Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Czy też miałaś krew w 💩 ? Mnie jakoś nic nie boli, tylko po zrobieniu dziś czuje pieczenie.
Jak już był potok krwi to poszłam do lekarza i miałam mieć to badania rurka ale zaszła w 2 ciaze i się wywinelam. Po 2 ciszy wyleczylam to tabletkami w końcu. W sensie globulkami. -
Mama36 wrote:Miałam wodospady krwi...
Jak już był potok krwi to poszłam do lekarza i miałam mieć to badania rurka ale zaszła w 2 ciaze i się wywinelam. Po 2 ciszy wyleczylam to tabletkami w końcu. W sensie globulkami.
Bolało Cię coś ? Bo ja już się nakręciłam, że to jakiś rak czy coś.. -
nick nieaktualny
-
Ja się zastanawiam czy nie uroilam sobie tych brzuszkowych kłopotów...przecież dzieci płaczą, napinają się przy baczkach, robią się czerwone... Tak chyba ma każde dziecko? Czy się mylę? Raz się zdarzył taki nieutulony płacz... kupy są... Czy ja przesadzam???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2019, 18:19
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
Karollinax26 wrote:Czy też miałaś krew w 💩 ? Mnie jakoś nic nie boli, tylko po zrobieniu dziś czuje pieczenie.
-
Fasolka, jak nie placze jednym ciagiem jak syrena przynajmniej godzine dwie, to przesadzasz. U nas kiedys michalek plakal przez dwa dni z malymi przerwami na krotki sen, potem plakal juz dwie godziny dziennie pod wieczor i ja uwazalam ze to niedojrzaly uklad pokarmowy, a nie porzadna kolka. A Bunio placze jakby go ze skory obdzierali?
-
Paula ryzyko jest zawsze i wszedzie. W zasadzie kazda z nas ma swoj sposob na wychowanie.
Ja nie zamierzam sie ponosic az takim wariactwom. Ale nie bronie nikomu sie izolowac i ustalac swoich regul. W końcu Twoje dziecko Twoje decyzje.
Ale mysle ze spacery na dworze tez sa dla was dużym zagrożeniem. Zrezygnujesz z nich? -
nick nieaktualnyOdstawiamy biogaje. Mamy po niej zielone kupy i Młody krzywi się ewidentnie przy gazach. Wcześniej (zanim dalam biogaje czyli jakiś tydzień temu) bąki szły przez sen. A teraz się budzi, krzywi i czasem zapłacze.
Miała któraś z Was takie objawy po tych kroplach? -
Misiabella wrote:Fasolka, jak nie placze jednym ciagiem jak syrena przynajmniej godzine dwie, to przesadzasz. U nas kiedys michalek plakal przez dwa dni z malymi przerwami na krotki sen, potem plakal juz dwie godziny dziennie pod wieczor i ja uwazalam ze to niedojrzaly uklad pokarmowy, a nie porzadna kolka. A Bunio placze jakby go ze skory obdzierali?
No raz się zdarzył taki płacz przez dłuższy czas.... Tak ogólnie mu się zdarzy na krótko tak płakać ale po wzięciu na ręce albo podanie smoczka lub cyca przestaje...Fasolka77
-
Ja sie zgadzam z tym co mowi Paula, tylko majac, dziecko i utrzymujac bliskie kontakty np. Z rodzenstwem posiadajacym dzieci ciezko temu sprostac. Ja mam taka sytuacje, ze tylko michalek zagraza malemu, nie jest szczepiony np. Na ospe i meningokoki. Chce go zaszczepic w lipcu jak nie bedzie chodzil do przedszkola. Gdybym nie miala przedszkolaka moze nie walczylabym z tym laktatorem i nie przystawiala malego z uporem maniaka, chociaz nie wiem
Paula 90 lubi tę wiadomość
-
Ostatnio zona brata mojego meza, taka o ultrakatolickim nastawieniu przyslala do mnie prosbe o modlitwe za jakas tam kobiete, ktorej dzieci dostaly sepsy odmeningokokowej. Najmlodszy 3 miesieczny chlopczyk zmarl, dwulatek i czterolatek walcza o zycie.
-
Fasolka jesli przestaje, to nie kolka. U mnie tez sie rozwyje dopoki go nie przebiore nie zmienie pieluchy i nie nakarmie. A na rekach anioł
Oczywiscie Twoj Bunio moze miec inaczej troche, ale przy kolce by sie nie uspokoilo dziecko nawet na rekach.
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:Mycha przez to niewyspanie głowiłam się chwilę nad tym jak Ty jesteś w stanie karmić na kolanach... ja pierdziu... doszło do mnie własnie, ze to dziecko trzymasz na kolanach...
A ja na kolanach też już karmilam. Wczoraj mała leżała na kanapie u teściowej a mi najłatwiej było przysiąść na podłodze i karmićFasolka77 lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Odstawiamy biogaje. Mamy po niej zielone kupy i Młody krzywi się ewidentnie przy gazach. Wcześniej (zanim dalam biogaje czyli jakiś tydzień temu) bąki szły przez sen. A teraz się budzi, krzywi i czasem zapłacze.
Miała któraś z Was takie objawy po tych kroplach?
Ja nie stosowałam biogaji i nie mamy zielonych kup Ale młody pręży się, wygina, krzywi i czasem płacze przy bakach przez sen....Fasolka77