Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Daffi, tak, u nas identycznie! Jak płacze i się wścieka, to bardziej wychodzą, a jak jest spokojny, to też bledną. Jedna osoba mi wmawia, że to skaza białkowa, a druga, że trądzik niemowlęcy i nic nie robić. Szczerze nie mam pojęcia... Wytrzymam te 3 tygodnie bez nabiału, ale nie zapowiada się, żeby miało pomóc.
-
Karmelllka90 wrote:U nas też jest sporo krostek ale nie są widoczne nie są czerwone.
A mi jeszcze opryszczka wyszła ja prdl
Mi wczorak opryszczka wyszla na ustach. Szukalam apteki z dyzurem i kupilam 10 plasterkow compeed i komfort na maxa. Nie czuje ze ją mam, nie swędzi, no i mam pewnosc ze nie dotkne sie przypadkiem i malego nie zaraze. -
Kasiulka90 wrote:Daffi, tak, u nas identycznie! Jak płacze i się wścieka, to bardziej wychodzą, a jak jest spokojny, to też bledną. Jedna osoba mi wmawia, że to skaza białkowa, a druga, że trądzik niemowlęcy i nic nie robić. Szczerze nie mam pojęcia... Wytrzymam te 3 tygodnie bez nabiału, ale nie zapowiada się, żeby miało pomóc.
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:Karmelko moge podac Ci swoja dlon.
Mi wczorak opryszczka wyszla na ustach. Szukalam apteki z dyzurem i kupilam 10 plasterkow compeed i komfort na maxa. Nie czuje ze ją mam, nie swędzi, no i mam pewnosc ze nie dotkne sie przypadkiem i malego nie zaraze. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWyszłam z małą na spacer.pogoda się psuje słońce zaszło duszno parno i na pewno lunie. Dzisiaj na 16:15 mam fizjoterapeutkę na drugim końcu Krakowa samochód zepsuty... Niby mam jechać taksówka ale nie wiem czy brać stelaż od wózka? Mam nadzieję że taxiarz ma lasy z tyłu 😂 żeby fotelik zapiąć
-
Oj, biedna Daffi
Mam nadzieję, że chociaż jakieś dobrej jakości te parówki wcinasz. Ja uwielbiam parówy, ale mąż na mnie krzywo patrzy, że takie świństwo w siebie wpycham. To mu pokazuję opakowanie, że bez fosforanów i 90% mięsa 😄
Wykupiłam wszystkie 2 Bambiboo z galerii w Opolu 😄😄😄 7 paczek 😅 Swoją drogą to super wygodne, że z domu w apce zamawiam, opłacam, a potem tylko męża wysyłam po odbiór. Szkoda, że spożywki nie możemy tak załatwić 😠 -
Karmelllka90 wrote:Kurde potówki są z płynem? To u nas potowek jest 4 sztuki ... To co to jest za dziadostwo 😒😒 alergia na pewno nie skaza białkowa wychodzi w zgięciach my jej nie mamy. Uhhh
-
Karmelllka90 wrote:Ja tylko plasterki od kiedy je wyprodukowali. U mnie nigdy żadne maści się nie sprawdzały. Chciałabym zrobić sobie kurację heviranem w tabletkach tym chyba na receptę jak dobrze pamiętam. Ale musiałabym już nie karmić
-
Karmelllka90 wrote:Kurde potówki są z płynem? To u nas potowek jest 4 sztuki ... To co to jest za dziadostwo 😒😒 alergia na pewno nie skaza białkowa wychodzi w zgięciach my jej nie mamy. Uhhh
u nas jest to albo trądzik albo jakies uczulenie...
narazie obserwujemy i zobaczymy czy mycie woda i kapiel w krochmalu pomoze.
mamy tez delikatna ciemieniuche na glowie. -
Kasiulka90 wrote:Oj, biedna Daffi
Mam nadzieję, że chociaż jakieś dobrej jakości te parówki wcinasz. Ja uwielbiam parówy, ale mąż na mnie krzywo patrzy, że takie świństwo w siebie wpycham. To mu pokazuję opakowanie, że bez fosforanów i 90% mięsa 😄
Wykupiłam wszystkie 2 Bambiboo z galerii w Opolu 😄😄😄 7 paczek 😅 Swoją drogą to super wygodne, że z domu w apce zamawiam, opłacam, a potem tylko męża wysyłam po odbiór. Szkoda, że spożywki nie możemy tak załatwić 😠
bede miala do nich obrzydzenie na pewno ale lepsze to niz glodowacWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 13:12
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie dość,ze nje mam jak za bardzo odpisywać w ostatnim czasie to wcisnęlam grubym palcem nie wyslij a numerek strony i post wciągnęło🤬🤬🤬🤬🤬
Fasolka i ja tak dlugo musiałam czekać na uśmiech tego malego Skarba alw w końcu i ja się doczekałam i mam nadzieję,że to TEN usmiech❤Misio śmieje się z otwartą buźką🥰
Siedzę na ławce i wieje u nas tak, że wózek się cały rusza😑😑😑mam dość tej pogody...wczoraj spacerowalismy w mżawce ...
Mały przestał robić codzienne kupy i przez to marudnik troszkę większy...Dajemy sab simplex,wodę do picia,leży troszkę na brzuszku(katusze dla Niegi😂),masujemy i nie wiem co więcej zrobić...
Mały pomalutku zaczyna trzymać sztywno główkę kiedy leży na brzuchu także cieszę się bo już się troszkę martwiłam...
Kasiulka90, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Ale jestem zla. Ktos ukradl Julce kurtke. Nowa parke jej kupilam w 5.10.15 i juz komuś sie spodobala i buchnal.
Nie mam sil juz do tego. Ciagle bluzy znikaja, szale, ubrania na wf doszlo ze kurtki. Ja chyba musze jej do szkoly ubrania w lumpie kupowac zeby zal nie bylo.