Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z maty juz korzystamy. Mamy Tiny Love taka ze zwierzaczkami. Bardzo fajna mata, Pola bardzo sie na niej emocjonuje.
Przez rozmowy z fizjoterapeutami poki co nie mam żadnego leżaczka i pewnie juz tak zostanie. Chociaz ciagle kusi mnie Baby Bjorn
Dietę będziemy rozszerzac po 6 m-cu
Kupilam dzis te eco pieluchy Bambiboo i te nowe Pampersy Pure Protaction i bede obserwować pupcie. I wprowadzam rygor w diecie. Cos w koncu musi pomócPaula 90 lubi tę wiadomość
-
Wiewióreczka wrote:Klaudia, kciuki
Fasolka, u mnie położna, która była w domu na piątą dobę i później fizjoterapeuta (który na marginesie jest kumplem Zawitkowskiego, szkolili się razem i teraz obaj są szkoleniowcami, mój jest od Bobathów), powiedzieli - jak dobrze, że są obcięte paznokcie i nie ma niedrapek.
My obetniemy w poniedziałek przy położnej...sama się boję... Lepiej się obcina nożyczkami czy obcinaczem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2019, 16:53
Fasolka77
-
india wrote:Z maty juz korzystamy. Mamy Tiny Love taka ze zwierzaczkami. Bardzo fajna mata, Pola bardzo sie na niej emocjonuje.
Przez rozmowy z fizjoterapeutami poki co nie mam żadnego leżaczka i pewnie juz tak zostanie. Chociaz ciagle kusi mnie Baby Bjorn
Dietę będziemy rozszerzac po 6 m-cu
Kupilam dzis te eco pieluchy Bambiboo i te nowe Pampersy Pure Protaction i bede obserwować pupcie. I wprowadzam rygor w diecie. Cos w koncu musi pomóc
Te pampersy pure u nas nie podeszły.... strasznie kleją się do pupy....Fasolka77
-
Dziewczyny przeszukalam internety i wyczytalam ze tradzik niemowlecy moze tez sie pojawiac, rzadko ale pojawiac na pleckach i raczkach......w innych artykulach pisali ze absolutnie nie, ze tylko a buzi....wiec nie wiem......
maly ma typowy tradzik niemowlecy ...cale policzki obsypane z bialymi koncowkami...jak spi to jest sliczniutki i skora blada ale jak pije albo sie zlosci to wyglada okropnie czerwone wielki grudy, tradzikiem sie akurat nie przejmuje starszak tez mial (corka nie miala) samo przeszlo.....wiec taka uroda chlopcow
oby ta wysypka to tez byl tradzik........
probowalam te ciemieniuche olejkiem potraktowac ...maly sobie spokojnie pil a ja przylozylam wacik nasaczony olejkiem do glowy na chwile...potem suchym wacikiem wycieralam...pieknie schodziloale widac ze jeszcze jest duzo takich podskornych grudek ktore chyba dopiero "wyjda" bo nie da sie ich sciagnac.......
ciemieniuchy na brwiach nie dalam rady sciagnacbalam sie ze mu sie olejek do oka dostanie wiec tylko troche smarlam i to chyba nie wystarczy ......
do ropiejacego oka wlalam reszte mleka co w kapturku zostaloale byl zdziwiony
oczywisice szybko wytarlam..nie wiem czy to mleko w tym oku ma byc dlugo czy nie?
jeszcze wieczorem ta kapiel w krochmalu i bedzie dziecie jak nowe
dzieki za rady jestescie kochane -
Fasolka77 wrote:My obetniemy w poniedziałek przy położnej...sama się boję... Lepiej się obcina nożyczkami czy obcinaczem?
ja juz 4 razy obcinalam ...szpony jak u krogulcaostatnio musze co 3 dni bo inaczej sie zadrapie na smierc...obcinam zwyklymi moimi nozyczkami..nawet nie kupowalam tych z zaokraglonymi koncowkami
ale fajnie ze wam polozna chodzi do domu.....ja jak nie dowiem sie od Was na forum to nikt nic nie poradzi....a tak bym np. potrzebowala pomoc z tym karmieniem, zeby ktos zerknal czy dobrze czy jakiego bledu nie robie...itp....Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Lili90 wrote:Kakao, cytrusy unikałam do tej pory. Orzechy odrzucone bo sama mam alergie, owoce tez bo na dużą część tez nam alergie. Został nabiał plan mam taki ze ja przestaję jesc nabiał a mały idzie na mm, za kilka dni dostanie cyca i zobacze reakcję jego.
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
My też obcielismy paznokcie od razu po szpitalu i już 3 razy obcinalam.Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualny
-
Lili90 wrote:Z dwóch piersi 120-140 ml
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Fasolka, ja obcinacza używam, nic strasznego
India, daj mi proszę namiar na swój fotel bujany.
Ja od dziś używam leżaczko-bujaka Tiny Love, mały zadowolony, ale on na płasko w zasadzie się rozkłada.Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny