Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarola co mam Ci powiedzieć. Poplaczesz się jeszcze nie raz. Trzeba zacząć mieć twarda dupe. Będzie Ci lepiej. Skupić się na przyszłości i swoim szczęściu.
Jak Ty będziesz szczęśliwa to mała też.
Sama nie jestes...masz rodziców, przyjaciół...
Za jakiś czas też pojawi się ktoś i zupełnie się odmieni. Już mądrej będziesz wybierała partnera życiowego.. Inne kategorie będą ważne.
A do tego czasu zaciskasz poslady i lecisz z życiem bo masz dla kogo!!B_002, Fasolka77, MamaAga85, Paula 90 lubią tę wiadomość
-
Ja siedzę przed zamkniętymi drzwiami oddziału już
obchid się zaczął, mąż poszedł wejść od tylu, żeby mnie wpuścić, bo tu od frontu zamknięte
jakis tatus mówi, że do przyjęcia są już 3 kobiety, ciekawe czy mnie nie odesla, kurde
-
Mama36 wrote:Kiwonka jak tam dajesz radę? Co na śniadanko? Rzuć jakąś inspiracją?
Jak się czuje Grażynka?Grażka ma się znów lepiej
młody został sam w domu, też się stresuje troszkę.
-
Hej dziewczyny urodziłam dzisiaj po wywołaniu ślicznego szkraba o 3.35 waga 3290 i 54cm:) poród SN, bez nacięcia, lekko peklam. Jestem prze szczesliwa!
Kiwona, stresant, estrella, mysla.nieskalana, india, Karmelllka90, espoir, Daffi, Misiabella, Szonka, Wiewióreczka, B_002, Fasolka77, MamaAga85, DorotaAnna, malutka_mycha, xKlaudiax, Kasiulka90, AniaKJ, martusiawp, Sansivieria, Lolka30, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKiwona wrote:Ja mam być na czczo Mama, więc mnie suszy i żołądek mi się skręca już
Grażka ma się znów lepiej
młody został sam w domu, też się stresuje troszkę.
-
nick nieaktualny
-
Kiwona kciuki musza Cie przyjac nie ma opcji
Dafi trzymaj sie
U nas druga noc z rzedu tragedia,normalnie nam sie dziecko popsulo...wrzeszczy kwianka spac nie daje....chyba go zoltaczka na dobre opuscila
Do tego katar ma i to taki ze mu wyciaglam centymetrowa zielona koze chyba az z zatok wylazla bo taka dluga....
Pozatym ja ciagle w stresie z tymi cyckami wydaje mi sie ze puste 2xdziennie femaltiker i 2herbaty ziolowe na mleko
....
Maly wczoraj wazony 3400 przybieta dobrze..Fasolka77, B_002 lubią tę wiadomość
-
Mama36 wrote:A chciałam na rozluźnienie coś wprowadzić to jeszcze bardziej Ci skleiłam żołądek hehe... Ale mi wyszlo. 🙈🙊
Mama, Ty jesteś tutaj naszym wsparciem w każdej sytuacji! Dzięki ♥️♥️♥️ Jakoś wylazlam na oddział, czekam w kolejce. Mąż mi się zgubił hahaha,masakra.
Fasolka77, B_002, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
Czekoladowa, gratulacje ❤️Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Witek ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g i 56cm ❤️ vbac
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKiwonka zrób tam furrore na Bielskiej porodowce!! Jako reprezentantka Naszego forum. Głowa do góry.. Cyc i brzuch do przodu i oby to były ostatki naprawdę!! ❤️
Potem już bedzie tylko gorzej hihi.... Żarcik.. Ogarniemy te pierwsze 3 msc i każda odetchnie!
Grunt to się wspierać!stresant, Kiwona, Fasolka77, B_002 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystresant wrote:Kiwona kciuki musza Cie przyjac nie ma opcji
Dafi trzymaj sie
U nas druga noc z rzedu tragedia,normalnie nam sie dziecko popsulo...wrzeszczy kwianka spac nie daje....chyba go zoltaczka na dobre opuscila
Do tego katar ma i to taki ze mu wyciaglam centymetrowa zielona koze chyba az z zatok wylazla bo taka dluga....
Pozatym ja ciagle w stresie z tymi cyckami wydaje mi sie ze puste 2xdziennie femaltiker i 2herbaty ziolowe na mleko
....
Maly wczoraj wazony 3400 przybieta dobrze..stresant lubi tę wiadomość
-
Czekoladowa gratulacje ❤❤❤
Daffi powodzenia,trzymam mocno kciuki żeby już ulzyli ❤
Ja miałam wczoraj szpitalny kryzys,bo to na jakie ja tu patologiczne współlokatorki trafiam to jest kuzwa jakiś żart. No chyba że to że mną coś nie tak. Maluszek calutka noc był na piersi i ciągle płakał.. zasypial na 5 min i od nowa. Mnie głowa tak leciała, że nie wiedziałam już co się dzieje,A sutkow to nie czuję. Koło 5 w końcu położna zasugerowała że on się raczej nie najada i dała nam mm..inne dziecko!!! Grzeczny,wyspany..oczywiście przystawiam nadal do piersi ale póki ten pokarm mam jakiś kijowy to muszę mu pomóc .Fasolka77, MamaAga85, Mama36 lubią tę wiadomość