szczypie . .ale nie bardzo sie chce produkowac.....
Jak mi jest dobrze samej w domu z dzieckiem cale dopoludnia sa nasze moge sie nim nacieszyc ile chceKarmelllka90, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
Mama aga nie pociesze cie maly ma 2tyg a ja ciagle czuje sie zle.....flaki w srodku juz nie bola po tygodniu przeszlo...jeszcze kupa bedzie bolec....mnie nawet bola brzuch jak sie wysikalam i pecherz zrobil miejsce w brzuchu
Teraz mnie tylko ta rana szczypie...ale ogolnie stalam sie tak wrazliwa na bol ze tylko pomysle i juz mnie boli -
Espoir, już nie ściągam pokarmu do ostatniej kropelki i fajnie się unormowało
jest lekko ponad litr, ale Szymon dużo wcina...a, resztę mrożę lub wylewam.
Dziewczyny, czy Wasze maluchy też tak strasznie wymachują rękoma? Leży i wierzga i ani na chwilę nie przestaje... -
Wiewióreczka wrote:Espoir, już nie ściągam pokarmu do ostatniej kropelki i fajnie się unormowało
jest lekko ponad litr, ale Szymon dużo wcina...a, resztę mrożę lub wylewam.
Dziewczyny, czy Wasze maluchy też tak strasznie wymachują rękoma? Leży i wierzga i ani na chwilę nie przestaje...Misiabella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzekazuję Fasolka urodziła szybką CC z powodu odklejenia łożyska!!
Mały cudny 💯!!!!
10pkt
3,100
52cm
Dochodzi do siebie!!!! ❤️❤️❤️DorotaAnna, Lolka30, Wiewióreczka, Szonka, orzeszki, espoir, xKlaudiax, estrella, Bubek, Kasiulka90, Kiwona, Misiabella, Martusiazabka, MamaAga85, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Noo ! Super ! Ale się cieszę
Fasolka gratuluje
pewnie się denerwowałaś ale przynajmniej było szybciutko. Daj znać jak dasz radę co tam jak tam i jak to wyszło w ogóle !
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Wiewióreczka wrote:Estrella, ja po ostatnim badaniu ginekologicznyn w szpitalu też plamiłam bardzo. Okazało się, że jak badają przy nawet małym rozwarciu - miałam na opuszek, to tak to wygląda.
Mama18, noc masakra, mały 5 godzin na rękach, straszna kolka. Podaję Vigantol i odstawiłam probiotyk na oleju, ale efektów nie ma. Jestem wykończona.
Czy Wasze dzieci dalej błądzą oczami, czy już patrzą na Was i się uśmiechają? Mój tylko na moment wzrok zatrzymuje na moich oczach czy ustach jak gadam.