Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyB_002 wrote:Dziś wypijałam po całej szklance, a przy łóżku mam taką 330ml
Ale było gorąco więc pewnie dlatego.
Mama19 a nie biegasz potem do toalety często jak na raz 1,5l wypijesz w nocy? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Basia czy Ty czytałaś może 2 dni temu pytanie do Ciebie o przestawienie dzieci z karmieniem bo nie wiem czy się rozpisywać na nowo a nie kojarzę odpowiedzi
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Mama36 wrote:Właśnie w ogóle. Czasem i butelkę przez noc wypije . Ale też tak miałam w ciazy. Wy tutaj pisyscie że latacie do WC w nocy a ja nic... Raz na tydzień raz poszłam w nocy... Nie rozkminialam tego nigdy.jak już wstaje rano to czuje ze musze od razu.
-
Powiem wam dziewczyny ze dawno się tak nie czulam.. Lzy mi ciekna bo oczy od goraczki az pieka.. Boli mnie cale cialo wszystkie kości nawet ciezko sie przekrecic a fifek o 5 kombinowal ze spaniem i teraz tez.
M zaraz bedzie kupi mi mocniejszy ibuprpfen ale zeby bylo smieszniej oba cycki bola ze sie ruszyc nie mogę.
Do jakiego lekarza sie z tym udac??
Teraz mi troche zeszla i mam 38.6 ale czuje sie jak kupa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2019, 07:19
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:Powiem wam dziewczyny ze dawno się tak nie czulam.. Lzy mi ciekna bo oczy od goraczki az pieka.. Boli mnie cale cialo wszystkie kości nawet ciezko sie przekrecic a fifek o 5 kombinowal ze spaniem i teraz tez.
M zaraz bedzie kupi mi mocniejszy ibuprpfen ale zeby bylo smieszniej oba cycki bola ze sie ruszyc nie mogę.
Teraz mi troche zeszla i mam 38.6 ale czuje sie jak kupa.
Nawet do internisty może iść. Chodzi o wypisanie antybiotyku. Każdy lekarz to potrafi -
Paula 90 wrote:Też tak miałam przy zastojach. Gorączka i samopoczucie jakby mnie ktoś pogryzl i wysral.
Nawet do internisty może iść. Chodzi o wypisanie antybiotyku. Każdy lekarz to potrafi -
Daffi wrote:Powiem wam dziewczyny ze dawno się tak nie czulam.. Lzy mi ciekna bo oczy od goraczki az pieka.. Boli mnie cale cialo wszystkie kości nawet ciezko sie przekrecic a fifek o 5 kombinowal ze spaniem i teraz tez.
Teraz mi troche zeszla i mam 38.6 ale czuje sie jak kupa.
Daffi idz do rodzinnegoDaffi lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyJa miałam jakieś małe to zapalenie piersi bo gorączka do 38 dochodziła a czułam się jakbym miała 100st!..wiec co Ty czujesz to nie wiem!
Ja antybiotyk załatwilam sobie od koleżanki, duomox ale myślę że każdy internista Ci przepisze. Oby jak najszybciej! ❤️ -
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Ja miałam jakieś małe to zapalenie piersi bo gorączka do 38 dochodziła a czułam się jakbym miała 100st!..wiec co Ty czujesz to nie wiem!
Ja antybiotyk załatwilam sobie od koleżanki, duomox ale myślę że każdy internista Ci przepisze. Oby jak najszybciej! ❤️ -
Mama36 wrote:Jak nie dasz rady znaleźć to napisze na nowo, luzik
Są w tej książce rozpisane sposoby jak przestawić dziecko żeby spało długo w innych godzinach np. zamiast od 21 do 2 to od północy do 5. Ja tych metod jeszcze nie wprowadzałam bo mi się ostatnio Zosia "rozregulowała".
Je co 1,5h, czasem nawet co godzinę po 5-10 minut. Co ciekawe w nocy też je przez 5-10 minut a wstaje co 4 godziny... Już tego nie rozumiem...
Postaram się odpowiedzieć jak Zosia pójdzie spać bo teraz nie mam czasu za bardzo.
-
Znowu mialam 39.6 ale M kupil Ibum i teraz spadło do 38.2. Odciagnelam 100ml mleka z obu piersi. To mleki jest do wywalenia?
Paula ja mam ten sam laktator co Ty z aliexpress.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2019, 08:43
-
Mama19 ale tak w skrócie Ci napiszę, że w tej książce jest właśnie opisana metoda autorki którą nazwała "tankowanie do pełna"
Polega ona właśnie na dokarmieniu dziecka przez sen około godziny 23 (lub o której chce się iść spać). Jeśli karmiłaś wcześniej chłopaków przez sen to i teraz spróbuj. Może dłużej prześpi w nocy
U mnie ciężko to zrobić bo jak Zosię wyjmę z łóżeczka to się niestety obudzi i nici z karmienia przez sen, a próbowałam ją dokarmić o 23 jak spała od 20.
Spała np od 20 do 1 i chciałam żeby ten odstęp 5h był później, ale dodatkowe karmienie o 23 przesunęło nocne karmienie tylko o godzinę czyli do 2, a więc nie za wiele. Może trzeba regularnie coraz dłużej to robić i będzie efekt.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2019, 08:45
-
Daffi wrote:Znowu mialam 39.6 ale M kupil Ibum i teraz spadło do 38.2. Odciagnelam 100ml mleka z obu piersi. To mleki jest do wywalenia?
A mleka nie wylewaj, dziecko może je pić. A nawet zalecane jest w przypadku zapalenia jeszcze częstsze przystawianie dziecka bo to pomaga.
-
Daffi wrote:Znowu mialam 39.6 ale M kupil Ibum i teraz spadło do 38.2. Odciagnelam 100ml mleka z obu piersi. To mleki jest do wywalenia?
Paula ja mam ten sam laktator co Ty z aliexpress.
daffi można karmić z gorączką kwestia tylko kiedy leki wzięłaś I czy po tych akurat lekach możesz karmićFasolka77