X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiwonka jak tam dajesz radę? Co na śniadanko? Rzuć jakąś inspiracją?
    Jak się czuje Grażynka?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola co mam Ci powiedzieć. Poplaczesz się jeszcze nie raz. Trzeba zacząć mieć twarda dupe. Będzie Ci lepiej. Skupić się na przyszłości i swoim szczęściu.
    Jak Ty będziesz szczęśliwa to mała też.
    Sama nie jestes...masz rodziców, przyjaciół...
    Za jakiś czas też pojawi się ktoś i zupełnie się odmieni. Już mądrej będziesz wybierała partnera życiowego.. Inne kategorie będą ważne.
    A do tego czasu zaciskasz poslady i lecisz z życiem bo masz dla kogo!! :)

B_002, Fasolka77, MamaAga85, Paula 90 lubią tę wiadomość

• stresant Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola nie jestes sama ...masz nas wszStkie stoim ze toba murem :)

Fasolka77, B_002, Kasiulka90 lubią tę wiadomość

• Kiwona Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja siedzę przed zamkniętymi drzwiami oddziału już ;) obchid się zaczął, mąż poszedł wejść od tylu, żeby mnie wpuścić, bo tu od frontu zamknięte ;) jakis tatus mówi, że do przyjęcia są już 3 kobiety, ciekawe czy mnie nie odesla, kurde :/

24.04.2019 3800 g 56 cm
    qdkkiei3w97yr8ui.png
  • Kiwona Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Kiwonka jak tam dajesz radę? Co na śniadanko? Rzuć jakąś inspiracją?
    Jak się czuje Grażynka?
    Ja mam być na czczo Mama, więc mnie suszy i żołądek mi się skręca już ;) Grażka ma się znów lepiej :) młody został sam w domu, też się stresuje troszkę.

24.04.2019 3800 g 56 cm
    qdkkiei3w97yr8ui.png
  • czekoladowa201 Ekspertka

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny urodziłam dzisiaj po wywołaniu ślicznego szkraba o 3.35 waga 3290 i 54cm:) poród SN, bez nacięcia, lekko peklam. Jestem prze szczesliwa!

Kiwona, stresant, estrella, mysla.nieskalana, india, Karmelllka90, espoir, Daffi, Misiabella, Szonka, Wiewióreczka, B_002, Fasolka77, MamaAga85, DorotaAnna, malutka_mycha, xKlaudiax, Kasiulka90, AniaKJ, martusiawp, Sansivieria, Lolka30, Martusiazabka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiwona wrote:
    Ja mam być na czczo Mama, więc mnie suszy i żołądek mi się skręca już ;) Grażka ma się znów lepiej :) młody został sam w domu, też się stresuje troszkę.
    A chciałam na rozluźnienie coś wprowadzić to jeszcze bardziej Ci skleiłam żołądek hehe... Ale mi wyszlo. 🙈🙊

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekoladowa201 wrote:
    Hej dziewczyny urodziłam dzisiaj po wywołaniu ślicznego szkraba o 3.35 waga 3290 i 54cm:) poród SN, bez nacięcia, lekko peklam. Jestem prze szczesliwa!
    Gratki!!

• stresant Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiwona kciuki musza Cie przyjac nie ma opcji
    Dafi trzymaj sie

U nas druga noc z rzedu tragedia,normalnie nam sie dziecko popsulo...wrzeszczy kwianka spac nie daje....chyba go zoltaczka na dobre opuscila ;)
    Do tego katar ma i to taki ze mu wyciaglam centymetrowa zielona koze chyba az z zatok wylazla bo taka dluga....

Pozatym ja ciagle w stresie z tymi cyckami wydaje mi sie ze puste 2xdziennie femaltiker i 2herbaty ziolowe na mleko
    ....
    Maly wczoraj wazony 3400 przybieta dobrze..

Fasolka77, B_002 lubią tę wiadomość

• Kiwona Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    A chciałam na rozluźnienie coś wprowadzić to jeszcze bardziej Ci skleiłam żołądek hehe... Ale mi wyszlo. 🙈🙊
    Nieee :) Mama, Ty jesteś tutaj naszym wsparciem w każdej sytuacji! Dzięki ♥️♥️♥️ Jakoś wylazlam na oddział, czekam w kolejce. Mąż mi się zgubił hahaha,masakra.

