Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nam się dziś udało pierwszy raz nakarmić butelką i się z tego bardzo cieszę bo dotąd mała nie chciała złapać smoczka od butelki.
MamaAga ja nie uważam żeby to było jakieś gorsze karmienie. Cieszyłam się że tata mógł nakarmić córkę, a on stwierdził że wreszcie zdobył te "super moce" które miała mama a nie miał tata
Jest mały sukces, będziemy teraz próbować raz dziennie na wieczór takiego karmienia i tata będzie karmił.Wiewióreczka lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Zostalam przyjęta na oddzial. Ruchy malo wyczuwalne ale np slyszalam ze sie rusza ale w odczuciach nic. Za 45min podlacza mi znow ktg. Leżę na sali z dziewczyna co ma bole.. Biedna męczy się.
Polozne w szoku ze mialam opryszczke w tej ciazy az 6-7 razy.espoir, DorotaAnna, Wiewióreczka, B_002, Mama36, Fasolka77, Kiwona, Kasiulka90, MamaAga85, AniaKJ, martusiawp, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Daffi wrote:Zostalam przyjęta na oddzial. Ruchy malo wyczuwalne ale np slyszalam ze sie rusza ale w odczuciach nic. Za 45min podlacza mi znow ktg. Leżę na sali z dziewczyna co ma bole.. Biedna męczy się.
Polozne w szoku ze mialam opryszczke w tej ciazy az 6-7 razy. -
Daffi czekałam na wiadomość od Ciebie! Dobrze ze jesteś na oddziale, będziesz spokojniejsza.
Dziewczyny a jak wyglądają piersii po nawale ? Bo zaczynam się martwić ze może pokarm mi zanikać ze coś... czytałam ten artykuł co Basia wstawiła i z przerażenia odstawiam m nakładki.
Chodzi o to ze mały opróżnia cycka przy karmieniu- zazwyczaj je jednego i sam go wypluwa jak się naje. Następne karmienie to drugi cycek. Jak przychodzi pora na ten pierwszy to czuje że jest pełny ale nie boli nie jest tak nabrzmiały... i nie wiem czy po prostu się wszystko normuje czy nie daj Boże zepsułam cośWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2019, 22:57
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Wlasnie mialam usg. Przeplywy ok, wody tez waga malego wychodzi 4300.
Leze na ostatniej sali tuz obok porodowki.
Jak słyszę sasiadke to zaczynam sie bac porodu.Wiewióreczka, Mama36, mysla.nieskalana, DorotaAnna, Fasolka77, india, Kasiulka90, MamaAga85, AniaKJ, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorota piersi nie muszą być nabrzmiałe jak przy nawale. Raczej powinny być pełne Ale nie boleć. Widocznie się normuje już i pokarmu jest tyle ile potrzeba Twojemu dziecku.
Nie chciałam Cię przestraszyć tym artykułem. Ale czasem jest lepiej postawić na naturalność jeśli to możliwe i wszelkie współczesne "wynalazki" używać tylko jeśli lekarz czy CDL polecą nam stosować z jakichś powodów.DorotaAnna lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Ktg lepsze niz to co mialam o 12 dzis.. Tetno bardziej rozbudowane. Lekarz mowil ze jest dobry zapis.
espoir, KarmeLoVe, Misiabella, DorotaAnna, Szonka, xKlaudiax, Mama36, Kiwona, Fasolka77, MamaAga85, AniaKJ, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Daffi wrote:Ktg lepsze niz to co mialam o 12 dzis.. Tetno bardziej rozbudowane. Lekarz mowil ze jest dobry zapis.
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
Malutka_mycha trzymaj sie kochana :-*. Takie rzeczy, to czesto wady rozwojowe, a nie genetyczne. Cos sie dzieje w zyciu plodowym, ze pewne rzeczy nie wyksztalcaja sie, ale nie sa to zadne zespoly, straszne genetyczne choroby.
-
B_002 wrote:Dorota piersi nie muszą być nabrzmiałe jak przy nawale. Raczej powinny być pełne Ale nie boleć. Widocznie się normuje już i pokarmu jest tyle ile potrzeba Twojemu dziecku.
Nie chciałam Cię przestraszyć tym artykułem. Ale czasem jest lepiej postawić na naturalność jeśli to możliwe i wszelkie współczesne "wynalazki" używać tylko jeśli lekarz czy CDL polecą nam stosować z jakichś powodów.
Ale może i dobrze, że się tak wystraszyłam przynajmniej spróbuje je odstawić- brodawki już się podgoiły, piersi nie są takiej aktorzy nawałę nabrzmiałe wiec dużo łatwiej mi podać dziecku pierś tak żeby zassało też dużą cześć brodawki- gdyby nie ten artykuł to bym nawet tego nie zauważyła bo bym nie sprawdziła. No zobaczymy co z tego będzie
Muszę Wam się pożalić- wieczorem wyciągałam naczynia ze zmywarki czyste bo w zlewie już miałam kilka brudnych. I z szafki nad zlewem spadły mi trzy talerze prosto do zlewu... oczywiście pobiło się wszystko co tam byłoby te talerze które spadły też. Przynajmniej mam teraz pusta zmywarkę bo czyste rzeczy wyciągnęłam a brudne się zbiiły 😂B_002 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karolina mój mały tez takie cyrki dziś odstawiał, chciał cycka a przy nim stekal i się denerwował, co chwile ulewał. Szwagierce udało się wcisnąć smoczek i trochę się uspokoił . Myśle ze miał potrzebę sannia a wkurzało go ze cyce pełne , mam nadzieje ze jutro będzie lepiej