Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:Nie, papka. Już sama nie wiem co o tym myśleć. Ta która zrobiła po 6 dniach jak czopek Zaaplikowalam to też była papka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Tam kochanie zaczynasz 20 min jeden 20 min drugi 10 jeden 10 drugi 10 jeden 10 drugi
Spróbuj nic się nie stanie jak raz przystymulujesz
Startuje od 20 min? Nawet jak już nic nie będzie lecieć to mam dojechać do końca?Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daffi wrote:Tez tak mialam na poczatku ale serio z kazdym podanym modyfikiem jest mi lzej.
Nie mysl o tym w ten sposob ze nie umiesz Bunia wykarmic.. Pomysl tak ze dziecko glodne nie moze być.
Jak widac kp nie jest łatwe. I nie wszystkim sie udaje. Ja sie juz pogodzilam.. Choć walcze.. Zawsze daje cycki a dopiero potem uzupelniam. Moze to jakiś kryzys i jak go przetrwamy bedzir rzeka mleka albo będziemy dokarmiac mm i tyle.
Daffi często dokarmiasz Fifiego?Fasolka77
-
nick nieaktualnySpadam ogarniać się mała jeszcze śpi a na 11:15 mamy do pediatry. Dalej z mężem zdychlaki ciekawe czy powie że można szczczepic. Pytałam dwóch immunologów i oboje mi odpisali że przeziębienie nie jest przeciwwskazaniem a już tym bardziej jak to my jesteśmy chorzy ... Nie wiem co o tym myslec. Ale odwlekam te szczepienia bardzo ... Tak je przeżywam
-
To ja już nie wiem, niby konsystencja ok ale ta nieregularnosc mnie zastanawia i fakt że jak robi kilka na dzień to anioł nie dziecko a jak ma dłuższą przerwę to diabeł w nią wstępuje, płacze, chce być na rękach, prezy się. No nic, pogadam z pediatra. Dzięki dziewczyny.
Karmelka a Ty jakoś Leosie do wody pezyzwyczajalas? Przekonywał? Bo wczoraj pisałaś że sporo jej wypila.
Jak teraz są takie upały to wychodzicie z dziećmi w tych najgorętszych godzinach? Ale nie na spacer tylko np na taras, do cienia. Bo ja całe lato jak mam wolne spędzam w ogrodzie, ale nawet w cieniu jest cieplej niż w mieszkaniu. I zastanawiam się jak takie temperatury wpływają na takie maluszki. -
Fasolka77 wrote:Daffi często dokarmiasz Fifiego?
Fasola jak mój mały spadał z wagi to położna kazała za każdym razem najpierw dawać cyca a potem mm. Ale Twój nie spada z wagi to może dawaj tylko wtedy kiedy będziesz czuła ze xyce puste a on się jeszcze domaga?
A propo okresu to ja się trochę zaczynam martwić bo u mnie ani widu ani słychu o okresieFasolka77 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
malutka_mycha wrote:To ja już nie wiem, niby konsystencja ok ale ta nieregularnosc mnie zastanawia i fakt że jak robi kilka na dzień to anioł nie dziecko a jak ma dłuższą przerwę to diabeł w nią wstępuje, płacze, chce być na rękach, prezy się. No nic, pogadam z pediatra. Dzięki dziewczyny.
Karmelka a Ty jakoś Leosie do wody pezyzwyczajalas? Przekonywał? Bo wczoraj pisałaś że sporo jej wypila.
Jak teraz są takie upały to wychodzicie z dziećmi w tych najgorętszych godzinach? Ale nie na spacer tylko np na taras, do cienia. Bo ja całe lato jak mam wolne spędzam w ogrodzie, ale nawet w cieniu jest cieplej niż w mieszkaniu. I zastanawiam się jak takie temperatury wpływają na takie maluszki.
Dopiero u nas się upały zaczęły wiec dopiero zaczynam to sobie logistycznie ogarniać xd ale u mnie na balkonie słońce jest dopiero po południu. Od rana po nocy jest JesCze chłodno nie nagrzane wiec go już wystawiłam w koszu żeby spał na balkonie bo jest przyjemnie. A na spacer wyjdziemy po 15👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
DorotaAnna wrote:Fasola jak mój mały spadał z wagi to położna kazała za każdym razem najpierw dawać cyca a potem mm. Ale Twój nie spada z wagi to może dawaj tylko wtedy kiedy będziesz czuła ze xyce puste a on się jeszcze domaga?
A propo okresu to ja się trochę zaczynam martwić bo u mnie ani widu ani słychu o okresie -
Karmelllka90 wrote:Spadam ogarniać się mała jeszcze śpi a na 11:15 mamy do pediatry. Dalej z mężem zdychlaki ciekawe czy powie że można szczczepic. Pytałam dwóch immunologów i oboje mi odpisali że przeziębienie nie jest przeciwwskazaniem a już tym bardziej jak to my jesteśmy chorzy ... Nie wiem co o tym myslec. Ale odwlekam te szczepienia bardzo ... Tak je przeżywam
Będzie dobrze!!
Karmellka często chodzisz do pediatry? Ja byłam raz, raz był w domu.. powinnam częściej? Na kontrolę?Fasolka77
-
malutka_mycha wrote:A to nie jest tak że nawet przez kilka tygodni jeszcze możemy nie mieć?
Tylko ja nie karmie piersią już z 3 tyg myślałam ze jak nie będę karmić to się zaraz pojawi. Muszę chyba w internecie poczytać 😅👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
malutka_mycha wrote:Fasolka te nasze wagi łazienkowe się do tego nie nadają, nie ma sensu się tak wazyc. Nie masz możliwości żeby do przychodni podejść?
Dokładnie moja waga łazienkowa pokazywała ze mały wazy 5900 a ważył 3600- w ten sam dzień ważyła gonpolozna co ja na łazienkowej wadze. Chciałam go na kuchennej zważyć ale baterie mi padły 😂malutka_mycha, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
DorotaAnna wrote:Fasola jak mój mały spadał z wagi to położna kazała za każdym razem najpierw dawać cyca a potem mm. Ale Twój nie spada z wagi to może dawaj tylko wtedy kiedy będziesz czuła ze xyce puste a on się jeszcze domaga?
A propo okresu to ja się trochę zaczynam martwić bo u mnie ani widu ani słychu o okresie
Te wagi łazienkowe są jakie są . Może się wybiorę do przychodni zważyć Bunia.....w sumie muszę jechać skontrolować bilirubinę to wejdę przy okazji do pediatry....Fasolka77