Fasolka77, B_002, Kasiulka90 lubią tę wiadomość

24.04.2019 3800 g 56 cm
    qdkkiei3w97yr8ui.png
  • Kiwona Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekoladowa, ogromne gratulacje!!!! ♥️♥️🎉

24.04.2019 3800 g 56 cm
    qdkkiei3w97yr8ui.png
  • Reniiata Ekspertka

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekoladowa, gratulacje ❤️

Ciąża - poród, połóg - grupa fb
    Witek ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g i 56cm ❤️ vbac
    Mama czterech ❤️
    Mama aniołka 9.2018r
  • stresant Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekoladowa gratulacje ksiazkowy porod jak u Basi bez pekniecia...super

B_002 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stresant nie!!?? Strasznie to wkurzające jak się dzieci psują...
    Nasze też było popsute wczoraj wieczorem.. A najgorzej jak się psują jak chce się jeść.. Albo trzeba sprzątać hihi :p

stresant, B_002 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiwonka zrób tam furrore na Bielskiej porodowce!! Jako reprezentantka Naszego forum. Głowa do góry.. Cyc i brzuch do przodu i oby to były ostatki naprawdę!! ❤️

Potem już bedzie tylko gorzej hihi.... Żarcik.. Ogarniemy te pierwsze 3 msc i każda odetchnie!
    Grunt to się wspierać!

stresant, Kiwona, Fasolka77, B_002 lubią tę wiadomość

• india Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekoladowa wielkie gratulacje! :)

ug378ribe4qdpu6z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stresant wrote:
    Kiwona kciuki musza Cie przyjac nie ma opcji
    Dafi trzymaj sie

U nas druga noc z rzedu tragedia,normalnie nam sie dziecko popsulo...wrzeszczy kwianka spac nie daje....chyba go zoltaczka na dobre opuscila ;)
    Do tego katar ma i to taki ze mu wyciaglam centymetrowa zielona koze chyba az z zatok wylazla bo taka dluga....

Pozatym ja ciagle w stresie z tymi cyckami wydaje mi sie ze puste 2xdziennie femaltiker i 2herbaty ziolowe na mleko
    ....
    Maly wczoraj wazony 3400 przybieta dobrze..
    To nie katar, wyciągnelam takie coś z dwóch dziurek jakoś tydzień temu żółto zielone długie w panice że bakteryjny katar do tego mierzenie temperatury tym piździakiem dotykowym i myślałam że stan podgorączkowy zadzwoniłam do pediatry kazała jechać do szpitala bo takie małe dziecko musi mieć badania z krwi. Dopiero jak zrobiła wywiad kazała zmierzyć w pupie temperatury a tam 36,6 zadała pytanie o ulewanie a mała nam ulala w nocy aż noskiem poszło i rano to było właśnie to jak długo zalega to jest żółto- zielone. No chyba że ma typowo zatkany nosek

stresant lubi tę wiadomość

• mysla.nieskalana Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekoladowa gratulacje ❤❤❤
    Daffi powodzenia,trzymam mocno kciuki żeby już ulzyli ❤
    Ja miałam wczoraj szpitalny kryzys,bo to na jakie ja tu patologiczne współlokatorki trafiam to jest kuzwa jakiś żart. No chyba że to że mną coś nie tak. Maluszek calutka noc był na piersi i ciągle płakał.. zasypial na 5 min i od nowa. Mnie głowa tak leciała, że nie wiedziałam już co się dzieje,A sutkow to nie czuję. Koło 5 w końcu położna zasugerowała że on się raczej nie najada i dała nam mm..inne dziecko!!! Grzeczny,wyspany..oczywiście przystawiam nadal do piersi ale póki ten pokarm mam jakiś kijowy to muszę mu pomóc .

Fasolka77, MamaAga85, Mama36 lubią tę wiadomość

ibm2j48a6easc2hs.png
  • Kiwona Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem 4 w kolejce i nie wiem, jak to będzie że mną, martwię się że nas odesla. Zobaczymy.

24.04.2019 3800 g 56 cm
    qdkkiei3w97yr8ui.png
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekoladowa201 wrote:
    Gratulacje :)

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
‹‹ 2931 2932 2933 2934 2935 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