Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja nadal w koszuli, bez prysznica, z wlosami jak mop... dzis dzien przytulaska. Mała marudna i placzliwa, nie pozwala sie odłożyć. Usypia ja tylko fotel bujany oczywiscie na mnie :p
Chcoiaz na macie chwile polezala to przynajmniej wypilam kawke i zjadlam rogalana reszte zabraklo czasu wolnego
-
Femaltiker uwielbiam! Ten karmelowy oczywiście, czekoladowy mi nie podchodzi, w dodatku ciężko go wymieszać i pływają takie gluty na wierzchu.
My się od rana nosimy, Marsupi jakoś daje radę, chwilę popłakała w nim ale dałam cycka i już możemy się nosić w spokoju, zasypia oczywiście 😊Fasolka77, Paula 90 lubią tę wiadomość
-
Mi też felmatiker karmel bardzo smakuje, z jogurtem naturalnym najlepiej, ale też narazie odstawiłam, bo produkcja jest w sam raz. Narazie wypiłem jedno opakowanie, mam 2 w zapasie, może na kolejny "kryzys laktacyjny" około 5-6 tydz???
Kasia śpi już 2,5godz.☺Nie wiem czy to może dlatego, że wczoraj nic nie spala i dziś nadrabia? -
Sansivieria wrote:Mi też felmatiker karmel bardzo smakuje, z jogurtem naturalnym najlepiej, ale też narazie odstawiłam, bo produkcja jest w sam raz. Narazie wypiłem jedno opakowanie, mam 2 w zapasie, może na kolejny "kryzys laktacyjny" około 5-6 tydz???
Kasia śpi już 2,5godz.☺Nie wiem czy to może dlatego, że wczoraj nic nie spala i dziś nadrabia?
mnie też karmelowy smakujei też z jogo! Bunio też śpi już 1,5h więc... korzystajmy Sansiviera
Sansivieria lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Tunia76 wrote:Ciśnieniowe dziewczyny, czy Wy bierzecie jeszcze dopegyt?
Jak Wasze ciśnienie?
Mi przy wypisie kazali brać 2xdziennie. Ale mam ciśnienie 105/58 i sama odstawiłam. Narazie ciśnienie po odstawieniu mam w normie.
Ja miałam przy końcu problemy z ciśnieniem, a przed ciąża nigdy nie miałamNo i teraz po wyjściu ze szpitala nic się nie działo wiec nie biore tych tabletek
Tunia76 lubi tę wiadomość
-
stresant wrote:a ten femaltiker pijecie 30 minut do godziny przed karmieniem? bo ja nigdy nie potrafie utrafic kiedy bedzie pil
pije rano i wieczorem do sniadania i do kolacji
Fasolka przyszly ziolka?
ja też piję o różnych porach
ziółka są w paczkomacie- muszę iść odebrać
a propos... wzięłam taki susz a nie zmielone.. to chyba dobrze?Fasolka77
-
Kasiulka90 wrote:Cholera, czarna kupka w nocy i ulewa na brązowo. A już myślałam, że koszmar się skończył. Chyba jednak musimy w końcu jechać do szpitala. Pewnie coś z żołądkiem albo przewodem pokarmowym 😢
ojejjedź koniecznie Kasiulka! Daj znać!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2019, 12:42
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Ja tez Lubię karmelowy czekoladowy już nie taki dobry, narazie pic nie muszę bo mleka mam duzo 😜
My dziś po szczepieniu, Hubert waga przy urodzeniu 3160 a dziś 5370 mały pulpecik 😜 biedny przy szczepieniu po pierwszej dawce zapłakał i spał dalej ale dwa kolejne ukłucia go już zabolały. Teraz odsypia, mam nadzieje ze nie będzie go bardzo bolały nóżkiFasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWspominałam Wam kiedyś, że olejowałam sobie krocze żeby mnie nie nacięli?
Nacięli...I to na grubo. Wydaje mi się, że mam jakoś bardzo nisko szyjkę. Nawet w sumie palca nie muszę wkładać za mocno. Ćwiczę kegla cały czas bo się boje wypadania pochwy.
Ale ja nie o tym. Olejek użyłam do włosów. Jest super do tego celuTakże polecam do olejowania włosów olejek weleda. Do krocza nie polecam
Fasolka77, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:Cholera, czarna kupka w nocy i ulewa na brązowo. A już myślałam, że koszmar się skończył. Chyba jednak musimy w końcu jechać do szpitala. Pewnie coś z żołądkiem albo przewodem pokarmowym 😢
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
Fasolka nie wiem czy susz lepszy ja mam takie w herbacie w saszetkach ...takze trudno mi powiedziec.....
my robimy w domu....a ta 7 to z lodzkiego przyjezdza dlatego na caly wikend ....a reszta to ma blisko wiec tylko na msze i obiad......ale ciesze sie ze bedziemy balowac -
stresant wrote:Fasolka nie wiem czy susz lepszy ja mam takie w herbacie w saszetkach ...takze trudno mi powiedziec.....
my robimy w domu....a ta 7 to z lodzkiego przyjezdza dlatego na caly wikend ....a reszta to ma blisko wiec tylko na msze i obiad......ale ciesze sie ze bedziemy balowac
ja tez z łódzkiego to moze sie zabiore z nimi ?dawno nie balowałam
stresant lubi tę wiadomość
Fasolka77