Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama36 wrote:U nas jest 18 st.
Mały był w skarpetkach, spodenki dresowe. Body z krótkim rękawem na to bluza rozpiera i miałam kocyk zarzucony na niego. To wszystko
też tak ubieramSTRESANT przesadzasz z tym ubiorem
co będzie jak będzie w zimie minus 5 stopni nie wyjdziecie z domu.?
Mama36 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnystresant wrote:jeju nie ma to jak mieszkac w PL...Ameryka normalnie, kraj miodem plynacy
u nas zadna karta duzej rodzinyduzo tam jest bonusow...bo nie wiem czy smucic ze jest czego zalowac
Fasolka77, Fasolka77, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystresant wrote:Karmelka jak Leosie dzis ubralas?
ja bylam 15 min. na dworzu....pajacyk... na to spodnie ogrodniczki (podwojny material) i gruba watowana bluza.....bawelniana czapeczka.....we wozku zimowy spiwoz zapiety az pod szyje..... maly lodowaty.....broda mu sie trzesla jeszcze przez 5 minut po powrocie....puscilam farelke i grzalam go.......
teraz spi we wozku w domu pod oknem balkonowym sloneczko przez szybe grzeje na niego...
ja juz nie wiem jak go ubierac....normalnie bym tylko kocykiem przykryla we wozku a ja do zimowego spiwora a temu jeszcze bylo zimno...u nas dzis ladna pogoda 16 stopni bez chmurne niebo.......Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 17:11
-
nick nieaktualnystresant wrote:Karmelka jak Leosie dzis ubralas?
ja bylam 15 min. na dworzu....pajacyk... na to spodnie ogrodniczki (podwojny material) i gruba watowana bluza.....bawelniana czapeczka.....we wozku zimowy spiwoz zapiety az pod szyje..... maly lodowaty.....broda mu sie trzesla jeszcze przez 5 minut po powrocie....puscilam farelke i grzalam go.......
teraz spi we wozku w domu pod oknem balkonowym sloneczko przez szybe grzeje na niego...
ja juz nie wiem jak go ubierac....normalnie bym tylko kocykiem przykryla we wozku a ja do zimowego spiwora a temu jeszcze bylo zimno...u nas dzis ladna pogoda 16 stopni bez chmurne niebo....... -
nick nieaktualnystresant wrote:Karmleka oby Was ominal nieutulony placz...ja za kazdym szczepieniem przerabialam ..syn wyl cala noc nie pozwolil sie wogole dotknac nosilismy go na puchowej poduszcze bo tak go wszystko bolalo....zadne leki nie dzialaly....biedne te dzieciaczki nasze
-
nick nieaktualny
-
Fasolka super,że tak szybko poszło.Czyli to jednak nie to zapalenie gruczołu Bartholina?
Karmelka współczuję bólu poszczepiennego u córeczki i u Ciebie(serduszka)...😢tulcie się ile się da❤
Stresant u mnie synuś też ciepłolubny ale to tak bardzo ciepłolubny...Na spacerze (u nas 11 stopni)ma ciepły kombinezon plus dwie wartwy ciuchów pod spodem i na to kocyk i okrycie od wózka i jest ok-nie jest zgrzany ani spocony...
W sypialni gdzie śpimy mam tak nagrzane,że szok ale Jemu w końcu jest dobrze bo jak było chłodniej to trząsł się przy przewijaniu w nocy...
