Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia, Karolina - powodzenia na wizytach, trzymam kciuki
india współczuję, kuruj się mnie i córkę też dopadło przeziębienie, biedula źle spała w nocy i teraz odsypia.
Karmelka super wózek ja kocham kolor bordowy więc na pewno bym ten wybrała
U nas przy córce gondola się bardzo sprawdziła. Jula urodziła się w środku lata więc spacerki były codziennością, a że uwielbiała jeździć w wózku to spacerowaliśmy po kilka godzin dziennie korzystając z pogody
Teraz malutka urodzi się na wiosnę, więc też zamierzam uskuteczniać dużo spacerów
My fotelik mamy wybrany wstępnie - Maxi Cosi Cabriofix albo Cybex Aton 5. Ale to jeszcze podjedziemy do certyfikowanego sklepu i zobaczymy co nam sprzedawca doradzi do naszego autaKasiulka90 lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Karmelllka90 wrote:Daffi moja suczka ma 3,5 roku i nasze instynkty od małego ja i maz przelewalismy na nią jest jak człowiek ja mowię ze to jest człeseł. Teraz właśnie leży na poduszce obok i dosypia, bo ja się w nocy wierciłem a ona się nie wyspala. Niesamowicie mądry pies i bardzo obrażalski.
Ona jest tak łagodnym psem, że nie potrafi igryźć jak jej wejdziesz na łapę lub ogon to ona cię zaliże zamiast ugryźć. Ale jest też bardzo wymagająca keichodzi o przytulanie na pewno będzie zazdrosna. Ona dzieci omija nie przepada chyba że rzucają jej piłkę lub się z nią ganiają ale na jej zasadach inaczej omija dzieci.
Mam jeszcze królika, który ma 5,5 roku i też jest charakterny haha
nasza ma 4 lata i to jej ulubiona miejscówka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d9b3cead9a72.jpg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiaj slychalismy znowu srrduszka i bilo bardzo mocno juz.
Ale wydawalo mi sie ze slysze dwa serduszka. Ostatni raz bylismy miesiac temu na wizycie i widzieliśmy jednego dzidziusia. Ale podobno przy tylozgieciu moze sie schowac.
Kurcze, zastanawiam się czy istnieje jednak szansa na dwojeczke?Mała8 lubi tę wiadomość
-
Nie miałam usg Buuu a tak liczyłam na to, że zobaczę, co u dzidzi słychać To muszę spokojnie czekać na prenatalne Wyniki mam ok, jedynie hemoglobina niska, jak zwykle u mnie... Jem żelazo co 2 dni, ale zwiększę sobie dawkę, bo jeśli nic nie urośnie, to i tak dostanę receptę od lekarki.
Mała8 lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Dzisiaj slychalismy znowu srrduszka i bilo bardzo mocno juz.
Ale wydawalo mi sie ze slysze dwa serduszka. Ostatni raz bylismy miesiac temu na wizycie i widzieliśmy jednego dzidziusia. Ale podobno przy tylozgieciu moze sie schowac.
Kurcze, zastanawiam się czy istnieje jednak szansa na dwojeczke?Paula 90 lubi tę wiadomość
-
Przezierność karkowa 1,8. Kość nosowa jest, Pani doktor mówiła, że wszystko książkowo, w jak najlepszym porządku. Śmiała się, że chyba po śniadaniu jestem, bo dzieć tak skakał i tak ładnie go prosiła żeby się trochę odwrócił
Przepraszam JĄ, chyba dziewczynka! ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 09:15
siamyrka, siamyrka, Daffi, Paula 90, Kasiulka90, Kiwona, DorotaAnna, Sana, Mała8, kamylalyt, Sansivieria lubią tę wiadomość
-
Kurcze ale duzo tematow u Was sie tu przewija jedyne co moge dopowiedziec w temacie wozkow to mi osobiscie gondola bardzo spasowala chociazby nawet ze core wkladalam, jechalam do kuchni i moglam obiad ugotowac. Teraz bardzo sie zakochalam w wozkach baby merc bebello motywy z flamingami/ tukanami sa swietne a wozek od nich faster 3 kolor czarny ze zlota rama robi wrazenie choc nie wiem czy wsadzilabym dziewczynke do czarnego wozka ale wam zazdroszcze ze znacie juz pkec ja moze za tydzien na prenatalnych sie dowiem
-
nick nieaktualnyKarolina super informacje! I po co tyle stresu?
