Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam standard dzisiaj: schabowe ziemniaki buraczki. A i tak się cieszę ze mi się udało zrobić 🤗
Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
DorotaAnna wrote:Ja mam standard dzisiaj: schabowe ziemniaki buraczki. A i tak się cieszę ze mi się udało zrobić 🤗
też nie przypuszczałam że przyjdą takie czasy że się człowiek będzie cieszył że da radę obiad ugotować....a pamiętam jak się śmialiście ze mnie jak mówiłam że ja mam taki kosz w którym będę dziecko umieszczać i dziecko sobie będzie ze mną w kuchni w tym koszu a ja będę robić na przykład obiad i w ogóle ogarniać wszystko w domu:)malutka_mycha, MamaAga85, B_002 lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Karmelllka90 wrote:Guzki to mogą być zastoje. Przed karmieniem rób ciepłe okłady. Super byłoby pod prysznic wejść ciepła woda i masować delikatnie w stronę sutka po karmieniu zimny okład najlepiej z kapusty na 20 minut możesz brac ibuprofen co 6 h
-
Karmelllka90 wrote:Ja mam 180 ml. Dla nas to wystarczająco smoczki w zestawie są S ja wzięłam rozmiar M dokupilam.Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Mój Filip chyba wyczuł że wczoraj byłam na skraju wytrzymałości bo dziś tylko je i śpi i zrobił kupę taka że mu bokiem i góra wyszla 😂. Mąż jak wczoraj zobaczył w jakim jestem stanie jak wrócił z pracy to zaproponował że on zostanie z małym na tacierzyńskim A ja wrócę do pracy😳. Tylko żeby nie było ja się nie wkurzam na Filipa tylko na siebie że nie umiem mu pomóc jak płacze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2019, 16:00
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Malutka, cieszę się, że znów jesteś z nami, modlę się codziennie za Ninkę
Ja też rehabilituję Szymonka, i to 3 razy dziennie, ma wzmożone napięcie mięśniowe na karku, obniżone na brzuchu i przykurcz szyi.
Dorota, kolki zupełnie inaczej wyglądają, tak więc winny raczej IndorWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2019, 16:04
DorotaAnna, malutka_mycha, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Mama ja chyba też czekoladę odstawie. Wczoraj tato pojechał do chleboteki po coś do kawy, dla mnie miał wziąć coś bez mleka i przywiózł jakieś ciasto czekoladowe chyba wegańskie, a Filip dziś wysypany cały 😔. Też mi na dobre wyjdzie. Przyniosę sobie z działki rabarbar i będę jeść z cukrem 😂.Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Karmelllka90 wrote:Malutka mycha a jak pierwsza nocka w domku?
Ale właśnie apropo kupy muszę jutro lekarza spytać. Nina zawsze robiła kilka na dzień a od soboty jest tego dużo mniej i są większe przerwy. Wydaje mi się że męczy ja to, ten mocniejszyespumisan jest bez recepty? Tylko kurcze nie jestem pewna czy ona faktycznie ma z tym problem czy inaczej trawi. Można profilaktycznie jakieś dawki dawać? -
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:A co mamuśka kręcisz na ten obiad? ja wyjęłam jakiegoś uparowanego fileta z indyka jakąś kaszę do tego ugotuję i może buraczki ze sklepu po drodze kupi k
stresant, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasolka77 wrote:Czy wasze dzieci też mają brud za paznokciami czy tylko ja się mam wstydzić ???normalnie boję się obciąć tych paznokci próbowałam część się udało ale jakoś mam obawy..
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:Czy wasze dzieci też mają brud za paznokciami czy tylko ja się mam wstydzić ???normalnie boję się obciąć tych paznokci próbowałam część się udało ale jakoś mam obawy..
Mamusie chłopczyków jak u was z myciem siusiakow??Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Lolka ja bardziej myślałam o wafelkach herbatkikach itd a Ty tak zdrowo wyskoczyła :rabarbar.... 🤣🤣
Mama36 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
stresant wrote:Fasolka ja sie wkurzylam na h&m zamowilam sukienke wedlug ich rozmiarow pasowalaby na mnie XL ....wizielam L ....i taka wielka ze musialam kolezance dac bo sie topilm w niej i teraz nie wiem czy M bedzie dobre czy raczej S zamowic?
no i kurwa nie mogę znaleźć teraz tej sukienki na której najbardziej mi zależało... pewnie się wyprzedała... ja pierdole!!Fasolka77