Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
stresant wrote:Ile slodyczy w ciagu dnia pochlaniacie? Ja jedna czekolade plus ciastka albo michalki....musze przestac bo nigdy nie schudne na juz widze ze zaczynam tyc....ogromne ilosci pustych kaloriii ale mam taka ochote na slodkie...jeju
Ja mam tak samo , ciagle bym jadła słodycze. Waga przez to stoiciezko się zmotywować
Kawę tez pije z 2 dziwnnieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2019, 08:22
-
B_002 wrote:Tunia super że tak szybko się udało urodzić! Też drugą fazę miałam taką krótką i choć chciałam znieczulenie to nie zdążyli mi dać.
Masz rację, jaka to radość usłyszeć że już pełne rozwarcie i bliżej końca niż dalej
Masz swoją córeczkę
A co w końcu zdecydowało o wyborze imienia?
Wczoraj mąż poszedł do przychodni zpisac do lekarza. A tam pani go o imię dziecka. No i podał Wiktoria.
Tak więc mamy: Wiktoria Anna
Zapisał nas do Tobiaszowej na 28.05.
Muszę iść sama w przyszłym tygodniu zapisać wcześniej do kogokolwiek. Przecież muszę skierowanie ma usg bioderek zdobyć.
Basiu gdzie to usg się robi. Ty już pewnie ogarniałaś temat .Fasolka77, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaffi gratulacje 🎉🎉 samych radosnych chwil z Filipkiem.
Po wczorajszym dniu podejrzewam, że mam chyba jakiś problem z mlekiem z cyca. Po każdym karmieniu małemu się ulewa, nawet pomimo odbicia, tak niespokojnie spi, pręży i popłakuje zarowno po karmieniu jak i przez sen. Na no, dalam mu butle z mm i dziecko przespało spokojnie 5 godz ciagiem co mu się nie zdarzało na cycu. -
Tunia76 wrote:No miała być Wiktoria. Stwierdziliśmy, że coś nam nie pasuje.
Wczoraj mąż poszedł do przychodni zpisac do lekarza. A tam pani go o imię dziecka. No i podał Wiktoria.
Muszę iść sama w przyszłym tygodniu zapisać wcześniej do kogokolwiek. Przecież muszę skierowanie ma usg bioderek zdobyć.
Basiu gdzie to usg się robi. Ty już pewnie ogarniałaś temat .
Tunia a nie dostałaś skierowania na USG w szpitalu?Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
espoir wrote:doła łapie... bardzo nie chciałam cesarki na zimno, a nic się nie rozkręca u mnie...
Mama36, espoir, Szonka, Kiwona, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Daffi wrote:Ja jestem milo zaskoczona samym cc i tym jak dobrze mi po cc.
a wczoraj juz mialam pierwszy trening za soba
Mama36 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas dzisiaj wjechał Espumisan. Noc była tragedia. Nie mógł się załatwić, bączki nie chciały iść. Usnął dopiero na tacie. I spał 4 godziny. A ja usnęłam, bo już cycki nawet wycycane.
Wcześniej była ciepła kąpiel, termoforek, masowanie brzuszka, rowerek, katetery, masowanie odbytu, masaż ciała.
Dopiero jak pospal na tacie i się obudził to zrobił tyle kupy że nie nadazalam łapać
Dziś rano podaliśmy Espumisan i od następnego karmienia damy dicoflor.
Jeszcze nad ranem tak się najadł że chlusnął mi mlekiem.
Mam nadzieję że dziś będzie lepiej bo dość mocno się męczy ten nasz synek.
A ja nie zjadłam nic czego dotychczas nie jadłam. Już wszystko mi do głowy przychodziło. Z pięć razy podwazylam i potwierdziłam sama sobie teorię i przekonania o dzieciach, diecie matki, sposobach na ból brzuszka i wszystkim co z tym związane.
Śpi teraz ale dalej przez sen ciśnie. Bidulek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tunia76 wrote:No miała być Wiktoria. Stwierdziliśmy, że coś nam nie pasuje.
Basiu gdzie to usg się robi. Ty już pewnie ogarniałaś temat .
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Daffi wrote:Ja jestem milo zaskoczona samym cc i tym jak dobrze mi po cc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2019, 09:19
Daffi lubi tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Daffi wrote:Wiecie co ale ja zacofana jestem. Polozna mnie uświadomiła ze moje pampersy maja z zewnątrz taka kreske po to ze jak maly nasiusia to ona niebieska sie robi. Takie ułatwienie przy kontroli pampersa haha
Daffi lubi tę wiadomość