My po spacerku.Na koniec mżawka już zaczęła padać a i tak konczyliśmy wyprawę to poszliśmy do domku😉
Była dziś położna i mamy 4830g (3 maja było 4610g)czyli pomalutku do przodu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 17:15
-
nick nieaktualnystresant wrote:no niby kark cieply, ale broda latala, ze jakby mial zeby to by szczyrkalo
-
Mama36 wrote:Wiesz co no fajna sprawa nie powiem.. Myslalam że byle co ale 10% zniżki w Lidlu Carrefour Piotr i Paweł. Shell i Orlen 8gr na litrze mniej benzyny.. Helios kina 20 proc taniej 30 % na popcorn. Zoo teatry baseny bilety PKP taniej... U nas w samym Wrocławiu jest 394 punkty gdzie korzysta się z karty więc ciężko mi wyliczać
ej no super, ja to bym korzystala ile wlezie...szkoda ze u nas ani grosza nie daawaja na wielodzietne rodziny...bo wszystko by cyganie zabrali...tych to jak mlodych myszy jest.....Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Ta będą się tak nie przejmuj. Bo mojej czasem lata po kąpieli a w pokoju jest że 28 st bo grzejemy suszarka. A skóra nie jest marmurkowa. Jak widzisz rozebranego malca i ma skórę marmurkowa to znaczy że zmarzł tak nam powiedziała pani doktor
no wlasnie raczki to mial "sine".....takie biale i bylo mu widac kazda fioletowa zylke...az sie corka przestraszyla jak zobaczyla i pytala co to jest..........czy jednak mu bylo zimno... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystresant wrote:no wlasnie raczki to mial "sine".....takie biale i bylo mu widac kazda fioletowa zylke...az sie corka przestraszyla jak zobaczyla i pytala co to jest..........czy jednak mu bylo zimno...
Mama36 lubi tę wiadomość
-
MamaAga85 wrote:Fasolka super,że tak szybko poszło.Czyli to jednak nie to zapalenie gruczołu Bartholina?
Karmelka współczuję bólu poszczepiennego u córeczki i u Ciebie(serduszka)...😢tulcie się ile się da❤
Stresant u mnie synuś też ciepłolubny ale to tak bardzo ciepłolubny...Na spacerze (u nas 11 stopni)ma ciepły kombinezon plus dwie wartwy ciuchów pod spodem i na to kocyk i okrycie od wózka i jest ok-nie jest zgrzany ani spocony...
W sypialni gdzie śpimy mam tak nagrzane,że szok ale Jemu w końcu jest dobrze bo jak było chłodniej to trząsł się przy przewijaniu w nocy...
My po spacerku.Na koniec mżawka już zaczęła padać a i tak konczyliśmy wyprawę to poszliśmy do domku😉
Była dziś położna i mamy 4830g (3 maja było 4610g)czyli pomalutku do przodu.a u Was 830 g tluszczyku wiecej niz u nas to ma go co grzac
my w sypialni tez nagrzane ja tylko w staniku i majtkach spie a maly ma body dlu. rekaw i pajaca ubranego......pod pierzyna przykryty po szyjeMamaAga85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystresant wrote:no niby kark cieply, ale broda latala, ze jakby mial zeby to by szczyrkalo
stresant lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:U nas jest 18 st.
Mały był w skarpetkach, spodenki dresowe. Body z krótkim rękawem na to bluza rozpiera i miałam kocyk zarzucony na niego. To wszystkoStarania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualnyLolka i jak spacerki już lepsze?
Fasolka juz w domku?
Karmelka tule mocno.. O byście szybko zapomniały o szczepieniach.. Jutro będę się łączyć w bólu
Karmelka dla mnie taka kartę powinien mieć każdy rodzic który ma dziecko.. Nie tylko ten z trzema
Stresant kochana to nic nic na dziecko? Żadnego becikowego.. Jakieś jednorazowego czegoś??
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
MamaAga85 wrote:Fasolka super,że tak szybko poszło.Czyli to jednak nie to zapalenie gruczołu Bartholina?
Była dziś położna i mamy 4830g (3 maja było 4610g)czyli pomalutku do przodu.
No ponoć nie... Po zabiegu caly podkład we krwi... Lekarz mówił że nie było ropy... W sumie może jakieś poczatkowe stadium bo w porę wykryłam...nie wiem... Ważne, że już po...boli jak siedzę ale dam radę... Spać mi się strasznie chce....Fasolka77