Czekoladowa a czemu dziewczynki do czarnego nie? Ja uważam ze jak najbardziej ja w ogóle teraz jestem na etapie poszukiwań czarnych body. Wymarzylo mi sie czarne body z super kokarda np kremowa albo pudrowy róż nas głowieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 09:24
-
A ja dziewczyny się dzisiaj okropnie czuję. Chyba to jakieś zatrucie pokarmowe bo żołądek mnie boli, robi mi się słabo i jest mi niedobrze.
Od początku ciąży nie miałam ani raz takich mdłości więc nie sądzę żeby to były dolegliwości ciążowe.
Do tego jestem w biurze, trzeba pracować, a najchętniej to bym się teraz położyła i przeczekała to wszystko
Dawno się tak źle nie czułam. Rano wstałam, zjadłam śniadanie i nawet samochodem do pracy pojechałam, wszystko było w porządku, dopiero niedawno zaczęłam się tak czuć
29.03.2019 [39+2] Zosia 2580g, 52cm, 10pkt, SN -
Karollinax26 wrote:Przezierność karkowa 1,8. Kość nosowa jest, Pani doktor mówiła, że wszystko książkowo, w jak najlepszym porządku. Śmiała się, że chyba po śniadaniu jestem, bo dzieć tak skakał i tak ładnie go prosiła żeby się trochę odwrócił
Przepraszam JĄ, chyba dziewczynka! ❤️
Noooo to gratulacje -
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:B_002 w ciazy dwa razy juz bolał mnie żołądek raz sałata drugi raz skórka od pomidora. Za pierwszym i za drugim razem pomogło mi zwymiotowanie wszytskiego - ulga niesamowita. Nie masz możliwości zwolnienia sie do domu?
Ja dziś wybucham co chwile. Już dwa razy nakrzyczalam na mojego Synusia. On marudny strasznie, bo jeszcze choroba nie odpuscila. Ja bym najchętniej leżała pół dnia. A trzeba wszystko robić.
Do tego, wczoraj nie miałam samochodu, a musiałam iść do przychodni i nioslam Małego na rękach. On 18 kg. Wieczorem bolał mnie brzuch, na pewno od tego dźwignia. Dziś już też boli. Nie jest tragedia ale nieprzyjemnie. Wzięłam nospe i aspargin. Poszłabym spać a trzeba sprzątać i iść do pracy... Wyć mi się chce i odliczam minuty, kiedy mój A wróci i trochę mnie odciazy... (((
Zły dzień mam -
Czekoladowa a czemu dziewczynki do czarnego nie? Ja uważam ze jak najbardziej ja w ogóle teraz jestem na etapie poszukiwań czarnych body. Wymarzylo mi sie czarne body z super kokarda np kremowa albo pudrowy róż nas głowie [/QUOTE]
A sama nie wiem heh moze jakby byla kolorowa wkladka w wozku to tak, wiadomo zawsze wisza kolorowe zabawki kolo wozka, kocyk itp to inaczej wyglada z dzieckiem i akcesoriami a tak na sucho to troche dretwo :p takk... czarne ubranka z kolorowymi dodatkami sa mega -
nick nieaktualnyMój maz mnie właśnie poinformował ze moje marudzenie czy płacz Np. Wczoraj zobaczyłam rozstępy na piersi i wpadłam w płacz - nie przeszkadzają mu w ogóle a nawet trochę bawią bo jestem taka bezbronna i zanoszę sie jak dziecko.
Serio? Na nic nie mam siły, teraz ma wiecej obowiązków i jemu to nie przeszkadza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 09:57
-
A ja w końcu wylądowałam w toalecie, zwymiotowałam i teraz wyszłam z tego biura na krótki spacer żeby się przewietrzyć. Myślę że żołądek przejdzie.
Pierwszy raz mam taką sytuację, więc współczuję dziewczynom które miały lub mają nadal mdłości w ciąży. Mnie to ominęło na szczęście. Dziś to ewidentnie zatrucie pokarmowe.
Cześć dziewczyny.
Czy któraś z Was w ciąży miała zły wynik cytologii?
Mam opis badania: nieprawidłowości komórek nablonkowych, LSIL zmiany srodnablonkowe stopnia niskiego obejmujące koilocytoze(HPV) i możliwość CIN1 (dysplazja małego stopnia)
Dostałam skierowanie na kolposkopie i przyznam że jestem spanikowana.