Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorota Basia u mnie Franus byl stosunkowo ciezki bo mial 3000g w 36 TC. ale byl krotki bo tylko 48cm.....dzis po 7 tygodniach ma 53cm ...a to niektore dzieci rodza sie majac 56cm.....
ja wszystkie dzieci takie krtokie rodzilam
syn 48cm 2840 g(35 TC) corka 49cm 3100g(40 TC) syn 48cm 3000g(36 TC)
czyli wszystkie byly male ale tylko ostatni ma wpisane hipotrofik wczesniastwo i niedojrzalosc..... -
nick nieaktualnystresant wrote:Basia my tez mamy wpisane hipotrofik...czym to moze skutkowac w przyszlosci mowili ci?
B_002 lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Niczym. Mój pierwszy był. Fakt jest chudy jak patyk ale prawidłowo się rozwija. Już pisałam kilka razy. 172 cm ma teraz i stopę 45 - 14 lat.
Kawał chłopa! Ale Twój mąż też chyba jest wysoki?Mama36 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
Lolka30 wrote:Hello, my dziś byliśmy u neurologa, super babka i lekarz. Wg niej Filip nie ma żadnego obniżonej napięcia, asymetrii ani nic z tych rzeczy, jest zdrowy i silny. Przybrał w tydzień 350g więc dużo i zaczynam się zastanawiać nad kolejną próbą przejścia na samego cyca. Ćwiczyć możemy dalej profilaktycznie, dostaliśmy też zalecenie szczepionki bezkomorkowej więc prawdopodobnie będziemy mieć refundowane 5w1.
-
U nas dzis masakra. Nie wiem co mlodemu dolega ale od godz 14 w ogole nie chce cyca..co wezmie possie 3 razy wypluwa i wrzask i tak az do teraz.. Mleko niby jest jak naciskam to wylatuje ale nie ma strumienia sikajacego.. Laktator nie odciaga.. W ten o to sposob jestesmy po 2 flaszkach mm. Ja nie wiem juz co mam robic kur... W takich chwilach jak ta mam ochote rzucic kp.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:A butelkę zjada normalnie??
Kurcze nie wiem juz... To może dziewczyny które mają problem coś doradza
Bo ja to tylko widzę jak moje cycki się robią jak tej Barbie ze zdjęcia ostatnio... Boże.. To będzie dramat po karmieniu..
Butelkę wczesniej dostal moze 4-5razy.. Od dluzszego czasu tylko cyc bez odciagania i podawania z butli. I bylo naprawdę super.. I dzis nagle odwalilo mu.
Jeszcze w nocy i do poludnia jadl pięknie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2019, 22:27
-
Jeszcze sie okazalo ze ja to usg mam jutro a nie za tydzień w czwartek.. Masakra.. Dobrze ze zadzwonili do mnie by potwierdzić wizytę. I takie zdziwienie.. Moge zjesc rano lekkie sniadanie i do 14 na czczo a na 2 godz przed badaniem mam sie napic wody i nie isc do toalety bo pecherz ma byc częściowo wypełniony.
-
Kiwona ja nie mam auta żeby załatwiać wózek😉
Basiu co do zostawiania stelażu gdzieś na dole-u mnie w bloku nie ma takiej opcji.wchodząc do bloku od razu są drzwi sąsiadów a komuś pod drzwiami nie zostawię 😉
Zaraz w końcu idę się wykąpać i poleżeć może się uda zanim Glodomor wstanie😉dzień męczący ale warto było-córka zadowolona na maxa i z prezentu i z torta,którego robił tatuś i z całej oprawy❤Kiwona, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Daffi ja tak miałam, mleko z cycka leciało a laktator nie odciągnął mi nic, tzn kilka kropel. Wtedy też się złamałam i jednorazowo podałam mm.
Zaraz bede karmic cycem jestem ciekawa czy teraz sie uda. -
I zrozumieć malego gamonia.. Na spiku zjadl pięknie cyca.
Takie wywalonko na mnie ma jak pojadl
https://static.pokazywarka.pl/5/w/q/2968620c9988f165ea45f992e8a42ae0_orig.jpg
MamaAga85 widzę ze ja zaczelam z gardlem i zaraza poszla w forum
Ale to podobno u nas wirusowe jest..
M juz tez slabo sie czuje i kicha jak szalony.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 02:55
B_002, Lolka30, DorotaAnna, Kiwona, Kasiulka90, stresant, Fasolka77 lubią tę wiadomość