Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kazik się uczy spać na brzuchu, bo średnio lubi te pozycje. No ale pediatra podkreślała ostatnio, że to ważna pozycja, musi ćwiczyć i staramy się go tak kłaść. Dzisiaj posłał tak z 5 minut i sie wybudzil, zasnął ponownie na boku.
Fasolka77, Franka2104 lubią tę wiadomość
-
Byłam z Heniem u dermatologa. Krosty są hormonalne. Mamy skórę traktować jak zdrową, niczym nie smarować. Używać naturalnych kosmetyków ze względu na moją atopię. W sumie dobre wieści. No ale i tak muszę być na diecie ze względu na kupki
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Mycha!!! Mega.. Tesnilysmy!!
Witamy w gronie niewyspanych, nie mających czasu zabieganych myjących raz w tyg włosy, kapiacych się przez 5 min itd itd matek... Hihi
Ale jesteśmy wszystkie tu happy ❤️
Ale teraz dopiero te nocne wstawanie mnie aż tak nie wkurza. Bo mam dla kogoFasolka77, Karmelllka90, Tunia76, Wiewióreczka, martusiawp, Misiabella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoje dziecko dzisiaj ktoś podmienił... Wstałyśmy i po porannej toalecie i pogadankach do karuzeli zasnęła na mnie i spala do 12:30 później w lezaczku z wielkim bólem do 13 zjadła całe kuźwa 70 ml i wielka rozpacz płacz ale to ten płacz o Boże jak mi źle weź mnie na ręce no ale ja nawet śniadania dzisiaj nie zdarzylam zjeść więc włączyłam odkurzacz założyłam pieluchę na głowę smok i do wózka poruszałam wózkiem noga wutarlam butelki śpi.... Ale odkurzacza nie wyłączam. Ja już pomalowana jeszcze tylko zjeść i idę na ogródek z nią. Bo znowu burza idzie i wolę się wstrzymać czy lunię czy nie a najwyżej spacer zaliczymy po 16
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2019, 13:55
-
Kiwona ja też nie mam Marsupi. Dobrze że mąż taki wyczulony zwłaszcza że już raz to przechodziłaś. Nie daj się drugi raz! Masz tym razem wspaniałe wsparcie! Zapisz się do lekarza na wizytę póki nie jest bardzo źle!
Kiwona lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Daffi wrote:Super ze wróciłaś
no i wazne ze juz w domu tu szybciej regeneruje sie siły i jakos tak luzniej sie robi.
Mam nadzieje ze rehabilitacja malutkiej pomoze.
Co do choroby bedzie ja diagnozowal ktos sensowny? Czy bedzie przelewana przez ręce wielu lekarzy?Daffi lubi tę wiadomość
-
Karmelka jaki rozmiar butelek twistshake kupowałas?Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie mogłam wszystkiego czytać bo bałam się soamow z GOT bo muszę na starego czekać i jak zaczelyscie pisac to stronę ominęłam
Kiwonka ja chyba L biorę. Ja 170 cm.. Malz 2 m.
My dzis dzień w chuscie inaczej bym nic nie zrobiła. Maruda max. Tylko spacer 2 godz i zakupy zaliczyłam. Właśnie zasnął w chuscie a ja się bujam jak psychiczna na stojąco.
Muszę nakarmić reszte.. No co zrobię.
Mam chuste ale wolę nosidełko chyba. Coś się boję z tej chusty. Dlatego bire marsupi.
Rosną te Nasze dzieci! Super.
MamaAga gratki pogodzenia hihi
Kiwonka zapisz się do psychologa ❣️Kiwona lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy jak maly płacze mi w podobnych godzinach (wieczornych) to może świadczyć o kolce? Oprócz tego nic innego nie świadczy o kolce: nie pręży się, nie puszcza kupy czy bączków na koniec tego płaczu, nie ma twardego brzuszka... ?? Bo moja mama mówi ze to kolki i ja już sama nie wiem👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Tylko ciekawe ze największy „atak” tej niby kołki miał po tym jak dwie godziny nim tarmosiła i śpiewała „o mój miły Indorze”...😂
Daffi, Mama36, Kiwona, Lolka30, martusiawp, martusiawp, martusiawp lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️