Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Daffi trzymam kciuki.
A moje cycki oszalały. Mam nadprodukcje mleka. Myslalam, ze to tylko sie zdarza na poczatku
W Wielkanoc mała skończyła 10 tyg z waga 4500g Ale zlecialoMama36, xKlaudiax, DorotaAnna, Kasiulka90, MamaAga85, AniaKJ, martusiawp lubią tę wiadomość
-
A u mnie ciezko bylo. Maly caly dzien spi i trzeba go wybudzac na karmienie i zaraz i tak zasypia i je na spiocha, co przedluza czas jedzenia. Dzis sie wybudzil sam o 20 stej i dostal szaleju
, probowalam go przystawiac i kilka razy pociagnal, reszte czasu mlocil rekami i wyrywal sobie sutka z ust, po czym go wyciagal. Wypil moje mleko ale ze jego okres aktywnosci trwal okolo trzech godzin a ja nie mialam jak odciagnac to wypil mm i to tak ogolem 90 ml. Potem udalo mi sie go uspac, odciagnelam mleko, umylam sprzet i butelki i poszlam spac. Powinien jesc okolo 2:30, ale nie bylam w stanie wstac, bo polozylam sie po godzinie pierwszej. Wstalam przed trzecia, zmienilam pieluche i maly byl lekko dobudzony, ale jak zaczal wolno jesc to myslalam ze zwąrpie, jak zaczal o 3 tak skonczyl o 4:30. Wykonczyl mnie smyk psychicznie i fizycznie. W zoltaczce wazne jest dobre nawodnieniee, dlatego nie moglam odpuscic.
-
U nas w dzień mały sam się budzi ale w nocy muszę go wybudzać... no masakra tak jak w dzień je 20 min tak w nocy nawet i 40 bo ciagle przysypia. A jeszcze ostatnio strasznie rękoma macha jak je
nie chce współpracować
Dzisiaj idziemy na sesje noworodkowąWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2019, 05:39
Mama36, B_002, Kasiulka90, Misiabella, Fasolka77, xKlaudiax, AniaKJ, martusiawp lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Misiabella rozumiem Twoje wykończenie.
U nas wczoraj super dzień, jedzenie i spanie całkiem regularne.
Niestety jak się obudziła o 22 tak do 2 w nocy nie mogliśmy jej uspokoić. Niby ją brzuch nie bolał i jakoś nie płakała bardzo, ale się denerwowała na cycka co chwilę, najpierw szukała gdzie jest a potem się złościła i wyrywała go sobie z ust. Mąż trochę pomagał mimo że wstaje do pracy i też się nie wyspał.
Jak o 2 zasnęła tak teraz o 5 jedzenie znowu. Ja jestem nieprzytomna, oczy mi się same zamykają. Będziemy jeszcze odsypiać dzisiaj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2019, 06:27
Misiabella lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Daffi, może zrobią Ci cesarkę jednak, daj znać :*
Ja od wczoraj stres poziom 1000, zaraz wstanę i zrobię mężowi kawę,niech maA potem ubieranie, mejkap i można się pomału zbierać do szpitala. Jestem posrana na maksa.
Fasolka77, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJezuuu u Nas to samo... Ale za to od 21 do 1.denerwowanie na cyca.. Złoszczenke.. Niby nie brzuszek.. Oczy jak 5 zł.. Wyspany. Nie wiadomo o co chodzi. Uznaliśmy, że ma prawo.. Tyle emocji w ciągu dnia. Tyle nowych zapachów, twarzy dzień rozwalony
Nie dałam już sobie wkręcić że z cycem Coś nie tak bo potem do 3 klasycznie spał i teraz karmienie o 6 i już ok. Ale spał Z Nami. Żeby Nas czućB_002, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Jezuuu u Nas to samo... Ale za to od 21 do 1.denerwowanie na cyca.. Złoszczenke.. Niby nie brzuszek.. Oczy jak 5 zł.. Wyspany. Nie wiadomo o co chodzi. Uznaliśmy, że ma prawo.. Tyle emocji w ciągu dnia. Tyle nowych zapachów, twarzy dzień rozwalony
Nie dałam już sobie wkręcić że z cycem Coś nie tak bo potem do 3 klasycznie spał i teraz karmienie o 6 i już ok. Ale spał Z Nami. Żeby Nas czuć
Pierwszej nocy w domu mały budził się dosłownie co chwile jadł cyca 40 min zasypiał na 15 i od nowa... o 6 miałam już dość ledwo na oczy widziałam wzięłam go w środek do łóżka... spał ponad 3 godziny! No magia jak ta nasza bliskość działa na maluszkiMama36 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Moje dziecko zrobilo sie strasznie leniwe. Nie chce sie ruszac za czesto. Sasiadki juz nie mam. Skurcze się nie pisaly ale ona cala noc plakala i stekala z bolu. Wzieli ja na porodowke. Slysze jak biedna krzyczy. Jestem przerażona.
Czekam na obchod.. Ciekawe co doktorek zrobi jak mnie ujrzy. -
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Daffi masz dziś termin porodu! Rodzimy dziś!
A jak reszta dziewczyn samopoczucie ranek? Ostatnie chwile z brzuchami!!