Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Do jakiego lekarza powinnam iść z hemoroidem? Ten jeden skurczybyk zaczął mi dokuczać czopki poza biegunka nie zrobiły nic mam wrażenie że wylazł bardziej od nich :😑. Ale najgorsze że daje dziwny ból jak smarkam nawet.
Rodzinny albo proktolog
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
Fasolka77

-
Nie puscil. Lewy cycek ma mega problem. Probowal M drugi raz odciagac to nic a nic nie poleciało.. Chwile wcześniej Filip cycki oproznial i tyle co dalo sie i ani grama wiecej. Znow mam goraczke ale narazie 38.5 zaczęły się dluzsze przerwy miedzy gorączkami i nie rosna tak gwaltowanie.Paula 90 wrote:Może zastój puścił. To by było ekspresowo 😊
Módlmy sie zeby jutro bylo lepiej. Tesciowa w razie czego w nocy przyjedzie jak zadzwonie ze nie daje rady z Filipkiem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny Tracy Hogg jest bardzo kontrowersyjna. Mi też podobają się jej opisy i metody, wydają się proste, miłe i skuteczne, ale wiele szanowanych autorytetów krytykuje te właśnie metody. Nazywa się ją nawet "treserem".
Źle wprowadzone albo źle dopasowane do dziecka metody mogą podobno narobić dużo bałaganu. Także czytajcie, ale nie traktujcie jak wyroczni. Opisy są bardzo zachęcające ale takie podejście do wychowania to jest w sumie taka "tresura".
Misiabella, espoir, B_002 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasola - a zapielas na talii wysoko i mocno dociagnelas te pasy naramienne?
Pasy naramienne dociagasz naprawdę mocno i wtedy dziecko jest wysoko.
To właśnie to o czym Ci pisałam, że musi być mocno i wysoko podciągnięte to Marsupi.
Jeśli dociagnelas to nie mam innego pomysłu
Nie każde rozwiązanie sprawdza się u każdego. Może baby k'tan albo bondolino lepiej Wam podejdzie.
-
nick nieaktualnyDaffi - współczuję. Mnie tak średnio 3-4 dni dotychczas trzymały zastoje. Tylko u mnie tak jakoś się trafiało że mąż był i ja w tym czasie mogłam spać do oporu. Wypoczynek jest bardzo ważny przy tym
Karmelka - odbytem i "przyległościami" zajmuje się proktolog
Karolinka - może next, George albo lindex? Ja te trzy firmy uwielbiam i wydaje mi się że widziałam jakieś ładne kapelusiki
Daffi lubi tę wiadomość
-
Mi ta ksiazka „zaklinaczka dzieci” strasznie nie podpasowala, ale warto ja poczytac, choc uwazam, ze nalezy podejsc do nie z dystansem, dla mnie za duzo w niej tresury i wyobrazenia ze na wszystkie dzieci to samo zadziala. Choc sa tam pewne rzeczy warte uwagi. A juz straszliwie irytowaly mnie w tej ksiazce dwa zwroty : „sloneczko”, jak zwracala sie do czytelnika, choc wiem ze w oryginalnej wersji lepiej brzmi i „przypadkowe rodzicielstwo”, sugerujace ze rodzice dajmy na to spiacy z dziecmi, spelniajacy jego oczekiwania, maja gowniane kompetencje rodzcielskie
Czytalam ta ksiazke jak biblie przez 3 miesiace, a potem rzucilam ja w cholere, przez Tracy Hogg trzymalam swoje dziecko daleko w lozeczku, chociaz oboje z malym potrzebowalismy zupelnie czegos innego, to jest bliskosci.
Paula 90, Mama36 lubią tę wiadomość
-
Dzisiejsza nocka samotna ale narazie lepszw jak wczoraj ale cos mleko sie schowalo i jest go duzo mniej niz za dnia.. Musialam malemu zrobić 90ml modyfika i zjadl 40ml.
Caly dzien tylko jadl i spal i teraz nie ma ma mu się na spanie i mi "gada" i steka.

2580g, 52cm, 10pkt, SN