Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KarmeLoVe wrote:Jak dla mnie spoko, to jego córka więc niech przywozi dziadków. Nawet powinien. Ale to Ty jesteś z małą mln stop i powinien Cię poinformować, tak dla zasady. Po prostu, że będzie z rodzicami. Myślałam o Tobie ostatnio, jak Wy wogole że sobą rozmawiacie na tych odwiedzinach?
Ja mu nie bronię kontaktów z Marceliną, tak samo jego rodzinie. Tylko jednak wolałabym wiedzieć, że ma np taki plan.
Jak rozmawiamy ? Nasze rozmowy to Marcelina, chwilę pogadamy, później długą chwilę milczymy i tak w kółko. Nie ma rozmów o „nas”, o tym co się stało. Nie wiem czy po nim to spłynęło, nie chce już wiedzieć. Po mnie nie ... i za każdym razem boli mnie jego widok ale nauczyłam się żyć, tak jak teraz. -
KarmeLoVe wrote:Jak dla mnie spoko, to jego córka więc niech przywozi dziadków. Nawet powinien. Ale to Ty jesteś z małą mln stop i powinien Cię poinformować, tak dla zasady. Po prostu, że będzie z rodzicami. Myślałam o Tobie ostatnio, jak Wy wogole że sobą rozmawiacie na tych odwiedzinach?
-
Bubek wrote:tez mnie to zastanawia - burczycie, czy probujecie cywilizowanie rozmawiac, a jak dziadkowie?
Próbujemy cywilizowanie rozmawiać, ja mam taki charakter, że nie umiem się długo na kogoś gniewać, wkurzać czy obrażać. Jednak żal w sercu chowam. Rozmawiam z nim jak z człowiekiem, przecież to też jego zasługa, że obok mnie leży mój największy skarb! A że wychowuję ją sama, no cóż .. takie życie.
Dziadkowie zadowoleni, że zobaczyli wnuczkę. Też jakby udawali, że się nic nie stało. -
ja się dziwię, że ze wstydu się nie spalili za takie zachowanie synka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2019, 20:09
Bubek, Mama36, KarmeLoVe, Fasolka77, Kiwona, DorotaAnna, Kasiulka90, martusiawp, Misiabella lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualny
-
DorotaAnna wrote:Kochane ile razy dziennie jedzą wasze maluchy? Mam wrażenie że mój potrzebuje jedzonka coraz rzadziej. Na pudełku od mm też sugerowane jest 6 posiłków. On na początku jak przeszliśmy na mm miał 8-9, potem 7-8, teraz już dawno nie miał 8. Czas między posiłkami wydłuża się już do 4 godzin w dzień a były na początku ledwo 3 godziny. I nie wiem czy mam się martwić ??
Mój dziś chyba że 24 x.....Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:Mój dziś chyba że 24 x.....
Fasolka, tulę mocno! Wczoraj miałam taki dzień, serio. Pobudka o 6, a zasnęła po 22. Ciężkie są takie dni. Uwierz, że Marcelina wcale nie śpi za dnia, ja tych 3-4 drzemek po 10-15 min(na rączkach) nie liczę, bo w tym czasie i tak nie jestem w stanie nic zrobić koło siebie.
Rozumiem Cię dobrze. Bunio wynagradza uśmiechem, spojrzeniem, tymi małymi rączkami! ❤️B_002 lubi tę wiadomość
-
U nas ostatnio zdarza się karmienie piersią 8 razy na dobę, ale częściej jest 9-10. To zalezy czy zasnie w dzien na dłużej i przespi porę karmienia. Za to dziś w nocy dała pospać 5 godzin!!! I to oczywiście wtedy gdy ojciec wrócił na weekend, bo przecież nie gdy jesteśmy same na tygodniu.😉
martusiawp lubi tę wiadomość
-
U nas ostatnio zdarza się karmienie piersią 8 razy na dobę, ale częściej jest 9-10. To zalezy czy zasnie w dzien na dłużej i przespi porę karmienia. Za to dziś w nocy dała pospać 5 godzin!!! I to oczywiście wtedy gdy ojciec wrócił na weekend, bo przecież nie gdy jesteśmy same na tygodniu.😉
-
Karollinax26 wrote:Fasolka, tulę mocno! Wczoraj miałam taki dzień, serio. Pobudka o 6, a zasnęła po 22. Ciężkie są takie dni. Uwierz, że Marcelina wcale nie śpi za dnia, ja tych 3-4 drzemek po 10-15 min(na rączkach) nie liczę, bo w tym czasie i tak nie jestem w stanie nic zrobić koło siebie.
Rozumiem Cię dobrze. Bunio wynagradza uśmiechem, spojrzeniem, tymi małymi rączkami! ❤️
Już wykąpany i malutko zjadł o odleciał... Śpi od 5minut w lozeczku, mam nadzieję, że pośpi...i że rano da w końcu pospać... I że jutro będziemy mieć cudowny dzień... dobrze, że dziś niedziela to tata był świadkiem na co syna stać.Fasolka77
-
DorotaAnna wrote:Kochane ile razy dziennie jedzą wasze maluchy? Mam wrażenie że mój potrzebuje jedzonka coraz rzadziej. Na pudełku od mm też sugerowane jest 6 posiłków. On na początku jak przeszliśmy na mm miał 8-9, potem 7-8, teraz już dawno nie miał 8. Czas między posiłkami wydłuża się już do 4 godzin w dzień a były na początku ledwo 3 godziny. I nie wiem czy mam się martwić ??
DorotaAnna, martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Fasolka77 wrote:Dzięki Karola :* wzajemnie !
Już wykąpany i malutko zjadł o odleciał... Śpi od 5minut w lozeczku, mam nadzieję, że pośpi...i że rano da w końcu pospać... I że jutro będziemy mieć cudowny dzień... dobrze, że dziś niedziela to tata był świadkiem na co syna stać.
Przekonał się na własnej skórze 😁 bo M to znowu dziś stwierdził „przecież ona taka spokojna” ..Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas też dziś ciężki dzień, praktycznie nie śpi, niewiele je, za to krzyczy jakby ją ze skóry obdzierali... Macha łapami i nogami że bije się po twarzy... Masakra. Teraz zasnęła ale śpi bardzo niespokojnie więc pewnie za chwilę pobudka 😐
Dorota moja mała wczoraj i przedwczoraj jadła pięknie co 4 h, czasem nawet co 5 ale porcje około 150 a dziś znów co chwile chce ciumac i zje z 20-30 ml i koniec... Za chwilę się znów domaga i tak w kółko 😐 a bylo już tak pięknie...DorotaAnna lubi tę wiadomość
-
DorotaAnna lubi tę wiadomość
-
My dziś kolejny cudowny dzień poza domem spędziliśmy🥰
pierwszy wypad na spacerki nad morze zaliczony🥰
koniec długiego weekendu uważam za udany jak i cały ten dlugi weekend🥰
Córka już skreśla dni do końca roku szkolnego.My czekamy na termin w konsulacie ws.paszportu dla Natanka i potem do PL na jakiś czas chcemy jechać jeżeli znajoma zgodzi się nas zawieźć i przywieźć...
martusiawp lubi tę wiadomość