Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelllka90 wrote:MamaAga85 a czy położna nie moze ci przynieść recepty? Moja siostra miała ta duże medele z apteki właśnie na receptę a ten laktator to robi robotę, super jakby ci się udało go miec
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
Szybkie info. Czekam jeszcze na badanie, nie wiem jak ktg wyszło. Jeszcze krew. Mam sale, miałam usg i oszacowali Kazika na 3700. Cc będzie jutro raczej, więc będę mogła po badaniach zjeść coś. Spoko.
espoir, DorotaAnna, Fasolka77, Mama36, B_002, Misiabella, AniaKJ, martusiawp, Karmelllka90, mysla.nieskalana, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
Fasolka u Nas też brzuszek się łuszczy i mówili,że to musi zejść ale jak robi się czerwone to potraktować oliwką i tak też robię raz dziennie po myciu(póki co się nie kąpiemy tylko mokrym ręcznikiem obmywamy).
Mąż mój wrócił do pracy jak byłam drugi dzień po cesarce.Ale wtedy córka miała ferie i była ze mną w szpitalu.A dziś już oboje i szkoła i praca i sami jesteśmy także chrzest bojowy w trakcie😉
Od wczoraj wieczora boli mnie głowa...modlę się by nie wróciła konieczność brania blokerow na serce...mozliwe ze to zmeczenie robi swoje...
plus nadal mam to,że płacze na poczekaniu...wystarczy mi,że pomyślę o tym,że był w brzuszku i drżalam o Jego zdrowie,przeryczalam czas oczekiwania wynikow testów z krwi...a teraz lezy obok moj Skarb i trzyma mnie za palec swoimi małymi paluszkami🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 -
nick nieaktualnyMama36 wrote:Daffi masz dziś termin porodu! Rodzimy dziś!
A jak reszta dziewczyn samopoczucie ranek? Ostatnie chwile z brzuchami!! -
MamaAga85 wrote:Daffi czy wogole ktoś wspomina o tym,ze będzie cc czy jednak sn ?
Mi w zasadzie wszystko jedno jak.. Byle dzis juz zaczac. -
Fasolka77 wrote:dziewczyny Bunio ma taką suchą skórkę na przegubach rączek- to normalne? czy posmarować oliwką?
U nas też schodzi skórka prawie wszędzie. Położna mówi, że to normalne, że ta skórka musi zejść. Ale lepiej smarować jakimś balsamkiem niż oliwkąFasolka77 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
A tak w ogóle to podjęłam decyzję, że dam jej swoje nazwisko.
DorotaAnna, Wiewióreczka, espoir, Kasiulka90, Paula 90, Kiwona, Syska2202, MamaAga85, Misiabella, Reniiata, Menka888, AniaKJ, martusiawp, Karmelllka90, Mama36, mysla.nieskalana, Bubek, Sansivieria, Lolka30, Martusiazabka lubią tę wiadomość