Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karollinax26 wrote:Też tak myślę, że taki jest jego cel.
Karmelka, nie wiem jak to wygląda sądownie, jeśli na umówię ma wpisaną najniższą krajową a zarabia wiadomo o wiele więcej.
Mieszkaliście razem...wiesz ile i na co wydawał.... Stać byłoby go za najniższą pensję? W razie w postraszysz go USFasolka77
-
Dokładnie tak jak dziewczyny mówią, też się przygotowuj! Bierz faktury, rachunki na wszystko. Ogólnie kilo z jego strony, że przelewa... ale to jest na gębę za miesiąc nie przeleje i co zrobisz? A myślałaś żebyś to Ty złożyła do sądu o uznanie ojcostwa ?
Co donpsyxhologa, rozumiem że masz dużo wydatków, dobrze że nie mieszkasz sama, zawsze można się do kogoś zwrócić...👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Też tak myślę, że taki jest jego cel.
Karmelka, nie wiem jak to wygląda sądownie, jeśli na umówię ma wpisaną najniższą krajową a zarabia wiadomo o wiele więcej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Co to jest mmr?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2019, 14:34
Karmelllka90, Mama36, B_002 lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Karolka, ciągle zapominam Ci odpisać. Może potestuj już z tym nabiałem, bo mi pediatra kazał zrobić próbę prowokacyjną i zacząć wprowadzać nabiał przetworzony czyli masło, ser itp, nie czyste mleko. W efekcie jem nabiał już dwa tygodnie, mały zero wysypki. Kupy śluzowe mamy zawsze, bez względu czy jem nabiał, czy nie. Zaczynam myśleć, że ta wysypka była od pomidorów. Przecież to sama chemia. Nigdy nie kupuję nie w sezonie ogórków itp., ale pomidory malinowe czasem jadłam.
-
nick nieaktualnyTeściowa pojechała, dziecko może iść spokojnie spać. Czy wasze "babcie" też tak męczą dzieci???
Mąż ja zawiózł na dworzec, wróci i jedziemy na miasto u nas dzisiaj taka parowa że od 10 Leosia jest na dworze ale była na krótkim spacerze rano i w wózku można się było ugotować. Więc dopiero teraz pojedziemy na spacer planty i bulwary. Moja wypiła dzisiaj 100 ml wody już wasze maluchy też tyle piją? Mleka teraz zjadła tylko 30 ml i śpi... -
nick nieaktualnyJa się dalej zastanawiam jak Wy stwierdzacie alergie jak u Alergologa nie bylyscie.. No ale mniejsza...
U Nas od dziś skwar.. Mały w domu tylko w pieluszce.. Jak teraz zasnął to go taka mgiełka pileucha muslinowa przykrylam a tak golasek.. Na spacerze byliśmy tylko w body żeby nie było że gole dziecko na spacer zabieram.. Drugi spacer po 17, może bedzie trochę chłodniej. -
ogólnie to jest też chyba tak, że jednego dnia coś dziecko może uczulić, a za jakiś czas już nie, dlatego do 3 roku życia nie robi się testów.
KarmeLoVe, B_002 lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