Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Mama36 ja też nie chciałam przeczytać o GoT bo mąż wróci i dopiero będziemy oglądać, ale Paula wplątała krótki komentarz w cala wypowiedź i się kuźwa domyślam.... Fuck fuck fuck
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:Karmelka a te 100 ml to ile razy dziennie? Ile Leosia waży?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:kurde laski moje dziecko rzadko patrzy na mnie jak wcina cycka albo ma zamknięte oczy albo jedno oko na Maroko gdzieś nie wiadomo gdzie....
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Pod pachą w faldkach miałam dżihad ostatnio
Młody zasnął na mnie... Nawet się Was nie pytam. Nie odkładam!!! 🤣
No ja też ostatnio właśnie zobaczyłam co tam się pod pachami dzieje ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2019, 18:29
Fasolka77
-
Karmelllka90 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e05d487d092f.jpg
Generalnie tam do korka jest sporo miejsca
Fasolka Filip przy cycku patrzy głównie przez okno, które mam za plecami, też myślałam o tym jak dziewczyny pisały że maluszki się na nie patrzą. Ale ja karmię w pozycji krzyżowej, Fikuo jest zwrócony twarzą do okna to i tam się gapi.Fasolka77 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Leosia waży coś ponad 4600g. Ona je 7-8 razy dziennie. I ogólnie je tak 70- 120 ml ale te 120 to na prawdę od wielkiego dzwona.a w sobotę w nocy zjadła 180 ml ... To bylismy z mężem w szoku ale zmęczyła się darciem bo od 21 do 1:40 nam płakała jak tylko chcieliśmy ja odłożyć zasnęła i jadła po 6 godzinach i wtedy pochłonęła 180 ml
-
nick nieaktualnyJa najczęściej karmię z pod pachy to mała patrzy trochę na mnie trochę w cycka albo nie patrzy. A jak butelkę daje to patrzy na mnie i marszczy czoło czesto albo patrzy na sufit na lampy są czarne i takie geometryczne albo w okno bo swietlo ja ciekawi mamy żaluzje więc światło fajnie wpada. No ale moja strajda dzisiaj o 18:44 skończy już 8 tygodni
Dokładnie 8 tygodni temu odeszły mi wody i zasrana młoda piguła tak mi pchala palce w pipke że widziałam gwiazdy -
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:To moja to jakiś glodomor. Waży niecałe 4kg i te 70ml x8 to jest minimum, zazwyczaj więcej. Tylko biedna się tak męczy przy tym jedzeniu i spala tyle kalorii że nie widać tego w przyroscie wagi. Ciekawe co jutro w przychodni wyjdzie
-
nick nieaktualnyMalutka i ja używałam butelek dr Browns i tomme tippe antykolkowych i moja mała się przy nich też męczyła i dłużej jadła. A kupiłam teraz twist shaker do tego smoczki M i karmienie jest przyjemnoscia. I odkąd piersi mam miękkie to też je krócej bo tak to się męczyła zanim ściągnęła mleko i przysypiała. Ja nawet zaczynałam podejrzewać że może ma za słabe napięcie ale pediatrzy mówią że jest dobrze CDL też powiedziała że jest dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2019, 18:19
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
A nam z tommytippe antykolkowej mam wrażenie za mocno leci, Filip się krztusi.Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół