Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:nam pediatra kazał przepajać Bunia woda 5-10 ml 2-3x dziennie bo mówił, ze jest "za gęsty"...
Fasolka77, Misiabella lubią tę wiadomość
-
espoir wrote:czytam Was, ale pisać nie ma już jak...
u nas lepiej, hormony mi się uspokajają, dzisiaj jeszcze nie ryczałam
śpimy w 5ale powiem Wam, że jakkolwiek ciężko nie będzie, to jestem taka szczęśliwa!! i w końcu spełniona
mam już wszystkie swoje skarby przy sobie
Espoir jestem MISZCZEM !!!!Fasolka77
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Dziewczyny czy wasze dzieci zezuja tak do środka na oba oczka ??
Fasolka77, Misiabella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Tak, położna mówiła, że to jak najbardziej normalne;) Zaczyna widzieć lepiej i "łapie ostrość". Powinno minąć tak do końca 2-3 miesiąca.
-
nick nieaktualnyFasolka wiem duzo o mega zatkanych kanalikach i jak narobić sobie biedy laktatorem ale tylko w przypadku dużych gruczolowatych piersi. Bo ten typ tak ma 😉
Ale dziękuje kochana ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 13:50
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Bubek wrote:jak odbijasz?
moja tez sporo ulewa
W czwartek będzie u nas pediatra na pogadance szczepionkowej to zapytam
Czekam na dostawę zamówionych rzeczy ale teraz głównie zamawiałam kombinezony... Sukienkowa mało jestem i mam fałdkę nad blizna....okropnie to wygląda....ciężko będzie mi coś upolować.... Chyba,że majtasy obciskające założęFasolka77
-
Paula 90 wrote:Fasolka - wg wszystkich doradców laktacyjnych z którymi miałam do czynienia (i hafiji;) ) przepajanie wodą może zepsuć laktację. Uważaj z tym. Pediatrzy często nie znają się na KP niestety.
No masz Ci los.... Wasze Maluchy też są "gęste"?Fasolka77
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:To moja położna jest idiotka. Na szczęście dzisiaj była ostatni raz, stwierdziła że powinnam się umówić do okulisty z nia bo zezuje na oba oczka do środka... Moja siostrzenica tak robiła i było ok, i mnie dzisiaj wystraszyła. I głupia szukam okulisty a nie ma takiego dla 6 tyg dziecka....
I tak przy takim maleńkim dziecku nic nie zrobią. Trzeba zacząć się martwić jak dziecko ma pół roczku i dalej zezuje.
Ćwiczcie mięśnie oczu - wodzenie wzrokiem za palcem, zabawką itd. To wzmacnia przyczepy gałek ocznych i powinno przejść. -
nick nieaktualnyespoir wrote:czytam Was, ale pisać nie ma już jak...
u nas lepiej, hormony mi się uspokajają, dzisiaj jeszcze nie ryczałam
śpimy w 5ale powiem Wam, że jakkolwiek ciężko nie będzie, to jestem taka szczęśliwa!! i w końcu spełniona
mam już wszystkie swoje skarby przy sobie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde!! Juz wiem co jest nie tak z moja lewa piersią... Znalazłam informacje w necie ten sam przypadek! Miałam wycięcie guzka i stąd nawracające zapalenia. Dziewczyna wyciszyła jedną piers i karmiła tylko z drugiej.... Kusi mnie bardzo ale chyba muszę dac spokoj skoro decyzję już podjęłam ...
-
nick nieaktualnyBardzo Wam dziś współczuję.. U mnie chyba cisza przed Burza..dziecko cudowne.. Noc cudowna.. Dzień cudowny.. Głowa umyta wyprostowans włosy nawet, ja pomalowana! Byłam na poczcie, na zakupach.. Ugotiwalam krupnik, kurczak w piekarniku. Posprzatane mam.. Siedzę.. Młody w ciągu dnia popije 10 min i śpi sobie dwie godzinki albo się bawi sam.... O co chodzi... Nie wiem...
Nie chce już pisać że znalazłam sposób z tym Odciaganiem pokarmu przed i odbijaniem co chwilę bo jak zachwale to znów się popsuje
Dziś strasznie się śmieje do wszystkiego poza tym.
Kurcze muszę się zmobilizować i lecieć do enelmedu na tą rehabilitację zapisać. Wszyscy są najważniejsi a siebie na koniec zostawiam jak zawsze ehhh... Boli ten kręgosłup.. Dziś miałam zakupy w koszu na zakupy w torbie na wózku i jeszcze duża torbę na ramieniu.. Latam robię.. Robię latam.. A tu trzeba jeszcze parę lat mieć siły. -
nick nieaktualny