Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama36 wrote:Rozmawiałam z Nim dosyć długo. Kazał pokazywać jak karmie.. Ponieważ nie ma bata i w pozycji klasycznej się garnie.. I spod pachy też.. To wlqnsie mówił że ortopedzi cierpią jak widzą tak matki karmiące.. Jedyna pozycja N jaka się godzą to wlasnis ta.... Albo w łóżku albo wlqnsie jak fotel do kTkienia to z takich odchylajacym się oparciem.. My taki mamy na szczęście rozkładany ale i tak się dalej Garbie, wiem. Ze terapia mi mega pomoże. Przechodzilam To.moze ta wiedza ktira przekazuje od niego komuś tu pomoże jak kręgosłup boli.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Karmelove gratulacje ❤❤❤.
Espoir trzymam kciuki😘😘😘.
Kasiulka ja też czekam aż się rozpuszcza. Dwa już dawno się rozpusvily, ale część mam grubszą nicią zrobione .KarmeLoVe, Kasiulka90, espoir lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Chce byc mama nie ma czegoś takiego jak noewartosciowy pokarm. Niestety te błędne przekonania calybczas krążą w glowach starszych pokoleń.
Tunia przytulaski dla ciebie
I dla wszystkich pozostałych mamusiek co maja gorsze dni. Dziewczyny to wssystko minie...dajcie.sobie chwilke czasu.
Jak tak czytam co ile godzin jedzą Wasze maluchy to jednak ogłaszam Pole żarłoczkiem nr 1 naszej grupy
B_002 lubi tę wiadomość
-
KarmeLoVe gratulacje! ♥️♥️♥️🎉
Ogłaszam, że mam kryzys. Fizycznie mnie wszystko boli, po ściągnięciu końcówek szwów blizna boli i piecze, zostały tam te rozpuszczalne żyłki. Brzuch mnie boli, kłuje, plecy pękają, kark, no generalnie czuje się jak wrak. Kazik do 3 się wiercil, dopiero po karmieniu przed 4 zasnął i spał do 7. Nic mu nie dolega, po prostu w nocy chce być z nami a w dzień może spać sam. Ale my potrzebujemy też się wyspać, więc podjęliśmy próbę spania w łóżeczku. Może dzisiaj lepiej pójdzie. -
KarmeLoVe wrote:Oliwier jest już z nami 😍
Gratulacje 🎊 ❤️KarmeLoVe lubi tę wiadomość
Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Witek ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g i 56cm ❤️ vbac
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:My dzisiaj w stresie małą na wagę ale przyrost prawidłowy a nawet z nadmiarem więc mimo tych cyrków z jedzeniem nie muszę się martwic ale dzisiaj 3 dzień oczekiwania na kupę.
martusiawp lubi tę wiadomość
-
stresant - wspolczuje, moja starsza miala wstrzas anafilaktyczny w samolocie
i wlasnie takimi plamami tez ja wywalilo (nie mowiac o wymiotach i niemoznosci oddychania...
)
pojechalam do ambasady odebrac malej paszport i co.....i swietuja sobie i austriackie swieta i polskie jak widac. Przejechalam sie tylko
-
Stresant współczuję...a jak Malutki się czuję ? je?spi?czy raczej niespokojny?
My po wizycie położnej.
Natanek waży 4610g i oby tak dalej szło. trądzik nadal pozostaje trądzikiem😉
Czy któraś z karmiących mam zdecydowała się zjeść czipsy?
Ja właśnie zjadłam kilka z córką i tak dopiero po fakcie pomyślałam.
martusiawp lubi tę wiadomość
-
lekarka mowila ze albo wirus, albo za szybko rosnie (za miesiac przytyl 1 kg i 5 cm, szok dla organizmu bo w macicy glodowal i byl niedozywiany)albo alergia wziewna na jakies pyly (malo prawdopodobne bo bylm na polu raz przez 15 minut 3 dni temu) albo cos zjadlam ( 2 dni temu z nowosci to czerwone winogrono troche soku jablkowego wymieszanego z woda i ciasto kopiec kreta......)
teraz jeszcze mi zwymiotowal.....samo mleko chyba pol szklanki tego bylo......licze po cichu ze sie przejadl i nie ma to nic wspolnego z kropkami.......i wstrzasem i innymi rzeczami.......